Crazy thoughts

Permalink | Lets Talk | Kommentarer (1)
2011-07-30 13:04:21

Jag har ett riktigt rus i magen, nästan som fjärilar. Men inte för att jag är sådär löjligt kär, utan för att jag kanske, bara kanske kommer ge mig in på något som jag aldrig skulle tänkt på om det inte vore för Sonny. Det enda som hindrar mig är min egen rädsla, ska jag våga?!

Det kanske är nu jag ska lyssna på vad som ska ristas - Spread your wings and fly


bildkälla: we♥it


Welcome to reality

Permalink | Lets Talk | Kommentarer (0)
2011-07-29 10:57:48

Man kan väl säga som så att datorn inte blir lika prioriterad längre, därav den otroligt ruttna uppdateringen! Jobbar gör jag varje vardag, helgerna går åt till att träffa alla fina människor i mitt liv. Just nu känns det viktigare, jag vet nämligen inte vilka som finns kvar här i höst, jag vet inte vad som händer med mig heller för den delen.

Jag var helt säker på att åka iväg och testa något nytt! Men en av mina största drömmar ligger väldigt nära just nu och då måste jag stanna, jag vet även att jag skulle klara mig galant här hemma om jag skulle bli kvar. Men det lockar att få testa något helt annat, i en annan stad, kanske i ett annat land. Spara ihop massa pengar och se världen i vår. Just nu känns allt så himla oklart! Det är svårt att ta beslut när man inte riktigt vet hur de andra som är inblandade ska göra eller hur de tänker. Tror jag får sätta mig o tänka igenom det här, försöka få alla bitar att falla på plats.

Det finns en stor chans att denna höst kommer bli början på några ganska så jobbiga år som jag måste ta mig igenom, dock inte ensam. Det är jobbigt att inte veta vad som händer härnäst. Det behövs en stark vilja och endel uppoffringar - jag är redo att göra det för dig!
Kärleken övervinner allt, right? ♥

bild från we♥it


En jäävla ¤&/##"¤# dag!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2011-07-19 18:29:26

Igår var jag nära att klaga ihjäl mig! Började med att jag vaknade upp med halsont, rethosta. Men tänkte att jag säkert skulle klara av att jobba ändå. Det skulle vara första gången på cykel, ensam, med reklam. Vädret såg ju ändå ut att hålla i sig, men när jag väl var påväg ut kom ösregnet. Det värsta var nog ändå inte att jag var helt genomblöt, eller att det droppade om posten, det värsta var att det kändes som att jag sprang runt med en riktig ordentlig förskylning, andfådd, huvudvärk, svettades & frös samtidigt. Bläää
Det gjorde inte saken bättre att en lastbil skvätte ner mig på vägen tillbaka, och då stod jag ändå tre meter från vägen för att det inte skulle ske!

Jag kan nog säga att gårdagen var den värsta dagen jag någonsin upplevt på posten, tillomed värre än att jag körde i diket två gånger på samma dag i vintras...

Just nu försöker jag kurera mig ordentligt, några nödvändiga tabletter, jordgubbar och filmtittande med pojkvännen är precis vad jag behöver!

Ångestsöndag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2011-07-17 18:09:36

Blev en skön kväll igår ute i Sköldinge med trevligt folk. Idag är det Söndag - ångestsöndag för första gången på väldigt länge! Men det handlar om 4 dagar på jobbet, sen åker jag till Öland med några vänner, vilket ska bli otroligt härligt! Nu ska jag ta tummen ur och göra lite nytta här hemma.Impulser is the shit!

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2011-07-16 18:55:35

Hela dagen igår bestod av impulser, stora som små. Det började med en morgon på mammas salong, färgning stod på schemat, jag hade tänkt fixa utväxt och göra det något ljusare. Men när jag gick därifrån var jag brunhårig. Kändes konstigt igår, men idag är jag helnöjd med mitt val. blir alltid mycket bättre när man får komma hem o fixa lite själv.Hursom, det var utförsäljning på onoff igår, så mamma, jag och Sandra tog en vända dit. Efter ett hastigt och lustigt beslut kom mamma hem med en ny tvättmaskin och jag med en liten rosa miniPC! Shit, jag fattar fortfarande inte riktigt vad som hände, men här sitter jag nu med en liten fin dator som jag länge velat ha. :)
Därefter tog Sandra och jag bilen mot Marieberg, ännu mer pengar skulle spenderas. På vägen lyckades vi även få förstärkning av Matilda. Jag var helt slut på kvällen och somnade gott i famnen på min sjuke pojkvän!

Blir ingen bild på kläderna. Jag inhandlade mest lite nödvändigheter som underkläder, strumpor, leggins, baslinne, torrschampoo och även en fin tunika. :)


Look up in the sky

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2011-07-15 00:19:07

Nu säger jag godnatt


Du är min natt, Du är min dag

Permalink | Kärlek | Kommentarer (2)
2011-07-14 23:07:07Min pojkvän är liksom underbar ♥

Brevbäring

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2011-07-13 22:58:34

Tre övningsdagar på cykel, dessutom på tre olika postrundor! Mitt huvud är proppfullt med allt nytt som jag ska kunna. Jag hoppas bara jag lyckas ta mig runt och att jag inte blandar ihop de olika delarna sen när jag ska ta mig ut ensam. Det återstår att se nästa vecka, då ska jag köra två av rundorna. Så jag ska från och med nu börja hoppas på att vädret är på min sida eftersom jag ska cykla resten av sommaren.. Nu är det dags för sängen, imorgon är sista övningen för "runda 3" (fick iallafall två dagar att öva på det). Sov gott

En shoppingdag i Norrköping

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2011-07-10 12:17:47

Jag och min vän Trolin hade bestämt oss för att ta en vända till Norrköping och inhandla lite nytt till garderben. När vi först kommer dit så är parkeringen, som annars brukar vara smockad med bilar, långt ifrån halvfull! Jag blev faktiskt chockad, har aldrig sett så lite bilar där någonsin. Troligtvis spenderade många sin lediga dag på standen eftersom det var otroligt bra väder. För våran del gjorde det ingenting, vi slapp köa till provhytter och kassan. Kändes nästan som att shoppa en vardag i katrineholm, fast med många fler affärer förstås.

Efter några timmar hade vi båda fått ihop några kassar, så vi började färden hemåt. Första stoppet blev på Max för lite välförtjänat käk, sen Medimarkt och sen åkte vi hela vägen hem.

Är nöjd med hela dagen och alla köp! Lyckades hitta billiga jeans, hörlurar & cykelbyxor (som inte finns med på bilden). Fattades bara en hatt..


Bättre sent än aldrig

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (1)
2011-07-04 22:20:49

När jag kom hem låg det en present på min säng, en väääldigt sen studentpresent från min syster. haha.


Jag fick nämligen ett tomt fotoalbum av henne på min student, tanken var att jag skulle få fylla upp det med bilder från studenttiden. Nu, idag, mer än ett år senare så har jag äntligen fått dom framkallade och nu får vi se hur länge det dröjer till de sitter på sin plats i albumet! Tack för presenten syster! ^^

Helg, helg, heeeelg!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2011-07-02 11:15:20

Den ska jag spendera på bästa sätt. Började med en lugn grillkväll hemma hos Viktor igår, idag ska jag träffa fina Helen och hoppas på att solen vill titta fram. Ikväll ska jag återigen grilla, fast hos Sonny. Imorgon tidigt på morgonen ska jag räffa tjejerna från klassen. Det värsta är att tiden går fort när man har roligt, snart är helgen över..