Projekttid på lovet

Jag har glömt bort att skriva om att vi arbetade med projektarbetet i måndags. Försökte ha klar en grund i layouten till på onsdag. Tanken var att vi skulle åka till stockholm på onsdagen och hälsa på våran handledare Kristina på Allt om mat. Men eftersom tågen har krånglat så har vi skjutit upp det, ingen dag är bestämd än men om någon vecka ska det bli av iallafall.

Hur gick det på måndagen? Jo det blev inga större förändringar mot vad jag redan visat er, men vi gjorde en till sida med recept som ser i stort sett likadan ut. Vi hade tänkt fråga Kristina vad hon tycker skulle passa bra på framsidan.
Vi har dessutom skrivit en enkät om folk är intresserade att köpa en kokbok på USB och vad de skulle kunna tänka sig att betala för det. Denna ska inom kort lämnas ut till personer lite överallt.

16 januari

Idag satte vi fart med våran layout som ska vara på varje receptsida. Vi har några ideér och detta var vårat resultat efter lektionen dag:

Det kommer förmodligen ske några förändringar, detta är bara en liten test. Linn har dessutom inte sett resultatet än, för hon skulle göra något prov. Era åsikter är också viktiga, så släng gärna in någon kommentar om vad ni tycker är bra eller dåligt!


10 februari

Robert bad om mer bilder och det ska ni få.

Översta bilden är förebilden, vi valde att ändra dukens skrikiga rosa färg till en blå färg. Det blev en klart bättre resultat som ni ser på den undre bilden.

Här har vi också resultatet från dagens arbete. Frida och jag jobbade med bilder som ska finnas på framsidan.

Nu funderar vi på om vi ska ha ännu en rad med maträtter så det täcker framsidan lite mer. Det som blir problem då är att vi behöver ha ett till recept. Vi får fundera vidare på det.

Uppdatering

Ibland verkar blogg.se inte riktigt fungera. Tydligen publicerades inte mitt inlägg jag skrev i torsdags.
Så svaret till Anette som undrade om vi gjort sammanställningar av recept och bildredigering i tisdags (2/2) - JA, det gjorde vi. Linn och jag delade upp arbetet och arbetade hemifrån. Frida var sjuk den dagen.

Nu är alla bilder färdigredigerade och recepten är sammanställda. Idag (9/2) började vi sätta igång med layouten och vi vekar va ganska så överrens med hur vi vill ha det. Ska försöka hitta "blädderteknik" så det ser ut som man bläddrar våran pdf som en helt vanlig tidning/bok.

Nästa gång, som blir imorgon på min och Fridas rast, hade vi tänkt göra klart det som ska vara våran framsida.

RSS 2.0