not alone

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (0)
2010-07-30 15:09:48

Idag fick jag iallafall lite sällskap när jag skulle äta min lunch. Dessvärre hade jag glömt bestick så det blev inte så långvarigt! haha


mix megapol

Permalink | Allmänt | Kommentarer (2)
2010-07-28 15:29:29

- vi blandar dagens hits med det bästa från igår!

För det första vill jag bara säga att: Nej det gör dom inte, jag lyssnar tamig tusan på samma låtar hela tiden när jag åker runt i postbilen. Okej, okej, några få låtar som folk önskar är nya, men det mesta känns som repris från gårdagen!

Inte nog med att detta irriterar mig. Igår var verkligen inte min dag, jag fick vända och åka tillbaka 1 mil för att ändra lite grejer som blivit missuppfattat, jag kom tillbaka 40 min senare än vanligt!

Jag "krockade" även med en stor, jättestor insekt som sedan befann sig i bilen under ett bra tag. Nu kanske jag är elak, men jag försökte krossa den 4 gånger i dörren. Men tror ni den dog? Nej, den där mutant-insekten fortsatte leva och jag var pinsamt nog jävligt rädd! Fast jag fick ut den ur bilen tillsist.

Men det var gårdagen. Idag gick min dag alldeles utmärkt, trodde jag! Vid min sista låda i forssjö vägrade bilen att samarbeta med mig, den vägrade helt enkelt att starta. Min pappa fick komma och hämta mig och sen var det bärgningsbilen som fick göra resten! Fyfan alltså. Vad händer härnäst undrar jag?

Annars så kör vi på som vanligt, jobbar och sliter varje vardag och det finns inte så mycket annat roligt som händer, tyvärr.
Får iallafall min första sovmorgon på länge imorgon, det tackar jag för!


Godmorgon

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-07-24 09:33:10

Börjar dagen med pizza och en film! Kommer nog bli en bra dag idag!

Helen

Permalink | Old times | Kommentarer (0)
2010-07-24 00:03:43

Idag var andra gången inom en vecka som Helen och jag har träffats. Brukar vanligtvis dröja månader mellan att vi ses. Egentligen väldigt dåligt av oss, men det är lätt hänt när båda gick varsin väg under gymnasietiden. Men jag kan ändå inte undgå att se tillbaka på tiden då hon var min bästa vän. Haha, det är en tid att minnas. =D



ingen fest för mig

Permalink | Lets Talk | Kommentarer (0)
2010-07-23 23:32:19

Det är fredag, många har sedan länge varit på fest och många är nog nere på krogen vid det här laget. Jag själv sitter hemma i sängen, förberedd för att sova. Konstigt nog har jag inte varit taggad till fest på hur länge? Känner inte för att bli sådär galen och rolig som jag tyckte var roligt förr. Känner heller inte för att blanda ihop vodka och något slags groggvirke bara för drickandets skull - det är egentligen inte så speciellt gott.
Nästan så jag hellre kryper ner under en filt i soffan med godsaker och en bra film, slappnar av och bara är. Under skoltiden kunde jag inte slappna av, hade ångest för allt som skulle göras så det är en underbar känsla att bara få göra ingenting och jag tror att när jag tagit igen lite tid jag missat så kan jag tagga som vanligt igen! Nästa vecka är det planer på lite fest, får se hur pepp jag är till det! We'll see.

På topp för snart ett år sedan.


Jobb, jobb & jobb = en trött Cissi

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-07-21 15:19:01

Här jobbas och tjänas det pengar för fulla muggar! Skulle haft en härlig sovmorgon imorgon var det tänkt, men icke, fick en förfrågan om att börja 7 istället för 9.20. Vad gör man inte för lite extra pengar - får sova i helgen! Eller varför inte ta en tupplur nu såhär på eftermiddagen när solen ändå gömmer sig? Väldigt lockande faktiskt, see you later!

dags för jobb igen

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-07-18 22:21:35

Då var min sista lediga dag över, så imorgon är det bara att gå upp och jobba igen fram till den 17 augusti vad jag vet just nu. Även om mina sista lediga dagar bjudit på sämre väder så har jag haft det toppen och njutit fullt ut! Nu är det dags för sängen så jag orkar med denna måndag (måndagarna är värst) ! Sov gott


mina inköp i veckan

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (1)
2010-07-18 20:23:59


Glass i stora lass

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (1)
2010-07-16 12:19:10

Det blev en riktigt lyckad dag igår. Vädret var på topp och vad passar inte bättre då än varsin stor glass att mumsa på! Det är riktigt mysigt att sitta på smultronstället och se på allt folk och båtarna som åker förbi. helt underbart. På traditionellt vis så gick vi en vända i den lilla staden och kikade i alla små affärer som dom har. Till sist tog vi bilen till det nya köpcentrumet i Hageby där jag hittade en hel del och jag är helnöjd med vår dag!











När man är rastlös

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-07-16 11:33:08




Jag har insett att min senaste kyss: var underbar.
Jag lyssnar på: datorn och fläkten som surrar.
Jag pratar: svenska.
Jag tycker om: många människor och onyttig mat!
Jag avskyr när folk: lägger sig i eller vill styra och ställa.
Min närmsta vän är: inte bara en, utan många fler.
Min första vän hette: Linnea
Kärlek är: något av det bästa som finns.
När jag borstar tänderna: borde jag vara mer noggrann.
När jag lagar mat: brukar jag oftast vara hungrig.
Det sexigaste yrket är: hm, brandmann? haha
Jag är rädd för: Småkryp  och mörker.
Den värsta känslan är: när man får en klump i magen.
Den bästa känslan är: När man får den där härliga känslan i magen när man är kär, lyckats med något eller bara fått veta någon riktigt bra nyhet!
Jag är bäst på: att vara jag?
Jag är sämst på: att lyssna på mig själv...
Om jag var ett djur skulle jag vara: typ en fågel.
Om jag var en insekt skulle jag vara: en fjäril isåfall
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: en slickepott! haha
Jag kommer alltid att vara: lång, tyvärr.
Det finaste som finns är: nog kärleken man har i familjen, i ett förhållande och i vänskapen.
I sommar: började livet på allvar...
Sist jag grät var: när jag såg en film.
Jag kan: göra ganska mycket, men latheten tar oftast över.
När jag vill tänka: brukar jag oftast få beslutsånget över något.
När jag bakar så bakar jag: kladdkaka.
Min mobiltelefon är: svart och orange.
När jag vaknar på morgonen: kan jag aldrig somna om igen.
Innan jag går och lägger mig: tittar jag alltid på min mobil.
Just nu tänker jag på: att jag borde städa mitt rum.
Bebisar är: väldigt söta och om några år skulle jag vilja ha egna, hehe.
Idag har jag: ätit frukost och färgat mammas hår.
Ikväll ska jag: träffa min älskling och mysa.
I morgon kommer jag: förhoppningsvis ha en bra dag.
Jag vill verkligen: flytta hemifrån och sköta mitt eget.

Mot Söderköping

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-07-15 08:57:06

Ja, idag blir det ännu en åktur, fast idag tar vi med oss mamma! Än vet hon inte var vi ska åka, men det kommer iallafall bli en mysig dag med mina bästa mamma och syster! ♥


Mot Norrköping

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-07-14 09:59:48

Idag tar jag och syrran en tripp till norrköing och shoppar. Längesen man gjorde det, så vi håller tummarna för att det finns något att köpa! :)


minigolf

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-07-14 09:48:53

Igår bjöd martin mig och Sonny på minigolf. Har inte spelat det sen förra sommaren, men det är ruskigt kul! Nackdelen var att regnet öste ner ett tag, i uppehållet hann vi spela klart alla banor innan det började spöregna igen. Men det bästa var nog att jag vann över killarna och jag hade jätteroligt! =)


En kulen natt, natt, natt, min båt jag styrde

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (0)
2010-07-12 22:39:44

En skön helg ute på havet med pappas segelbåt! Jag som var en blekfis innan vi åkte har iallafall fått lite färg nu och som jag trodde brände jag mig på köpet, men det är inte så speciellt farligt. Vad ska man säga, jag har haft en väldigt bra helg och ska fortsätta spendera resten av min ledighet på samma sätt!


Skönt med fredag och ledighet

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-07-09 18:33:07

Idag har jag jobbat och nu väntar en hel vecka ledigt! Så hur börjar jag min ledighet denna fredag efter jobbet? Jo jag packar och fixar, för imorgonbitti åker Sonny o jag till stendörren i väntan på att pappa ska komma in i sin hamn med segelbåten. Så lördag till söndag ska vi åka segelbåt, fiska lite och njuta av havet, och solen förhoppningsvis! Tanken var egentligen att vi skulle stanna till måndag, men Sonny hade lite tur i oturen och ska jobba den veckan jag är ledig. Lite typiskt faktiskt.

Nu ska jag packa ner det sista, sen ska jag dra mig hem till sonny och mysa. Hans mamma har fixat jordgubbar och glass, så det är vad jag ska mumsa på ikväll! Jag ska ha en toppenhelg, kommer  förmodligen hem som en kräfta på söndagkväll, älskar sommaren! =)

Sist vi var o seglade ♥


the last time

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2010-07-07 12:26:36

Den andra gången var också den sista gången för mig på blodgivningen. Om mina vener inte blir större i framtiden vill säga. Dom tyckte att jag skulle spara mina tunna vener till mig själv om det skulle hända något någon gång. Jag slapp iallafall må illa och bli svimfärdig som förra gången.
Jag fick iallafall ersättning för "besväret" att dom stack mig o sådär. Så jag kom hem med två drinkglas med bloddroppar på, lite som ett minne av att jag vågade trotsa min rädsla för blod o sprutor! Så jag kan inte säga annat än att jag är stolt att jag vågade gå dit dom enstaka gångerna jag varit där.





andra gången

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-07-07 09:27:24

Idag känner jag mig något nervös, det är dags att ge blod igen. Eftersom det inte gick riktigt som jag tänkt mig sist, så är jag lite smått rädd för att samma sak ska ske igen. Jag ska snart äta en rejäl frukost, med juice, jordgubbar och mackor med ost o tomat. Det borde göra susen innan jag ska ge blod.

11, elva, eleven

Permalink | Kärlek | Kommentarer (0)
2010-07-06 15:41:04

11 månader tillsammans, idag blir en riktig mysdag!
Vädret suger, så får vi ha picknick inomhus och se några bra filmer!




bättre sent än aldrig

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (1)
2010-07-06 10:26:01

Jag har ännu inte nämnt något om min midsommar för två veckor sedan. Faktiskt den bästa midsommaren på länge! Hade det så himla trevligt med ett gäng ute i Sonnys sommarstuga. Otroligt god mat, nubbe, trevligt umgänge, bra väder, klassisk svensk musik spelades, spelande av kubb och med andra ord. Ja vad ska man säga, jag trivdes och det var precis som en midsommar ska vara. Förutom att vi inte hade en riktig midsommarstång, någon gjorde ett försök att göra flaggstången till en midsommarstång... Vilket fick duga för oss! =)




































för trött för att komma på en rubrik

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2010-07-03 01:56:38

Här sitter jag uppe och klockan är på tok för mycket, sängen lockar verkligen efter en hård arbetsvecka. Nu ska jag njuta av ledigheten till på torsdag och vädret verkar vara på min sida också!

Idag gjorde jag något jag vanligtvis inte brukar göra eftersom jag fortfarande bor hemma. Jag klickade hem örngott och påslakarn! Priset var bra så jag slog till, så vad säger man - vuxenpoäng där kanske?
Passade även på att klicka hem en stickad oversiza-tröja till hösten. Låter trist med höstkläder nu, sommaren har ju bara börjat och jag har inte ens hunnit inhandla några sommarkläder än!
Hur som helst så är det dags att sova för mig nu, sov gott!


IT3 studentdagen

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2010-07-01 16:26:46

Idag fick jag hem fotot som togs på studentdagen på en väldigt saknad klass!


hard work

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-07-01 16:21:17

Dagarsna bara flyger förbi, snart har jag jobbat i tre veckor! Jag blir dessutom bättre o bättre för varje dag som går, eller man kanske ska säga att jag blir snabbare o snabbare. Upp tidigt på mornarna och sen är det full rulle, längtar tills lönen kommer!

Jag hinner nästan aldrig sitta vid datorn, när jag kommer hem vill jag bara ut i det fina vädret och träffa folk. Imorgon efter jobbet har jag två veckors ledigt, nästan! Fick hoppa in o jobba torsdag & fredag nästa vecka. Men det ska bli så sköönt att få ha lite ledigt, så hoppas jag på att vädret är lika fint då som nu!