Hard work

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (3)
2013-05-31 23:46:34

Idag klockan 12 hade jag en presentationsintervju hos manpower för att de ska kunna hjälpa mig att få ett jobb. klockan 2 var jag på plats i kassan på ica pga av personalbrist! Även om jag har kassavana så har jag ju aldrig stått i den sortens butik. Butiksägaren frågade om jag jobbat på ica tidigare, och jag sa nej. Men coop då? frågade han. Ärligheten varar längst, så då sa jag att jag faktiskt bara stått i kassan på posten. Hans ansikte då hade jag velat fota! Sen de närmaste minutrarna hörde jag bara: "Oj", "Det här blir verkligen en utmaning", "det värsta som kan hända är att det går åt helvete". haha
I två ynka timmar hade jag en tjej bakom mig i kassan som hjälpte mig, sen skulle jag klara mig själv så gått det gick. Under tre timmar var vi bara två personer som jobbade i hela butiken!
Min första jobbdag på tre månader och om man bortser från huvudvärken och att jag är helt slut som människa, så gick allt helt okej! Detta är illafall ett bevis på att jag kan mer än vad jag tror. Nu är det bara att tagga för en ny dag imorgon!
 

Vill du bli fotad?

Permalink | Happenings | Kommentarer (1)
2013-05-30 14:33:55

Nu när min syster faktiskt vill ta sitt fotande till en ny nivå så tänker jag passa på att ta tillfället i akt och hjälpa henne lite på traven. Största delen av alla fina bilder som finns här på min blogg är min syster som tagit. Jag tycker hon är grymt duktig på det hon gör! Sara har precis gjort en portfolio som hon mer än gärna vill fylla ut med fler fina bilder (som inte bara är på mig). HÄR KAN NI KLICKA FÖR ATT SE HENNES PORTFOLIO 
Just nu vill hon komma i kontakt med personer som vill bli fotade, barn, vuxna, djur, vana framför kamera eller inte, allt är vid intresse!

För tillfället är vi båda bosatta i Oslo, men är hemma titt som tätt i Katrineholm, så om ni är intresserade av detta så tveka inte att höra av er så kan vi diskutera vidare. Ni kan kontakta henne via mailen [email protected], facebook eller hennes blogg lilleg.blogg.se .
 

Postmilen

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (1)
2013-05-28 11:06:48

Jag har haft en så himla bra helg tillsammans med mina gamla jobbarkompisar! Och som jag saknat dom!
På lördagen var det dags för mig att för första gången på 11 år springa ett lopp på 5 km. Sist kom jag 3a från slutet och lovade mig själv att aldrig mer utsätta mig för en sån här grej igen. Förutom den sekande solen så gick det rätt bra, jag kom i mål utan att ha stannat en enda gång. Och till min stora förvåning så kom jag 5a! haha

Sen var det dags för själva festen som egentligen är största anledningen att man åker på postmilen. Min postsyster Sofia och jag slängde på oss klackar och stack bokstavligt talat ut från de flesta andra där. Haha. Lyckad fest, lyckad helg och lyckad ALLT!
 
Uppvärmning, haha

Erikas nya design

Permalink | Design | Kommentarer (2)
2013-05-27 14:35:00

Under den senaste veckan har jag pysslat ihop en design till Erika. Det tog sin lilla tid, men resultatet känns ändå väldigt bra. Så nu hoppas jag hon blir nöjd. Tryck på bilden för att kika in hennes blogg, hon pluggar Tränarprogrammet i Örebro så det finns en hel del bra inlägg om träning!
 
 
 
Om någon annan är intresserad av en bloggdesign, hör gärna av er här eller på min mail: [email protected]

Helgen som varit

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-05-24 13:17:06

I helgen fick vi besök av Fridafisa. Det blev en riktig boosthelg som jag tror vi båda behövde! Helgen bjöd på riktigt fint väder så vi passade på att sola i parken och sitta vid aker brygge. Vi har även hunnit med att ta en uppfriskande joggingrunda, fotograferat tillsammans med Sonny & Sara, sett Sverige vinna VM, halvsovit till melodifestivalen och haft det så bra det bara gått!
Tack Frida för en superfin helg ♥


We did it!
 
Alla foton från vår lilla fotografering är som vanligt min fina syster som tagit.
 

Syttende mai

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-05-22 13:43:00

17 maj, Norges nationaldag. Himla häftigt att få vara med om den här dagen. Alla sjöng, spelade, engagerade sig och var så himla glada. Tåget höll på runt tre timmar och under den tiden stod man verkligen bara och log!
Det är trist att vi svenskar inte firar på samma sätt... Jag får helt enkelt låtsas vara norsk och fira tillsammans med alla glada norrmän! Det är ju lite kul att anledningen till detta firande och glädjen är för att de blev fria från Sverige för snart 200år sen! haha

Mot slutet blev det dock ett litet avbrott när himlen öppnade sig och vi smartskallar som inte hade paraply med oss fick rusa iväg en bra bit innan vi hittade tak. Mellan 5-10 minuter regnade det och då simmade mina fötter i skorna och min jeansjacka som jag skyddade huvudet med var helt genomsur.
 

 
 

Förra helgen

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-05-21 16:08:00

Mamma, Mormor & Morfar var här förra helgen och hälsade på. Vädret var inte riktigt det bästa, men vi kunde iallafall visa hur vi bodde och gå runt lite i stan. Såklart hade de tagit med sig mormors bullar och världens godaste smörgåstårta, mmmmm! En mysig helg blev det iallafall. :)

Känns ju lite konstigt att man inte längre har gångavstånd till sin familj. Men det är tur att det finns skype och att det ändå bara är 5 timmars resa hem om man skulle sakna dom alldeles för mycket!
 

Alla fina bilder är tagna av min ännu finare syster!

Dagarna går

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-05-20 20:26:00

Nu var det längesen jag skrev något här. Det har ändå hänt lite saker sen sist, men jag har bara inte orkat skriva om det. Jag är fortfarande "mellan två jobb" som pappa sa. För tillfället känns det rätt förjävligt, vill verkligen få en riktig vardag, annars kommer jag garanterat bli tokig! Men jag försöker ändå sysselsätta mig lite om dagarna, blandannat med träning men jag har också tagit upp ett gammalt intresse, jag har nämligen börjat rita igen. Jag ska verkligen försöka fortsätta med det och ta mig tid till att både rita och träna, för jag mår bra av det och det är precis det jag behöver nu.

Men jag har inte tappat hoppet helt, imorgon ska jag på en intervju till ett jobb som jag verkligen tror att jag skulle trivas på. Så jag håller alla mina tummar och tår att jag får det!

Här har ni några blandade bilder från tiden som varit efter senaste uppdateringen. Det kommer även komma fler uppdateringar inom kort.




One Direction

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (0)
2013-05-10 17:44:00

Jag kan faktiskt inte riktigt förklara i ord hur det var i tisdags. Jag hade inte förväntat mig speciellt bra platser, men vi hamnade mitt framför och bara några meter ifrån scenen! Vi var omringade av tusentals småtjejer som skrek hysteriskt och betedde sig helt galet. Men allt var så himla bra, jag var så glad och man kände sig verkligen som 14 år igen.
La upp en film här nedan där hela gänget står på en platta som åker rakt över oss. Även om man bara är en i mängden så var det fasen speciellt när Zayn tittade rakt ner på mig och Sandra och vinkade! haha

Återigen ett oförglömligt minne tillsammans med Sandra ♥
 
 

Winner!

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2013-05-06 11:51:58

För ungefär en vecka sen fick jag ett sms från Netcom om att jag kunde vinna 2 biljetter till One Direction. Jag behövde bara svara på smset så skulle jag bli registrerad och vara med i tävlingen. Vanligtvis när man hör om sånna tävlingar brukar man aldrig någonsin delta, man vinner ju ändå inte. Men av någon anledning gjorde jag ett undantag, skojade med Sandra och bad henne tagga till och vara beredd på att komma hit om jag vann.
 
Men man ska aldrig säga aldrig, jag fick ju som sagt ett samtal i fredags om att jag vunnit. Var nervös hela helgen att de bara skämtade och att det inte alls skulle finnas några biljetter till mig. Men idag har jag hämtat dom och nu är det verkligen på riktigt!  haha, åh jag bara älskar livet just nu!
 

blääää

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2013-05-04 10:04:44

Jag som inte alls trodde min dag kunde förstöras igår, men så fel jag hade. Jag och spyhinken blev bästisar igår kväll. Har varit vaken ungefär 85% av natten och morgonen bjöd på huvudvärk och feber. Aja, man kan väl inte alltid ha turen på sin sida...

Man kanske kan förstå varför jag blev sjuk, efter mina grasiösa glädjeskutt igår blev jag förmodligen bara åksjuk och det slog säkert slint i huvudet efter det. haha

Fucking awesome day!

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2013-05-03 16:32:25

Jag kan inte riktigt beskriva känslan i mig just nu! Jag har verkligen hoppat, skuttat, skrattat och skakat av ren jävla glädje och lycka.

Såhär är det, i tisdags hade jag min första intervju och anledningen att jag inte skrivit något om den var för den gick helt åt skogen. Jag skakade så mycket att rösten knappt höll och helt ärligt fick jag minnesluckor, jag mindes inte ett skit av vad jag hade sagt! Men träffade iallafall en snäll tjej där, så istället för att försöka få jobb, försökte jag få en vän. haha
Hur som så skulle vi få veta idag hur det gått, jag öppnar mailet och där står det att jag har gått vidare till intervju nummer 2! Det fanns inte ens i mina drömmar. Fan vad bra det känns, men lyckan tog liksom inte slut där.

Jag får ett samtal från ett norskt nummer och tänkte att det säkert är något jobbrelaterat. Men så fel jag hade. Hon som ringer berättar då att jag har vunnit två biljetter till One Direction! I Oslo på tisdag kommer Sandra och jag sitta som små fjortonåringar och se något som bara funnits i våra drömmar! Att jag ens vinner är så sjukt det kan bli! Och ja, jag lyssnar väldigt mycket på deras musik och kanske dregglar lite ibland, men hur kan man inte göra det liksom? haha

Därefter köpte jag trisslotter och förlorade 60 spänn, men det var det fan värt!