Projekt

På projekttiden igår visade jag upp mitt arbete jag gjorde och vi diskuterade lite och kom fram till att använda oss av den. Finns massor med alternativ man kan göra så varje sida inte ser exakt likadan ut, det är något som jag tycker om! Mer med layouten gjorde vi inte utan nu lägger vi fokus på att skriva rapporten som ska vara inlämnad nästa vecka. Så vi har delat upp några den i delar så vi skriver varsin del. Lite tidsbrist är det men jag tror vi kommer hinna med det, evantuellt ska vi sitta någon dag nu i veckan och skriva.

Eget arbete

Idag efter skolan har jag arbetat lite med uppslaget jag försökte förklara i förra inlägget. Det är endast en test och varken Frida eller Linn har sett det ännu så det blir en överrsakning för dom imorgon på projektlektionen.
Jag själv blev väldigt nöjd med resultatet trots att det än sålänge bara är en test, lite små ändring behövs nog göras. Men såhär ser iallafall upplägget ut:
Eftersom jag själv tog initiativet att göra en egen grund bara för att se vilka alternativ vi har så skulle det vara skönt med lite åsikter om vad ni tycker om den. Om det ens är något alternativ att använda ovanstående layout eller inte? Tycker ni att förslagen i tidigare inlägg är bättre? Något som borde förbättras/ändras på förslaget här ovan?

två tisdagar

Jag hade tydligen inte skrivit något om förra tisdagen märkte jag nu. Den dagen berättade Linn och Frida om hur besöket hade varit på Allt om mat och vilka nya idéer som de hade fått.
Nu skulle det ske lite ändringar på layouten och det som var viktigt var att vi skulle ha bilden mer i fokus, i den tidigare layouten täckte tips-lappen för mycket av bilden och det var tipsen som man la märkte till först.

Igår fortsatte vi med att föröska bestämma hur den ska se ut och jag "lekte" runt lite med olika alternativ, medan Linn och Frida föröskte komma med nya idéer.

Vi har dessutom börjat skriva rapporten. Nu har vi lyckats dela upp arbetet eftersom det inte är så lång tid kvar, så Frida och jag har under de senaste två tisdagarna mest ägnat oss åt att få ordning på layouten och Linn har börjat skriva en del på rapporten.
Även om vi ännu inte bestämt hur vi ska ha layouten så tycker jag att det går väldigt bra för oss just nu.

Här nedan ser ni bilder på alla idéer som kommit upp under dessa två tisdagar.

- Första förslaget, har ni sett tidigare.
- Det andra förslaget gjorde vi förra tisdagen och som många påpekat så ser tips-lappen alldeles för rak ut, det var bara som vi hade gjort just nu, den ska få ett mer verkligt utseende.
- Nästa bild (nr 3) har jag byggt på efter att vi gjort nummer 2. Jag testade lite och fick fram resutatet som ni ser på bild tre. Vi dikuterade lite om det och om det ska se ut så måste vi nog även ha bilden på det blockliknande delen. Så då fick jag ännu en idé och har nu föröskt jobba med att göra ett helt uppslag och använda mig utav blockfästena (vet inte riktigt vad de heter) i mitten. Vet inte om den idéen kommer gillas av Linn och Frida, men jag tänkte att det kan vara värt att testa. Dock är den inte klar ännu utan har lite pillergöra med bokfästena.


1. 2. 3.

Klicka på bilderna för att få dom större.

Vore bra om ni kan säga något om de tre alternativen om de är bra eller dåliga.

Tisdagen den 2 mars

Vi skrev klart och skrev ut enkäter i tisdags som vi tänkte ge ut till personer i vår egen ålder. Några få i klassen har svarat.

Vi hade även kontakt med Kristina om en eventuell tid att besöka henne. Vi ville få det gjort så snart som möjligt eftersom projektarbetet snart ska vara klart. Den tiden som passade bäst var på måndag, men då kan inte jag följa med på grund av att jag har lektioner som Linn och Frida inte har den dagen. Lite synd, men de har lovat att dokumentera allt!
Vi fortsätter med layouten efter besöket i stockholm då vi förhoppningsvis fått lite nya fräscha ideér med hjäp av Kristina.
uppdatering från sist.

Jag glömde säga i förra inlägget att vi har skickat vårat arbete till Kristina i stockholm för att hon ska kunna kika igenom det och komma med synpunkter. Vi tänker ändå försöka ta oss till Stockholm när vi har chansen, för att kanske få tips och lärdom från saker de gör på sitt jobb.

RSS 2.0