Lägenhet, check!

Permalink | Happenings | Kommentarer (1)
2013-01-27 13:57:08

Den blev vår! Jag ska bara dit i veckan och skriva kontakt, sen kan vi flytta in när vi vill! Men som det ser ut nu så kommer jag bo kvar här och jobba fram till USA-resan. Allt är ju egentligen lite impulsivt och kanske inte allt för igenomtänkt, men jag tror verkligen detta kan bli bra! Älskar äventyr!
 

Oslo

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2013-01-27 10:23:00

Tågresan tog oss ungefär 5 timmar, när vi kom fram mötte Sara upp oss & så gick vi till vårt hotell. Vi gick upp tidigt på lördagen för att kunna sitta i lugn och ro och äta frukostbuffé. Kort därefter virrade vi runt på Oslos gator, det tog oss 45min att hitta dit vi skulle.. När vi väl kom fram så blev det en liten besvikelse, tyvärr.
Vi skulle bara ha två visningar, så nu hoppades vi verkligen att nästa skulle vara bättre. Efter säkert 2 timmars väntan så gick vi mot vår sista visning. Den kändes helt rätt! Enda nackdelen vi hittade som kanske kan vara ett problem, var att det inte fanns någon frys, annars var den nästintill perfekt! Nu har vi kommit hem, hunnit funderat och ska alldeles stax ringa hyresvärden!!!
 

Dubbel glädje!

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2013-01-25 09:00:00

Som jag längtat till just denna lön! I och med att jag blivit tillsvidareanställd på posten så ska jag få min januarilön i januari, inte en månad senare som jag fått annars. Detta resulterar i att jag får december- & januarilönen idag, dubbel lön blir dubbel gädje! Det kan fan inte bli bättre, så nu kan jag spara undan en hel drös med pangar till mina kommande äventyr. Känns som att inget kan göra mig på dåligt humör idag faktiskt! :D

Inom en snar framtid

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2013-01-24 20:54:00

En tung sten lättade från mina axlar idag. Saker blir ju liksom inte alltid som man tänkt sig och som det ser ut just nu så kommer nog Sonny & jag flytta till Norge. Det blir som att börja om våra liv från noll, lära känna nya människor, hitta nya jobb & börja leva en annan vardag i ett annat land. Det kommer såklart bli spännande, samtidigt som det känns lite jobbigt att lämna sin trygga plats här, men i nuläget känns det som det absolut bästa alternativet för oss!
Redan i helgen ska vi på besök i Oslo & kika på några alternativa lägenheter, så jag hoppas på det bästa! :)
 

Pictures

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2013-01-21 22:09:55

Lite bilder som syster tagit nu i veckan.

$ $ $

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2013-01-20 23:34:51

För tillfället händer inte speciellt mycket i mitt liv. Jag kom på ett sätt att tjäna in lite extra pengar såhär innan usa-resan. så jag har typ rensat massor i källaren & hos mamma och försökt sälja genom "köp & sälj i Katrineholm" på facebook! Även om det är småpengar så känns det så jäkla skönt att bli av med grejerna & få lite för det iallafall.
Ja, så det är ungefär det jag håller på med under dagarna. Och jag ser fram emot denna vecka som kommer, så jag ska nog ta & lägga mig nu så den kan starta någon gång! :)
 

Friends

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2013-01-17 19:38:37

Foto: Sara

En present till mig själv

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2013-01-15 20:48:21

Här var det dött! Men det har inte hänt speciellt mycket den senaste tiden, firade Sara lite i efterskott i helgen som varit. Hon har ju fyllt 20 år så vi ville ge henne något ordentligt, så efter lite letande så hittade vi en perfekt dator till henne. Och jag som var så jäkla seg kom på när vi kommit hem att jag också ville ha en, så idag åkte jag & Sara iväg i det hemska vädret & köpte en till mig med. Äntligen! Min andra dator var 4-5 år gammal, så kände att det var på tiden att byta ut den. Supernöjd är bara förnamnet, 13", slimmad, smidig dator för ett helt okej pris. Men detta var bara ett undantag, nu fortsätter sparandet inför resan till USA. :)
 

Min födelsedag!

Permalink | Happenings | Kommentarer (1)
2013-01-06 18:51:00

Jaha, så var man 22 år nudå! Enda skillnaden var att jag från och med nu ska betala för mitt bankkort & internetbank, så nu räknas jag tydligen inte som ungdom längre. Men det var ju kul sålänge det varade, även jag ska väl kunna finna mig i det också! Annars hade jag en väldigt bra dag igår, fick massa fina presenter & åt massor med goda godsaker, kakor, tårta, bullar, paj. Dagen började med att en haltande Sonny kom in och sjöng med en frukostbricka, sen hade jag min släkt här & så avslutades kvällen med lite tjejmys! Tusen tack till alla som gjorde min dag till den bästa!
 
Och tro mig, vi hade det roligare än vad det ser ut! haha
 

Bra början...

Permalink | Happenings | Kommentarer (1)
2013-01-02 23:58:40

Det nya året börjar bra, jag blir sjuk & Sonny har fått sy 10 stygn i smalbenet! Jag börjar tvivla lite på att sjuksköterka verkligen är rätt utbildning för mig.. Fick nämligen se bild på såret innan det behandlades och just nu har jag täckt över Sonnys ben med en handduk för att jag ska slippa se det och påminnas - jag mår illa! De behöver bara prata om det för att jag ska känna mig illamående. Jag är ju rätt känslig för sånt här med blod & grejer. Så just nu funderar jag lite över hur min "planerade" framtid faktiskt kommer att se ut, men det är värt ett försök och klarar jag av en sjuksköterskeutbildning (utan att svimma tusen gånger) så borde jag fan klara allt efter det!
 
 
 
 
 

Nyårsafton

Permalink | Partypingla | Kommentarer (0)
2013-01-02 10:31:49

Therese & Patrik hade fixat en väldigt fin nyårsmiddag, med trerätters. Man skulle väl kunna säga att vi hade en stor parmiddag, vi var nämligen 6 par som skulle fira in det nya året tillsammans. Slänger in några bilder som får tala för sig själva!
TUSEN TACK THERESE & PATRIK FÖR ATT NI ORDNADE MED ALLT!