En kväll med Sandra

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (2)
2011-03-27 22:50:20

Jag hade en riktig toppenkväll men Sandra igår! Hon kom hit efter jobbet och vi åt lite mat och pratade. Gick och köpte massa godis och läsk på ica. Sen blev väl allt ganska spontant, Sonny hämtade upp oss och vi åkte o spelade discobowling (en omgång). Därefter åkte vi hem för att hinna se körslaget, men vi kom hem precis efter att katrineholm sjungit klart! Vi öppnade upp en flaska champange, som bara blev halvt uppdrucken. Sen blev det plötsligt väldigt bråttom för att hinna till Statt och vi fick stå och trängas med flera andra, varmt o mysigt ;) haha Nej men vi hann iallafall aldrig in innan 12, så vi fick betala, vilket inte är något jag ångrar - Hade otroligt kul!
Enda nackdelen var att jag hade min freebra på mig och den ville inte riktigt sitta fast! (har aldrig krånglat innan) Men man får helt enkelt gilla läget.






En annan grej, jag fick ett ryck igår och valde att bara fixa till håret innan utgång. Helt osminkad var jag! Inte för att jag inte tycker om att göra mig fin med smink och allt när jag ska gå ut jag brukar alltid göra det, men igår kändes det bara rätt att inte ha något i ansiktet. Jag kände mig väldigt fin ändå och det var otroligt skönt att komma hem på natten och slippa ta bort sminket.
Vanligtvis brukar jag inte sminka mig till vardags, oftast bara vid speciella tillfällen såsom fester, födelsedagar, middagar och ibland bara för att. För mig blir det en tydlig skillnad mellan att vara osminkad och sminkad (vilket det säkert bli för andra också). Men jag gillar liksom det där att det känns som om det blir lite mer speciellt om man inte sminkar sig varje dag. Lite som att man får en wow-känsla när man väl gör sig extra fin för något.
Egentligen bevisar väl det här ingenting för någon annan, men jag kände mig på nåt sätt lite starkare bara för att jag gjorde det,  och för mig bevisade det liksom på ett sätt att jag duger precis som jag är och jag kan bli omtyckt ändå.
Det var bara det jag ville säga.

14. Vad hade jag på mig i dag?

Permalink | Lets Talk | Kommentarer (0)
2011-03-27 16:33:35

Segare dag får man leta efter, detta är vad jag har på mig idag och jag tänker inte byta till nåt annat.
Pyjamas & morgonfrilla!


Nattöppet

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (2)
2011-03-27 03:50:04

Sandra ska upp om tre timmar och jobba! Tjoho och vi har varit på statt och dansat! Nu är pyjamasarna på och vi ska sova! Godnatt.




Vecka FYRA i Thailand

Permalink | Thailand '11 | Kommentarer (0)
2011-03-26 13:26:25

Vecka fyra i Thailand blev väldigt lugn, till en början var vi fortfarande på ön Koh Lanta tillsammans med Sonnys familj.

Vi bodde ungefär i mitten på ön och en dag bestämde vi oss för att ta oss längre upp och sen gå tillbaka hela stranden, jobbigt och kul på samma gång!

'




Den 6 februari firade Sonny och jag 1år och 6månader, då kom Nellie in med frukost på sängen till oss! MYSIGT






Efter att vi spenderat nästan en vecka på Koh Lanta var det dags för Sonny och mig att åka vidare, Sonnys familj skulle återvända hem till kalla Sverige igen. Vi åkte iallafall i Koh Ngai som var en väldigt liten ö men otroligt fin och stillsam!








Här var en av de sista bilderna som togs med undervattenskameran. Av någon anledning dog den... väldigt opassande eftersom det var nu vi skulle till massa öar där det var fint att snorkla. (Kan ju säga att kameran började fungera igen när vi lämnat dessa öar och bafann oss i Malaysia, jävla kamera!)

På denna ö hade vil soluppgång istället för solnedgång, en morgon fick sonny ett litet ryck och ställde klockan för att hinna se den! (Jag var för trött)




Vi tog oss även ut på äventyr, denna ö var såpass liten så man kunde gå över till andra sidan. Så vi gick genom djungeln, upp för branta backar och nedför, alltså jag trodde jag skulle svättas ihjäl!


Det fanns en resort på den sidan av ön, förmodligen mycket billigare att bo. Dessutom åt jag nog den godaste chicken with garlic and peppar där! mums
Somnade på stranden gjorde jag också.



Därefter tog vi oss till en viewpoint högt högt upp! Värst var väl att ta sig ner därifrån..




Som jag sa, det hände inte så mycket denna vecka, mest massa lugna dagar på stranden. Men jag kan ju säga att det var väldigt härligt ändå!


Take a minute

Permalink | Lets Talk | Kommentarer (0)
2011-03-23 19:45:44

Det är mycket som händer just nu, inte minst i mitt huvud! Tankar om framtiden och om mig själv, vad vill jag göra och var går egentligen gränsen för att inte kunna göra det jag vill? Hur mycket är det värt att offra för att nå dit? Det är så jävla svårt!

Trots detta är jag glad idag, när en dörr stängdes öppnades en annan kan man säga! Ni som inte vet lär få veta. Jag är också glad för att jag har en underbar pojkvän! ♥

I brevlådan

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (2)
2011-03-22 19:04:10

Snabb leverans från Gina Tricot, beställde kläderna igår förmiddag och fick dom idag!


Godmorgon världen!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2011-03-21 09:41:57

Denna vecka jobbar jag endast måndag och fredag, men då kanske jag kan få lite saker gjorda så min "att-göra-lista" blir något kortare!
Fixade min matlåda nu på morgonen. Jag har nog aldrig lyckats koka ris så det blivit bra, antingen blir det för hårt eller överkokt och så brukar det bränna fast i kastrullen. Men idag tror jag fasen att jag lyckades! haha

Jobbar till 7 idag och efter det ska jag till Sultans och träffa tjejerna från min gamla klass, vissa har jag inte träffat på jag vet inte hur länge, så det ska bli kul! Annars så gjorde jag precis en beställning på lite nya kläder, efter det här får jag faktiskt lugna ner mig lite när det gäller att spendera pengar..


Bara för att jag älskar bilden och för att jag saknar mina två vänner!

Myshelg!

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (1)
2011-03-20 18:54:30

Har haft en riktig myshelg. I fredags började det med att Matilda, jag o Sonny åkte ut till Sandra, lagade god mat, pratade om massa roligt och spelade spel fram till ögonen började få det svårt att hålla sig öppna.
På lördagen åkte jag, Sonny o min syster till Norrköping o shoppade lite nya kläder. Såg lite kändisar också, haha. Till kvällen hamnade Sonny o jag framför körslaget och åt fruktsallad med glass & riven choklad. Lite roligt att Katrineholm blev tvåa också!
Idag har vi knappt klivit upp ur sängen, bara myst och sett film hela dagen! Det är Sonnys sista lediga helg, sen jobbar han helger enda fram i Juli.

Jag har iallafall haft en galet bra helg!





Snodde bilden från min syster


En bra dag!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2011-03-19 20:30:11

Har varit i Norrköping o shoppat lite idag med min syster och Sonny. Kom hem med lite nya grejer iallafall. Men nu sitter jag o min älskling bänkade framför tvn, måste ju se körslaget nu när Katrineholm är med och man åtminstone känner igen några ansikten. Glass med frukt o choklad, ungsbakade chips o massa mys - gillas!

Vecka TRE i Thailand

Permalink | Thailand '11 | Kommentarer (2)
2011-03-18 10:22:59

Bara för att det plötsligt har kommit massa snö idag så tänkte jag att det skulle passa med att jag visar lite bilder från min tredje vecka i Thailand! ;)
Denna gång orkar jag inte slänga upp bilderna i datumordning, nu får de hamna lite som de gör.

Still in Ao Nang!




Vi tog oss en tripp till Chicken Island och Tup Island, otroligt fina öar!

Vi började med att bli stoppade av polisen, haha








Och så har vi aporna!!








Koh Lanta blev nästa ö!

Ena poolen vid hotellet vi bodde på.





En av dagarna hyrde vi en taxi och åkte till något som heter Emerald Pool och Hot Spring!




Hot Spring var varma källor med 45grader varmt vatten! Jag hade bränt mina ben dagarna innan och f*n vad det sved!



Mot slutet fick vi lite sällskap, dom ville väldigt gärna vara med på bild med oss blekfisar! Jag tror jag fick lite konkurrens där, hon bredvid Sonny gav honom en puss! haha


Största delen av vår tid på Koh Lanta så höll vi oss vid poolen, vi hade nästan poolen för oss själva hela dagarna!




Det här får nog avsluta, jag diggar bilden till tusen! haha

Lager 157

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2011-03-17 17:54:38

Som alltid brukar jag ha höga förväntningar på Lager 157 och visst har dom en hel del - MEN INGET PASSAR!
Hittade iallafall det jag kom dit för och den passade sån tur var!


Såå trött!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2011-03-16 06:10:28

Jag ska vara glad som fick hoppa in o jobba idag, men fy så otroligt trött jag är! Vet inte ens när jag kommer sluta idag.. Jag har inte klivit upp än, men jag har redan börjat längta hem till sängen!

Bättre sent än aldrig

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (0)
2011-03-15 20:09:35

Hade faktiskt en väldigt fin början på min helg. Jag fick komma hem till Sonny på fredagskvällen. Då hade han dukat fint och gjort valdigt god mat. Ska inte ljuga, blev väldigt imponerad av att han gjort det själv! Inte för att han inte kan, utan mer för att han aldrig gör det bara. Min snygging verkar ha endel dolda talanger ;)
Annars på lördagen var det lite avskedningsfest för Pelle som åker till USA snart (eller om han redan åkt, hehe). Jag hade det trevligt både hos honom och på statt. Sen kan man väl säga att det blev lite för mycket, söndagen blev väldigt seg iallafall ;)


Spärrat kort

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2011-03-15 09:52:04

Efter en viss händelse som jag fick veta igårkväll så har jag suttit i telefonsamtal hela morgonen och nu är mitt bankkort spärrat. Får ett nytt inom en vecka! Så kan det gå...


Vårnytt

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (1)
2011-03-14 19:01:01

I helgen handlade jag upp mitt presentkort som jag fick när jag fyllde! Så nu har jag lite nya vårkläder som jag bara längtar efter att få använda!


waiting

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2011-03-11 11:32:05

I väntan på post.. faktiskt väldigt skönt att få köra ut post idag!

En ledig dag.

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2011-03-09 23:32:29

Har haft en riktig mysdag med Matilda och Sandra, vi har lagat god mat ihop och ätit glass. Lyxade till det med en Ben & Jerrys! Mums. Matilda drog lite tidigare men Sandra åkte hem vid 9 och innan dess hann vi nog prata om allt mellan himmel och jord + att vi såg en film också innan hon fick rusa iväg till bussen.

En bra ledig dag har jag iallafall haft och just nu önskar jag faktiskt att jag bodde i en egen lägenhet!

New!

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2011-03-09 21:20:43

Fick hem ett litet paket idag som innehöll en ny ring. Love it !

Jag gillar den bara mer & mer..

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2011-03-08 19:38:15

Ju mer jag lär mig den här telefonen ju mer tycker jag om den! Så här får ni en till bild, tyckte den passade bra eftersom det varit så fint väder de senaste dagarna. Skönt att det börjar gå mot vår!

test!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2011-03-07 20:04:34

Måste ju testa min nya mobil som jag hämtade idag! Det är lite svårt såhär i början, men jag vänjer MIG nog så småningom. Lyckades iallafall ladda upp en bild & eftersom jag älskar hundar så fick det bli denna bild, haha.

Helgens galenskaper

Permalink | Partypingla | Kommentarer (0)
2011-03-07 17:51:07

det var väldigt kul att få träffa Keso och hela det gänget i Uppsala i fredags. Åkte dit tillsammans med tre av grabbarna & som jag sa till dom "jag orkar inte mer", vi hade så kul på resan dit att jag inte orkade skratta mer! Blandannat så missade vi hållplatsen där vi skulle gå av.
Bilder togs det inte mycket av, martin och jag hamnade på bild iallafall.


 

Lördagen var en kväll med kaos, kaos som började redan mitt på dagen och som bara fortsatte. Men jag hade det kul ändå. Blev ingen tjejkväll som det var tänkt, Martin och Sonny gjorde oss sällskap, vi åt tacos och spelade med andra ord innan vi tog oss ner till statt! Jag somnade raklång med alla kläder på när jag kom hem! haha








 

 


13. Den här veckan

Permalink | Lets Talk | Kommentarer (0)
2011-03-07 09:25:22

Eftersom jag varit bortrest så har den här listan inte direkt varit något jag prioriterat. Men tänkte att jag skulle fortsätta med den nu, påmindes när såg att det kommit flera liknande listor. Håller mig till denna version!

Den här veckan, ja den kan man väl tolka hur man vill. Antingen berätta om förra veckan eller om den här veckan som är nu. Och med tanke på att jag redan skrivit lite om förra veckan i mina inlägg så kan jag lika gärna skriva om denna vecka som precis har börjat.

Har inte allt för mycket som är inplanerat. Idag ska jag hoppa in och jobba. Jobbar även tisdag, torsdag och fredag. Men utöver det är tanken att jag ska träffa Matilda en stund på onsdag, någon dag ska jag basta med Mia & Trolin. Sen får vi se vad som händer resten av veckan, måste iallafall städa upp i mitt rum...


Vecka TVÅ i Thailand

Permalink | Thailand '11 | Kommentarer (0)
2011-03-06 17:40:16

Nu kör vi igen, lite fler bilder från det härliga Thailand!

Befinner oss på ön Koh Tao, en helt underbar ö!






Otroligt fin solnedgång och lite roligt med den där palmen.



Vi hyrde en moppe för en dag och åkte runt på hela Koh Tao kändes det som.



Testade undervattenskameran på vår lilla utflykt.







God mat åt vi också!
Men tyvärr blev vi inte kvar på denna underbara ö så länge som vi hoppats på. Vi bokade in en snorklingtur, tydligen är det väldigt fint att snorkla där. Men dagen därpå regnade det så sjukt mycket och åskade, så vi bokade om. Sen såg vi på internet att det skulle fortsätta vara dåligt väder, så vi avbokade hela grejen och åkte istället vidare den natten med nattbåt till Ao Nang. Nattbåten gungade som jag vet inte vad, fyfan! Det var skönt att få den resan överstökad och få komma fram till Ao Nang!




Sonnys familj hade planerat att komma ner en två veckor i Thailand, så dom mötte vi upp i Ao Nang. Kändes skönt med lite mer sällskap faktiskt.

Här tar vi oss ut på äventyr med moppe, detta är påväg mot tigercave!





Sonny och hans pappa tog sig upp för 1237 trappsteg, jag tror jag gick upp för ungefär 100 den dagen, gissa vem av oss som fick träningsvärk? ;D


Fanns sjukt mycket apor där i Tigercave, Nellie och jag stannade kvar medan Sonny och hans pappa gick upp till det där berget. Vet inte om jag nämnt det redan, men en apa snodde alla våra bananer som vi hade i väskan!

När Sonny och hans pappa kom ner igen så köpte vi ny mat att mata aporna med, denna gång var de inte lika vilda!


I Tigercave fanns det fler sevärdheter man kunde se, så vi tog oss en sväng i "djungeln" och tittade på både grottor och stora träd.







På vägen tillbaka hittade vi några gummiträd som vi stannade vid. Anledningen att jag har hjälmen på mig är för att jag inte orkade ta av mig den bara för att vi skulle in i skogen.


Här nedan har vi lite blandade bilder från stränder och lite annat!






Avslutar med en bild från när vi skulle testa fiskspa. Jag trodde helt ärligt att jag inte skulle vara en lika stor mes som jag var, det såg ju pissenkelt ut att bara sitta där med fötterna och låta fiskarna göra sitt. Men fyfan, jag och nellie sprattlade med fötterna, så inga fiskar vågade riktigt närma sig. Sonny bytte tillomed till en annan för att han tyckte att vi skrämde bort fiskarna. Haha!

Då kör vi dååå

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2011-03-04 12:15:47

Efter mycket velande så bestämde jag mig ändå att åka mot Uppsala idag. Kommer bli en fartfylld helg, party idag, tjejkväll imorgon och sen får det nog bli en lugn söndag!

Ibalnd förvånar jag mig själv, rätt snyggt faktiskt! Får man säga så om sig själv? x)

impulsiv

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2011-03-04 00:21:47



Den 12 Mars har jag haft min mobil i 4 år! Minns hur otroligt glad jag blev när jag fick den och hur stolt jag var. Den har råkat ut för en hel del under sina dagar, slängts hit & dit, ramlat i vattnet etc. Men den har alltid fungerat perfekt för mig! Men nu har den tyvärr börjat svika och tuppar av titt som tätt, så kände att det var dags för mig att leta efter en ny praktisk vän..


Det blev en vit HTC Desire. Skickade nyss efter den, så inom kort kommer Fridas mobil få en lillasyster! haha





Onsdag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2011-03-02 20:30:43

Den här tidsskillnaden mallan Thailand och Sverige gör mig galen! Jag vaknade halv 5 i måndags, igår hlav 8 och idag halv 7.. Jag lägger mig senare för att jag ska gå upp något senare, vilket inte verkar funka. Så jag känner mig helt slut i kroppen, har typ påsar under ögonen och ibland blir ögonen helt blodsprängda av tröttheten.. Hoppas att jag snart vänjer mig vid tiden igen.

Fast å andra sidan, imorgon börjar jag jobba kvart i 7, då kan det ju vara bra att känna sig pigg! Jobbade min första dag i tisdags redan, gick lite segt och jag kände mig lite som en nybörjare igen. Hoppas det går bättre imorgon!

Idag spenderade jag en lång tid på Coffee and lounge, hade bestämt träff med Matilda och Sandra. Kändes skönt att få träffa dom igen! =D

Vecka ETT i Thailand.

Permalink | Thailand '11 | Kommentarer (0)
2011-03-02 10:32:42

Att åka iväg ensamma långtlångt bort & försöka klara sig på egen hand har definitivt stärkt mig som person. Det har varit lärorikt och helt underbart att ha fått spendera 6 veckor i Thailand med en person som jag älskar!

Vi har verkligen haft en bra semester ihop, mycket sol & bad, god mat och härliga äventyr. Sen finns det vissa dagar som varit sämre än andra, men det ska väl vara så också? Hursom helst så är jag väldigt nöjd med vår resa och jag är glad att vi åkte iväg tillsammans, känns som att vi kommit mycket närmare varandra också!

För att slippa en lång och tråkig text om vad vi har gjort i Thailand så tänker jag istället slänga upp bilder med text, vilket jag personligen tycker är mycket roligare. Tänker lägga upp det veckovis, för jag har säkert 2000 bilder.. Så här har ni vecka nummer ett!


Utsikten från vårt hotell i Bangkok. Vi bodde i Bangkoks högsta byggnad! Tror att vi bodde på våning 38!



Det var ett väldigt fint hotell, vi hade liksom två rum + toalett. Det fanns pool på taket och vi fick frukostbuffe, otroligt gott!


Stannade endast en natt här innan vi skulle åka vidare neråt i landet. Men vi hann åka iväg till MBK (ett stort shoppinghus) och kolla lite där, vi handlade inte utan ville mest se om det var värt att åka dit under våra sista dagar när vi skulle åka tillbaka till Bangkok.
Vi åkte fel när vi skulle till MBK, tuktuk-killen åkte nämligen inte enda fram utan släppte av oss och sa att man bara skulle gå upp för några trappor. Bullshit, vi fick ta någon typ av spårvagn/tåg därifrån och så åkte vi åt fel håll! haha




Första dagen vid havet på ön Koh Samui, så himla skönt att komma fram dit! Hade åkt nattbuss och på 12 timmar fick vi inte gå på toaletten, den på bussen var ur funktion... En jobbig resa och det kändes som att man skulle få sittsår i arslet..




Vi gick på Thaiboxning. Vi hade typ de lyxiga platserna så vi fick sitta i fotöljer! Beställde in våra första drinkar också. Och det var väl intressant att få se på thaiboxning första gången. :)

Här under kan ni se ett försök i att filma lite på boxningen.





Den första rikiga dagen på stranden, så himla härligt! blekfisar... Tog faktiskt ett tag innan vi hamnade på stranden, vi fastnade nämligen hos en skräddare som lyckades lura på oss kostym och klänning, så våra första dagar gick åt att gå dit, när vi inte var där var det tyvärr dåligt väder.. Jaja, blev nöjd med själva klänningen med vet inte när jag ska ha den.




Detta är precis vad det ser ut att vara och de kallas Grandfather and Grandmother rock! Haha, det var lite roligt att vara och titta på faktiskt.



Vi tog oss ett dopp vid en liten strand som fann där.


Och Sonny min hjälte, räddade livet på oss när berget brast och det kom stora stenbumlingar mot oss! Haha, jag har en otroligt stark pojkvän ska ni veta!! ;)





Så var det dags för fullmoonpartyt! Den dagen saknade både Sonny och jag våra vänne, hade varit så sjukt kul att få parta med dom där i Thailand. Det var grymt, temat var i stort sett neon, fanns att köpa sjukt mycket kläder i starka färger, man kunde måla motiv på kroppen med självlysande färg, eller köpa hattar och sånt som blinkade och lyste. Fanns sjukt mycket alkohol att köpa och fullt med mat! Awsome.


Gjorde att försök att filma, svårt att fånga det på bild och film egentligen, det borde upplevas!








Dagen efter fullmoonpartyt var det dags att åka vidare till Koh Tao, där var del alldeles underbart. Otroligt fint! Men tyvärr regnade det och var molnigt så vi åkte därifrån tidigare än väntat och kunde aldrig snorkla. Koh Tao är nämligen känd som en av dom finaste platserna att dyka och snorkla på, så det var verkligen synd!


Den härliga båtturen jag berättade om (länk) när vi skulle till Koh Tao, när jag svimmade.. Enligt Sonny var det den absolut värsta händelsen under hela vår resa.. Det blev iallafall inga fler liknande fall under resten av vår vistelse i Thailand, så det var ju bra. :)




Framme! Vi åt och myste på en restaurang precis vid vattnet och såg solnedgången.


Det var min första vecka i Thailand! :)