Det börjar närma sig!

Nu är det inte långt kvar till våra projekt ska vara helt klara, rapporten ska vara klar och nästa fredag är det redovisning!

Den senaste tiden har det mesta arbetet handlat om att skriva klart rapporten och få fram vårt resultat. Vi bestämde en dag på Påsklovet som vi skulle träffas, då skulle vi ha skrivit varsin del av rapporten. När vi träffades delade vi upp arbetet genom att Frida och Linn satte ihop rapporten och skrev till de delar som fattades. Jag satt istället och gjorde klart alla sidor i kokboken så vi skulle ha ett hyffsat bra resultat!
Det finns ännu vissa saker som ska finslipas i vår kokbok, blandannat texter och tipsen.

Rapporten som vi lämnade in på lovet till Anette har vi även fått tillbaka och där ska det ändras lite så vi kan skicka tillbaka den och även skicka den till Robert.
Även här delade vi upp det, jag tog ansvaret att ändra det som ska ändras i vår kokbok, Frida och Linn som är duktiga på att skriva tog på sig att rätta rapporten.

Här har ni lite bilder på hur kokboken ser ut hitills:Släng in en kommentar och säg vad ni tycker.
Ännu en sak som kan vara viktig att nämna är att vår handledare i Stockholm inte längre kommer kunna vara tillgänglig pga privata anledningar. Men vi har hittat en reserv som kan kika på vårt arbete och komma med synpunkter och åsikter.

Kommentarer
Postat av: Anette

OK!Jag har en fråga, och det är varför ni ibland har inringade tipsrutor och ibland (mestadels) tejpade tipsrutor.Snygg framsida, men kanske lite tighta marginaler för texten upptill och nedtill?Och om man får ha språksynpunkter: Student kokbok = särskrivningHandla smart-sidan har jag inte sett tidigare! Den skulle jag gärna vilja titta lite nämare på!

2010-04-21 @ 11:43:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0