Bildbomb från Sverige

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (0)
2014-06-28 18:41:27

Tog en vecka ledigt från jobbet och åkte hem till Sverige för å bland annat se konsert och fira midsommar, träffa vänner och familj. Kan bara låta bilderna tala för sig själva och säga tack till alla fina personer i min närhet, ni betyder mycket för mig ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Något ni kanske inte visste om mig.

Permalink | Lets Talk | Kommentarer (0)
2014-06-02 09:44:00

Jag tycker alltid att det är så kul att läsa sånna här listor om andra, så tänkte att jag lika gärna kan skriva en själv nu när jag ändå är hemma o är sjuk. Här har ni alltså några saker som ni kanske inte visste om mig:

♦ Jag är sjukt jäkla mörkrädd och klarar inte av att se några skräckfilmer, då är jag rädd i flera dagar/veckor efteråt.

♦ Jag är verkligen världens sämsta på geografi, jag kan nog inte alla värdsdelar och jag har trott att Afrika är ett land. haha pinsamt, men sant!

♦ Jag gillar inte att gå ensam på stan eller i matbutiker. Första gången jag gjorde det så skulle jag börja 2an på gymnasiet. Då köpte jag nötter och mjölk på ica. Jag jobbar fortfarande på det och nu är det lättare, men tillslut vill jag kunna sätta mig ensam på ett fik och kanske läsa en bok.

♦ Jag har en navelpiercing som jag och min bästa vän tog när vi var 15. Jag mådde riktigt dålig och var nära på att svimma, så pappa fick springa över på andra sidan gatan och köpa cola till mig för att jag skulle få upp blodsockret.

♦ Jag har inte sett Titanic, bara några få delar och det var när jag gick på lågstadiet.

♦ Jag tycker nästan inte om någon efterrätt. Gillar oftast inte konsistensen, som exempel varma frukter, pudding, creme brulee etc... fyy, det går verkligen inte ner och jag får kvälningar.

♦ Jag har aldrig någonsin kunnat nå ner till mina tår! Är nog ärligt talat världens ovigaste människa...

♦ Mitt favoritgodis är saltlakrits, men väljer ändå oftast chips & dipp framför godis.
 
♦ Jag är väldigt höjdrädd, men det är en sån rädsla som jag försöker utmana lite då och då.

♦ Jag dricker varken kaffe eller te. uuh..

♦ Har aldrig haft minnesluckor efter jag druckit alkohol. Vanligtvis har jag dessutom inga jobbiga bakfyllor heller, oavsett hur mycket jag dricker så blir jag bara trött dagen efter.

♦ Att få bli sjuksköterska är min dröm, men jag har alltid haft väldigt svårt för att se blod. Blir ofta svimfärdig och illamående. Men tänker inte ge upp drömmen för det, man måste ju ändå försöka!

♦ Och på tal om det, så har jag försökt ge blod för att liksom vänja mig lite vid det. Första gången svimmade jag andra gången så lyckades de aldrig pricka mina vener. De är för tunna, så efter det avrådde de mig till att ge blod.

♦ Jag har gärna mycket smör på bröd och knäckemackor. Iallafall om jag inte ska ha något annat pålägg.

♦ Jag plockar alltid bort jordgubbarna i jordgubbssylt, de är så sliskiga.


Sjukling

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2014-06-01 12:34:00

Det är helt strålande väder ute och har varit det egentligen hela veckan. Men från i fredagskväll så har jag mått rätt dåligt, huvudvärk, jobbig slemhosta och febern kom o hälsade på natten till lördagen.  Så jag har mer eller mindre legat i soffan som ett lik i en jobbigt varm lägenhet hela helgen! Det jag helst vill är att få gå ut i solen och köpa mjukglass.. Men har försökt äta frukt, druckit c-vitamin och massa vatten i förhoppning om att bli bättre. Och såklart så har jag ätit mormors bullar som är ett måste när man är sjuk.

Nåja, är väl fortfarande inte riktigt bra, men funderar ändå på och bara ta en dusch och ta mig ut ändå! Iallafall till donken som bara ligger ett stenkast härifrån och köpa mig en glass. Förhoppningsvis kan det lilla få mig att känna mig som en ny människa!
 
 
 

Datenight

Permalink | Kärlek | Kommentarer (0)
2014-06-01 12:21:51

 Jag överraskade Sonny i fredags genom att boka bord på Big Horn. Den absolut bästa restaurangen vi varit på som man får en helt perfekt köttbit. Det var mysigt att få sitta där tillsammans med min andra halva och bara prata om allt och inget. Samtidigt fick vi avnjuta en god varmrätt och en alldeles för mäktig efterrätt! Det här borde man göra oftare!
 
Tredje hjulet vid middagen. haha