17 november

Lektion i projektarbete, vi har mailat till ett tyckeri som heter Linderoths tryckeri. Medan vi väntade på svar försökte vi skissa upp våran layout så vi vet vad vi ska gå efter, men det blev svårare än vi hade trott. Det är inte det lättaste att få ihop 3 olika viljor så alla blir nöjda.

Vi åkte hem till Linn och kikade lite i andra kokböcker för att få inspiration och vi ska till torsdag skissa upp en varsin skiss och se om vi kan komma fram till något då. Förhoppningsvis har vi en klar skiss till nästa tisdag.

Svar till Robert

Vad är nästa steg och när är det klart?
Nästa steg är först och främst att sätta igång med layouten och klar en PDF. Därefter är tanken att vi ska hitta ett tryckeri som vill hjälpa oss att trycka. Anledningen till varför vi inte kollat upp tryckerier tidigare har berott på att vi vill kunna komma med en i stort sett färdig produkt så de vet lite mer exakt vad de har att göra med.

under den senaste tiden

Under den senaste tiden har vi jobbat mycket utanför skolan. Vi har velat få maten överstökad så vi ska kunna börja redigera bilderna och göra en layout till vår kokbok, det är ju trots allt det som är det viktiga i vårat projekt, inte att kunna laga maten.
Nu har vi iallafall lyckats få ihop 10 recept som vi är nöjda med. Hädanefter kommer vi lägga fokus på våran layout vilket känns väldigt bra.

I tisdags (10/11) hade vi öppethus och tanken var då att vi skulle sätta igång med layouten. Det blev ärligt talat inte mycket gjort, man var mer nyfiken på de nya människorna som kom och gick i vårat klassrum.

Tiden går fort och det är bara 5 veckor kvar innan jullovet börjar. Det känns som om det är dags att sätta fart lite!

RSS 2.0