Kör så det ryker!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-07-26 07:29:05

Mot jobbet!

Onsdagen

Permalink | Hem & Inredning | Kommentarer (0)
2012-07-26 07:26:03

Klädhängaren blev det första som kom upp på väggen igår. Äntligen säger jag! Mer kommer nog upp på väggarna inom kort, blir ett besök på ikea i helgen så efter det hoppas jag vi hittat allt vi behöver för vårt lilla hem.
 
Och så var det ju en så skön kväll igår så blev lite chips & melon på balkongen, kunde ju inte blivit mycket bättre avslut på dagen!
 

Nattgäst

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2012-07-21 11:23:02

Sonny har varit bortrest tre dagar nu. Han kommer hem idag, ska bli skönt att få krama om honom igen.
Under tiden har jag haft Sandra här så jag sluppit sova ensam. Haha, hatar mörker så att vara ensam hemma är väl ingen favorit. I förrgår var vi & grillade ute hos henne. Igår var båda helt slut efter jobb så vi gjorde lite tacos, såg en film & åt alldeles för mycket godis! Tur att man har vänner som kan ta hand om en när man känner sig lite ensam ;) hihi


Kantareller

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2012-07-18 19:51:33

Härom dagen var jag ute på landet för att dela ut post. Det finns en äldre man som gärna ställer sig & pratar en stund när man kommer. Så frågade han om jag gillade kantareller, han hade varit ute & plockat massor så jag fick en liter av honom. Dagen därpå får jagett samtal av mamma, då har han varit inne på hennes jobb & lämnat av en hink med kantareller åt mig! Hur snällt är inte det?! Mmm, jag som älskar svamp, men hatar att plocka dom själv. Haha. Nu har jag suttit i några timmar & rensat dom.. mindre kul, men helt klart värt det!
 

Väder & vind

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-07-13 06:39:02

Igår efter jag slutat jobbet kom mamma hit i sin nya jääävligt snygga bil! Jag är inte alls avis.. Vi tänkte att vi skulle ta en liten tur efter kaffet så både Sonny & jag fick testa den. Så en vända ut till mormor & morfar kunde ju inte sluta fel. Det var ju ändå helt okej väder i stan. Kan ju säga att det inte var lika fint ute efter baggetorp. Vi hann passera baggetorp sen var det som att åka rakt in i ett skyfall, det regnade & haglade såpass mycket att bilar stälde sig intill kanten & det kändes som bilen skulle gå sönder.. Det gick knappt att se var man åkte. Då hade vi dryga 200m kvar så vi körde ungefär i 10km/h. När vi väl parkerar på uppfarten så har det haglat så mycket att det såg ut som snö på marken! Jag har aldrig någonsin varit med om något liknande... Om jag fattat rätt var det aldrig så farligt inne i stan, men fy tusan vilket oväder!
 

Örebrooueh!

Permalink | Partypingla | Kommentarer (0)
2012-07-10 22:04:01

Japp, i helgen hade Helen en liten inflyttningsfest i Örebro där hon numera jobbar & åtminstone ska bo under sommaren. Så jag fick lifta med tre andra tjejer från stan, efter lite virrande hittade vi Helen & då tog vi oss till Marieberg. (Jag försökte hålla mig, köpte nästan ingenting....)
Sen var det bara att sätta igång & fixa sig, tagga & ha kul! Vilket vi minst sagt hade, hade gärna varit kvar ett tag till hos Helen innan vi sprang till krogen.. folkklungan innan oss kom in, sen satte dom repet mitt framför oss, så trots att det bara var vi kvar på andra sidan repet & att vi var precis lika mycket i tid som de andra så fick vi ändå inte komma in gratis. Lite surt, men det skulle inte förstöra kvällen, dans till nästan stängningsdags. Då tog vi bilen hem till katrineholm igen, så klockan halv 4 stod jag i köket & kikade på soluppgången samtidigt som jag åt chips. Lyckad feeest!
 
Lite bilder. Som ni säkert vet så har jag svårt att vara seriös på bild, tror det smittade av sig lite på de andra också ;)

Gårdagen

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-07-10 06:59:47

Jobbade 11 timmar igår, så var rätt seg efter det måste jag säga. På kvällspasset när jag åkte till björkvik så stod bästa jonas där med huuuur mycket jordgubbar som helst! Dom var oerhört goda & det lär ju räcka ett tag om man säger så! Efter jobbet åkte vi till Sonnys stuga & grillade med hans familj,
 
Tack igen Jonas!

Flytten

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2012-07-06 07:18:06

Efter några timmars slit så lyckades vi tillslut få upp allt till lägenheten! Nu är det rörigt som tusan, men så småning om kommer vi nog komma iordning. Som en sista belöning bjöd vi de mest hungriga på pizza. ;)

Tusenmiljoner tack till er som varit med & hjälpt till med allt! Ni är guldvärda! ♥

Vi flyttar in!

Permalink | Hem & Inredning | Kommentarer (0)
2012-07-05 18:00:00

Ä N T L I G E N

Still wednesday

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-07-04 22:50:18

Dagen har varit väldigt bra till jag för det första fick höra om en tråkig nyhet. Och för det andra hade jag en hemsk kund som fick mig att hamna i någon slags chock, jag skakade & grät så fort kunden försvann, samtidigt som jag var tvungen att försöka hjälpa kunderna som dök upp efter det. Har aldrig någonsin varit rädd för en person, men den här gångern var jag det. Även efter att jag åkt hem var jag helt skärrad, nu har det sån tur var släppt. Men jag hoppas att jag aldrig mer får vara med om det där igen & jag hoppas att jag aldrig mer få se den där hemska människan...
 
Fick iallafall avsluta dagen bra, pysslade lite i lägenheten tillsammans med Sonny, imorgon sover vi första natten! Ska bli så himla kul & spännande!

Onsdag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-07-04 08:04:36

Att vakna innan sju när man inte börjar förrän halv ett är liksom inte riktigt okej. Klockan var till och med innan halv sju! Jag kan liksom inte somna om, för så fort min kropp märker att jag vaknar till så börjar jag nysa och grejer på grund av min allergi. Så jag kan bara drömma om att somna om...
Nåja, nu har jag ju några timmar på mig att göra något vettigt iallafall. Packa det sista vore ju bäst, har inte så mycket kvar nu så det går nog fort.Tapetseringen är klar så imorgon sätter flytten igång på riktigt, wohoo!

Storhandlat

Permalink | Godsaker | Kommentarer (0)
2012-07-03 23:07:11

Någon gång ska väl alltid vara den första. Måste säga att det gick bättre än väntat, trodde vi skulle bli oense när man ska välja bland alla olika märken som finns. Ibland får man helt enkelt ta två eller så får man kompromissa. Nu när maten redan är på plats i vårt kylskåp så fattas det bara att vi också kommer på plats i lägenheten. Men snart så! Längtar!
 

Det är bara jag, ingen annan.

Permalink | Lets Talk | Kommentarer (0)
2012-07-02 19:04:13

Ibland brukar jag gå tillbaka i min blogg & läsa mina tidgare inlägg som jag skrivit. Det häftigaste är när man inser att man skrivit om något som man aldrig trodde man skulle klara av och som jag nu vet att jag tagit mig igenom! Eller att man skrivit något som sen aldrig blev som det var tänkt, utan tog en helt annan vändning.

Hösten 2009 skrev jag om problemet med klackskor, jag skulle bli så lång & jag mådde så dåligt över det här minns jag. Ville så gärna ha lika fina skor som alla andra, men jag valde att gå i ballerinaskor eller converse för att slippa se ut som en jätte. Idag har jag flera par klackskor, även dom som är 10cm, vilket innebär att jag blir 193cm lång! Men det är ju så himla snyggt, och vad gör det att jag syns lite mer än alla andra när jag går utomhus? ;) Trots att folk säkert tycker det är en löjlig sak att tänka på, så känner jag mig ändå stolt över att jag äntligen kom över komplexet över min längd.
 
Våren 2011 skrev jag om att jag aldrig skulle flytta hemifrån förrän det var dags att plugga. Men se på tusan, idag står jag här med nyckeln till min första lägenhet & jag har ännu inga tankar på att plugga förrän om några år!
 
Sommaren 2011 skrev jag om att detta skulle bli mitt sista år innan jag började plugga. Men jag har verkligen insett att även om folk tjatar om att det är viktigt med att sätta igång med en utbildning, så finns det ingen ålder för när man ska börja med det! Vad spelar det egentligen för roll? Jag har ett helt liv framför mig & just nu känner jag mig så himla fri till att göra precis vad jag vill & det är så härligt! Min tid i skolbänken kommer också komma en dag, när jag är redo & inte för att andra säger det.
 
Sommaren 2011 skrev jag kort om vad man skulle göra om man inte hade någon rädsla. Rädsla för något är egentligen bara en känsla som går att vänja sig av vid. Det är det mitt år har bestått av hitills, att gå emot mina rädslor. Jag har bland annat hållt i en orm trots min fobi för det. Jag har även hoppat ut ur ett flygplan trots att jag vanligtvis inte ens kan stå vid vår balkongkant utan att känna obehag. Jag tänker absolut inte sluta här, man blir starkare för varje gång man utmanar sig själv!
 
Nu blev detta ett väldigt långt inlägg, men kände att jag ville skriva av mig lite. Hursom, jag bara älskar det liv jag lever just nu! 
 

Mammas present

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2012-07-01 22:21:32

Mamma fyllde för två veckor sen, då fick hon ett fallskärmshopp av oss! Så idag var vi återigen på plats på skavsta, men den här gånger för att se mamma hoppa. Om det inte kostade så mycket så hade jag gärna hoppat igen. Mamma var iallafall väldigt glad över presenten! Nu är det bara du kvar syrran, men det fixar vi! ;)

Efter hoppet åkte vi förbi golfbanan & åt oss mätta. Resten av dagen har spenderats i viloläge!

En mysig kväll

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-07-01 09:07:23

Igår efter att jag flyttat över mina kartonger till nya lägenheten så gick jag & Helen på bio. Vi såg Ice age 4, så det var ungefär vi & alla barn! Haha Men den var helt okej, dock inte lika bra som de tidigare filmerna.
Därefter köpte vi med oss pizza & satte oss med Sonny på vår balkong, la ut lite filtar att sitta på eftersom vi har lite brist på möbler. Supermysigt blev det! Så kommer nog de flesta av våra kvällar se ut i sommar! ;)