Helgen

Permalink | Partypingla | Kommentarer (2)
2010-10-31 18:43:05

Nu är jag hemma igen efter en helg ute på landet hos min mormor och morfar. Festen i fredags blev lyckad och det slutade med att jag och Helen övernattade hemma hos Linn. Många var utklädda, men lika många var det inte. Som jag sa tidigare hade jag inget märkvärdigt på mig, tog vad jag hade hemma liksom. Hade kul iallafall och jag är nöjd med kvällen och resten av helgen - trots att jag bara ätit och latat mig.

Kan ju slänga in att jag tyckte Olle gjorde grymt bra ifrån sig på idol, säger då som Laila att han är som bäst med gitarren! Får hoppas att han och Jay kommer långt, gillar dom båda två.


NU - bilder från festen!












avslutar med en bild på karl som var snäll o hade festen hemma hos sig!


Fredag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-10-29 09:23:23

Ledig idag, så det blir en långhelg denna gång också, det gillas! Ska snart neråt stan och möta upp Helen, kika runt lite och köpa biljetter till kvälllens evenemang. Tillslut bestämde vi oss för att gå och till en början hade jag inte tänkt klä ut mig heller. Behöver spara min pengar så jag har råd med att resa iväg och sen lite annat, men när jag kikade runt här hemma igår hittade jag en cowboyhatt, så jag gör det rätt enkelt.

Jag älskar vanligtvis att klä ut mig, tycker sånt är sjukt kul att bjuda på sig själv lite liksom! Men det kör jag på nästa år istället, måste ju trots allt prioritera lite nu.

Tidigare utklädnader, pirat, mimmi pigg, troll(?), horor. Hahahah vilka minnen!





På posten

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-10-27 14:35:58

Ärligt talat är det rätt så dött nu på jobbet. Väntar just nu på att det ska börja droppa in folk från landet-turerna så jag kan börja jobba. Började 7 idag och slutar 5, den tiden som är mest jobbig här faktiskt - man är helt slut! Jag hoppas att när jag kommer hem finns min fina älskling där och då kan vi mysa resten av kvällen! Ser fram emot det, bara 2½ timme kvar. Puss och hej leverpastej ;) haha

Godmorgon

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-10-26 08:43:59

Andra dagen jag får börja jobba tidigare än tänkt, men vad gör det egentligen? Jag behöver pengar till resan så då kan man gott offra några sovmornar och lediga dagar för det. Det är iallafall så jag försöker tänka, sen om sanningen ska fram så är det lite kämpigt att stiga upp på morgonen och jag drar mig för att gå ut överhuvetaget nu när det är så fruktansvärt kallt ute Brrr.
Jag hoppas att jag har tur och inte halkar idag när jag ska ta mig till jobbet. Det är lite surt att det ligger så långt bort, tar för lång tid att gå och jag har inte alltid tillgång till bilen. Kanske skaffa vinterdäck på cykeln? ><

take care

Mums

Permalink | Godsaker | Kommentarer (0)
2010-10-25 21:29:25

Hittade mini mashmallows på Ö&B idag! Så nu kan här göras varm choklad med mashmallows i, sounds good to me! Ser nästan fram emot att vara ute en kylig dag och sen komma in i värmen och ta en kopp varm choklad. Mmm.


converse

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (1)
2010-10-24 18:57:58

Idag kom mammas särbo hem från USA, hade "beställt" två par vanliga converse i svart och vitt! Så nu känns det bra, billiga var dom också - 280kr/st!


Imorgon är en ny dag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-10-23 23:43:41

Nu drar jag ett streck över den här dagen och går till sängs! Godnatt

En fredag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-10-22 23:06:06

Det ska bli riktigt skönt att krypa ner under täcket och få sova. Jag är trött efter denna dag. Snön överraskade ju kan man säga. Sen har jag jobbat kväll till klockan 7, trots att det var första gången jag skulle vara helt själv i kassan under några timmar (sist var det max en halvtimme) så förvänade jag mig själv. Det gick rätt så bra, inget som gick helt galet iallafall! Nu ska jag sova, högskoleprovet ska göras imorgon... Hade gärna hoppat det, men jag får stå ut. sov gott.

What a lovely day

Permalink | Happenings | Kommentarer (2)
2010-10-21 22:02:18

Kan knappt fatta det, idag blev jag några tusen kronor fattigare - av en bra anledning: JAG SKA TILL THAILAND!
Jag och min älskling ska spendera 6 veckor i Thailand, den 13 januari åker vi och kommer hem den 27 februari. Det känns så overkligt, men fasen så jävla härligt! Behöver jag säga att jag längtar?




Mer jobb

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-10-20 20:29:21

Skulle slutat klockan två idag, men fick rycka in och köra min vanliga runda vilket resulterade i att jag slutade halv fem istället. Imorgon skulle jag vara ledig, men icke det blir ett arbetspass från sju till säkert halv fem. Det har rört till lite i min planering kan man säga, men jag hoppas att allt flyter på bra imorgon. Av en anledning är jag lite småspänd för morgondagen, kan knappt bärga mig!

Just nu sitter jag hemma hos min älskling, han håller på och gör eget vin och det luktar inge vidare! Men snart ska vi börja planera & diskutera lite inför morgondagen, sen se på tv innan det är dags att sova, me like.

gammal bild, gulligt ;)





rubrik rubrik rubrik

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-10-19 20:51:48

Har varit ledig idag, behövdes nästan efter gårdagens stress. Blev sen från jobbet och fixade mig på 12 min - snabbaste någonsin! Skönt att Sonny har körkort nu så jag kunde slappna av i passagerarsätet påväg mot hans farmor och farfar. Sen fick man sätta sig vid dukat bord och äta god mat, mums. Jag hade det jättetrevligt iallafall.

Nu sitter jag här, funderar.. Det är så mycket man vill göra och jag hoppas att denna vecka bjuder på lite bra grejer. Men vi får se, jag håller tummarna iallafall.


Ny vecka

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-10-18 08:07:36

Dags att jobba igen efter en lång helg. Allt är fortfarande nytt för mig på jobbet sen dom gjorde om systemet, Så vi får se hur det går idag. Måndag = reklamdag, tungt och jobbigt så jag hade hellre suttit i kassan kan jag säga! Det kommer bli en hektisk dag, med mycket på jobbet och efter jobbet måste jag skynda mig att byta om och fixa mig, ska följa med ut till Sonnys farmor som fyllt och äta/fika lite :)
Have a nice day



En söndag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-10-17 10:46:17

Ojoj vad det känns att jag är otränad, har träningsverk från igår när jag bar massa kartonger! Jaja, har man inte rört på fläsket i snart två år så får man väl ta den smällen. Kanske dags att överväga om jag ska träna eller inte? Den som väntar får se.
Idag är det lika fint höstväder som det varite nästan hela veckan, härligt. Sonny är på jobbet så jag ska snart dra mig hemåt, en promenad genom stan skadar nog inte. Sen får vi se vad som händer mer under dagen. Men först - frukost!

Lite nytta

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-10-16 18:01:36

Idag har jag inte slappat iallafall, här har det nämligen rensats på vinden en hel del. Så inom en snar framtid ska vi köra iväg grejerna på någon loppis och hålla tummarna för att vi får lite sålt. Kanske blir lite småpengar om vi har tur. Vi ska nog belöna oss med lite godsaker sen när vi är helt klara, nu ska det bäras grejer, ciao!


A moment like this

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-10-15 20:53:54

Har haft två väldigt sköna dagar, utan jobb och utan något måste. Jag har inte gjort något vettigt alls, vilket kan vara väldigt skönt ibland. Sara & jag har beställt hem varsin kycklingrulle, kikar lite på idol och sitter med varsin bärbar dator i reklamen - kan nog inte bli bättre denna fredagkväll!
En syster-kväll kör vi på helt enkelt ♥


En ny väska

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (1)
2010-10-15 16:47:47

Sådärja, en ny väska lyckades jag hitta förra veckan, blev kär direkt och var tvungen att låta den följa med mig hem. Men nu ska jag försöka undvika att gå ner på stan o handla sånna här spontanköp, det är farligt för plånboken!


tack för idag, slut för idag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-10-12 21:30:04

Hur var kvällspasset, stressigt? Minst sagt! Men klarade jag det? Ja , till min förvåning så gjorde jag det! Tillslut fick jag gå hem och nu ska jag sova, tidig morgon imorgon men jag är rätt nöjd ändå.

Jag är sugen på godsaker...




We can work it out

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-10-11 17:55:01

Så skönt det var att sätta sig på cykeln och äntligen få åka hem idag. Dagen har varit allt från förvirrande till lärorikt. Jag har tillomed fått lite träning när jag cyklat, ja tro det eller ej, men det var kämpigt med all post och reklam! Nu är det dessutom jag som kanske kommer få cykla runt i vinter på vissa förmiddagar, brrr!
Allt har varit nytt idag - nytt för de flesta, allt ändrades från och med idag så nu är det inte alls samma rundturer man brukar köra. Så istället för att sluta vid halv tre som jag brukar kunna göra så slutade jag halv fem idag och såhär kommer det vara i fortsättningen. Bättre eller sämre? Jag tycker mest att allt är rörigt just nu, men det kanske klarnar. I svåra stunder får jag tänka på den 25 varje månad!

När jag ändå pratar om jobb kan jag ju fortsätta, i fredags övade jag sista gången i kassan. Imorgon ska jag klara mig så mycket som möjligt på egen hand. Till imorgonkväll, då ska jag vara helthelt ensam på den delen som jag är mest osäker på! Shit, trodde jag skulle hinna vara mer i kassan innan jag fick ett kvällspass. Håller tummarna för mig själv att jag är bättre på det här än vad jag tror!

 


Monday morning

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-10-11 08:06:08

Ny vecka och idag är det knappt 2 grader ute, jag kommer nog frysa ihjäl idag när jag cyklar till jobbet. Ska jobba måndag-onsdag, kanske blir det mer, man vet aldrig. Fast det vore ju inte helt fel att få ha en extra lång helg. ;)
Har precis ätit knäckemackor och en skål med chokladflingor, barnsligt gott haha! Så nu vet ni det också. Ska klä på mig och åka snart, så ha det bra.

Ååh sommar! Ååh min älskling



I drömmarnas land

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-10-10 21:02:14

Jag har kikat runt på lite resor idag, vill verkligen åka iväg! Ha något att se fram emot. Hoppas på att Sonny och jag hittar någon bra resa snart så vi kan åka iväg bara han och jag, det skulle vara underbart!

Kikade igenom lite bilder (på bilddagboken, resten ligger på en annan hårddisk) från Brasilien och Grekland, jag saknar det och längtar ännu mer till nästa äventyr!


Hm, undra var den där kroppen tog vägen?


Rally SM

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (1)
2010-10-10 11:57:05

Lördagen bjöd på Rally ute hos Sonnys pappa, jag hade det väldigt trevligt! Bilderna kan ju tala för sig själva.


Torsdag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (6)
2010-10-07 11:27:41

Mycket jobb och lite fritid som jag spenderat hos min älskling! Jobbet går bara bättre och bättre, så snart är jag redo att stå där ensam!
Firandet jag nämnde sist var att Sonny klarat uppkörningen och numera kan han ge tillbaka lite och köra runt på mig istället.

Snart är det dags att åka till jobbet i regnet - suck. Men får hoppas att det slutar regna till kvällen när jag ska hem iallafall! Dethär blev ju intressant, ha det bra.


Tjolahopp

Permalink | Happenings | Kommentarer (1)
2010-10-05 16:31:54

Här ska det firas!!!!



Time after time

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-10-04 10:38:05

En ny vecka har börjat och jag ska jobba fram till fredag, förhoppningsvis kommer jag lära mig kassan ordentligt så jag kan jobba ensam sen (bara tanken gör mig nervös). Just nu sitter jag och försöker minnas det jag lärde mig i fredags, men jag har fått någon typ av blackout tror jag... Blir nog lättare när jag väl är på jobbet och får repetera lite.

Skönt är väl iallafall min sovmorgon till 12, dock slutar jag 19.00 ikväll så jag hinner typ bara hem, fixa lite och sen lägga mig. Men nu ska jag spendera sista timmen med min fina pojke ♥

Money for nothing

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2010-10-03 13:58:40

Ja, just nu kan jag inte riktigt hålla i mina pengar, så idag blev det en ny mössa och två par nya örhängen från åhlens (det enda som är öppet här i stan på söndagar).

yeah, bjuder lite på den vaaa!


New shoes

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (2)
2010-10-03 10:45:36

Letade i hela stockholm efter liknande skor, men alla snygga kostade kring tusenlappen vilket kändes för mycket för min plånbok. Igår åkte jag med mormor och morfar till scorettoutlet i Vingåker och där fanns det en hel del, så jag kom hem med dessa skor för under 500lappen! Är sjukt nöjd och dom kommer att användas flitigt i höst.


Sweet dreams are made of this

Permalink | Kärlek | Kommentarer (0)
2010-10-02 23:47:09

Sonny sover sött här bredvid mig, så himla mysigt att han är här! Så fort jag sneglar åt hans håll pirrar det till lite extra i magen, allt känns så jävla rätt och just nu är det inte mer än rätt att jag lägger mig och håller om min fina prins. ♥ sov gott



Stockholm

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (2)
2010-10-02 18:37:34

I torsdags var jag ledig och dagen spenderades med Helen i Stockholm! Har typ inte shoppat sen juni så det kändes helt okej att spendera lite pengar på nya kläder faktiskt. Är helnöjd med allt jag kom hem med, speciellt skinnjackan!


Idol

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-10-01 23:17:22

Nu var det spikat vilka som har chansen att bli idol 2010. Jag tycker alla är riktigt bra, men som många andra så har även jag favoriter. Jag kunde inte hålla mig till en så det blev fyra, två av dom är favoriter sen första stund - Olle och Linda.
Jaha, då får jag ta och hålla tummarna några fredagar framöver.


Love your life

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-10-01 19:47:45

Äntligen är det fredag, äntligen får jag njuta av helgen och på nåt sätt känner jag mig lycklig. Det pirrar i magen och jag har någon slags energi i hela kroppen som bara vill komma ut! Ärligt talat känns allt i mitt liv så himla bra just nu, så jag sitter liksom och ler för mig själv just nu, för jag har ett jobb, jag har en helt underbar och fantastisk pojkvän som jag inte kan sätta ord på hur mycket han betyder för mig, jag har också en helt otrolig familj och till sist så är jag faktiskt nöjd med mig själv för den jag är vilket känns som en lättnad att kunna säga! :)


Fast mitt i detta måste jag säga att min första dag i kassan på posten gjorde mig helt körd i huvudet, fyfan så mycket man ska kunna! Är redan nervös för den dagen jag ska stå där alldeles ensam och klara av allt detta helt själv, förhoppningsvis hinner ett och annat klarna upp under nästa veckas övningsdagar!

Nu förtjänar jag tacos och en skön hemmakväll framför idol. Saknas bara en sak - min fina pojkvän!