livin' your life

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-09-30 13:05:11

Alltid ska det hända mig, jag skriver ett svar och suddar sedan ut det för att byta till ett annat, och självklart är det utsuddade talet det rätta svaret! Det där händer mig alltid, och det suger. Jag har ångest för detta nu! Visserligen är äntligen provet över och jag borde vara glad även fast det gick väldigt dåligt.. Men så fort en sak är avklarad kommer jag på massa andra saker som ska göras. Kan ännu inte slå mig till ro, det är så mycket annat som jag ska hinnna med nu.


Tisdags morgon

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-09-30 08:53:06

Ja som alla andra tisdagar så har jag sovmorgon. Gick upp en timme tidigare än vad jag behövde BARA för att kika igenom fysiken en sista gång.Tror inte det hade spelat någon roll om jag sovit istället och väntat tills provet,  för jag är fortfarande totalt borta när det gäller detta område!
Aldrig en chans att jag ska försöka mig på fysikB iallafall, så efter jul då är äntligen den värsta kursen över för min del. Och det är bara 12 veckor kvar, inte ens långt ju!

Jag ska iallafall göra ett sista försök att titta igenom fysiken nu, sen ska jag öva på de engelska glosorna.
Vilken morgon!

försöka duger

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2008-09-29 20:59:28

Nu har jag försökt plugga sen jag kom hem. Och nej det har inte gått någe bra alls! Jag är faktiskt totalt lost, och jag känner inte att jag lärt mig någe alls på de senaste timmarna.. Jag blir så ledsen på det här, fast att man försöker så går det inte! Det är nästan så att jag kan räkna med ännu ett IG,.. Om jag får godkänt borde jag vara rikitgt, riktigt stolt. Än så länge har detta aldrig hänt, så vi får se. Kanske sker det ett mirakel!?
Ska övergå till de andra läxorna nu och se om det går bättre där.
Vilken jävla bajsdag, och jag fick skippa träningen oxå! Hade gärna velat sprungit av mig och lagt min energi på att spela istället för att sitta hemma och känna att jag inte kan ett skit..
Ursäkta klagandet, men jag är sur och besviken på mig själv. Kan jag aldrig klara av något?

äckelfysik

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-09-29 10:04:36

Nu ska vi snart gå och ha fysik! Inte någon höjdare alls, speciellt inte när man vet att det är sista lektionen som vi har chansen att repetera till provet! Jag har redan en känsla av att det kommer gå sämst!
Jag vill åka hem!!!


nattinatti för mig

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-09-28 21:50:47

En sak avklarad, blev precis klar med svenskan. Jag kan medge att texten blev väldigt rörig. Men så blir det när man tar allt i sista stund. Så nu är jag helt slut, och tänker krypa ner i sängen. För imårn måste jag vara pigg så jag orkar med fysiken!

en jobbig dag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-09-28 18:34:49

Jag får sån ångest när det gäller skolan och allt annat som ska göras. Hinner inte med något alls känns det som. Fysikprov på tisdag som jag inte hunnit plugga till. Skyll dig själv som inte kan göra saker i tid! Dessutom har jag försökt mig på svenskan enda sedan i fredags och jag kommer ingen vart! Hur ska man kunna skriva om något man inte tycker något om? Jag får lägga till en lögn.
På detta så ska det oxå städas i mitt rum som bara blir värre och värre för varje dag!

Vi förlorade idag mot västerås med 11 poäng tror jag. Det lustiga var att de var typ i våran ålder och sådär, och det var jämnt hela tiden tills sista perioden. Så nervös som jag var då har jag nog aldrig varit och min nervositet la av nu när jag kom hem.

Nu ska jag gå och duscha och sen hjälpa till med maten.
puss på alla läxor som väntar!

Godmorgon

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (0)
2008-09-28 08:41:51

Jag är som besatt som sätter mig vid datorn så fort jag vaknat, men det finns en anledning. Ville inte väcka Sebastian när han sover så sött i sängen ;) så jag bestämde mig för att skriva klart svenskan under tiden! Det är svårt!

Igår såg Sebastian och jag en film som heter Baby Mama.

Kate Holbrook (Tina Fey) är en framgångsrik och ensamstående affärskvinna som länge satt sin karriär framför sitt sociala liv. Vid 37 års ålder bestämmer hon sig till slut för att skaffa egna barn, och till hjälp tar hon en surrogatmamma (Amy Poehler) som flyttar in i hennes lägenhet. Detta visar sig vara ett stort misstag, eftersom de två är varandras motpoler
.

Det är en Komedi, och jag kan rekomendera den för jag tyckte iallafall att den var bra. :)


Om 6 timmar sitter jag uppe i nyhemshallen, scary! :|

ensam hemma

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-09-27 19:43:37

Både mamma och syrran är ute på party. Jag sitter då ensam hemma och förösker skriva klart svenskan. Sebastian är påväg hit och vi ska mysa med chips och godis till ett nytt avsnitt av heroes. Äntligen har episod 3 börjat komma ut, såg första avsnittet idag under dagen. Det är bara för bra!

Nu känner jag mig lite smått nervös, imårn ska vi spela i division 2 mot västerås. Hoppas att det går bra.

Höstdag

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (0)
2008-09-27 17:28:01

Vilket höstväder det är idag, trädens löv är gulröda och vissa har redan fallit till marken, det blåser som satan oxå! Här låter det nästan som att fönstren ska gå sönder när det blåser sådär. ^^
Jag har kommit hem från Sebastian precis. Sitter just nu i sängen och ska snart sätta igång och skriva lite på svenskan. Sen får jag ju inte glömma fysiken som vi har prov på nu på tisdag. SUUUCK, längtar tills terminen är slut så jag kan välja bort fysikB! Nog om det.

Upptäckte att vi var med i tidningen idag, haha. Hittar tyvärr inte bilden på internet så jag kan inte visa er. ;P



Sweet, sebastian påminde mig om denna låt idag när han satt och "trummade" för sig själv. :)
Den är faktikst riktigt bra, och timon och pumba gör den nästan bätttre ;)



Finally, den är min!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-09-25 17:04:43

Fick smset innan vi slutade; ditt paket finns att hämta hos ica nära.
Så snabbt jag kunde gick jag och hämtade ut den. Nu står skönheten på käksbordet, installerad och klar till en viss del.
Fattas bara internet, men det ska ordnas så snabbt som möjligt.
Kärlek vid första ögonkastet, och jag tycker den är hur nice som helst !!
Av all nyfikenhet och happiness har jag totalt glömt bort det misslyckade historiaprovet, GOOD! :D

Imårn får jag träffa Sebastian, vilket är underbart!


lättnad, för stunden

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2008-09-25 11:21:40

Historiaprovet är nu avklarat, det gick inte så bra. Men ja som jag sa i det förra inlägget, Jag kan ju fixa till detta nästa gång, för det är ju ändå första gången. Det är iallafall rätt skönt när det är avklarat, men alla andra läxor som ska göras gör att jag får ångset. Har jättemycket att göra! Fullt upp helt enkelt. Träning idag oxå.

Min dator är i örebro nu, så snart kommer den hit. :D

Historia

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2008-09-24 19:30:31

Jag känner mig faktiskt rätt duktig, har kommit en bit på historian nu. Svarat på typ hälften av frågorna, detta ska hjälpa mig att kunna endel av historiaprovet imorgon. Men vi får se, även fast jag pluggar så har jag en känsla av att det kommer gå dåligt ändå. Min tanke; godkänt duger, det är ju trots allt första gången vi ska ha prov i det här.
Under tiden jag suttit här har jag kommit fram till att hade jag gjort mer på lektionerna hade jag nog varit klar nu. Nu är det som det är med den saken, och nästa gång ska jag skärpa mig!

Inte långt kvar tills datorn kommer, fick höra att den kan komma antingen imårn eller på fredag. Lucky me! :D

en vacker dag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-09-23 17:45:52

Jag har nyligen kommit in efter att käkat i stadsparken med min syster, vi gick en liten promenad efter och köpte jultidningar av några vänner till familjen. Så nu försöker jag plugga, det går inge bra alls just nu iallafall. Sitter mest och tänker på massa annat som gör mig okoncentrerad.
Men jag är så glad, för det är verkligen en bra dag idag. Solen lyser och det är verkligen jättebra väder ute och  det värsta är att jag måste vara inne och plugga. Inte nog med det så kan jag inte slita mina tankar från datorn jag beställde och som jag längtar efter att få hem. Jag är bara så sjukt nyfiken på om den är som jag hoppats på!

en skönhet

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2008-09-23 14:22:51


Denna dator blir snart min!
Jag har nästan precis nyligen beställt den, och jag är så glad att sebastian hittade en så bra dator för så bra pris. 
Nu är jag inte säker på hur lång tid det tar tills jag får den, men jag längtar väldigt mycket till den dagen den väl kommer! :D

Jag vet att min plan var att vänta tills vintern när jag hade lite mer pengar, då skulle jag köpt en ny dator, men troligtvis kommer jag inte lyckas hitta någon bättre för det priset.


vackert

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-09-21 22:19:13

Vi har studiedag imårn, tjohooo, men jag tänker iallafall lägga mig tidigt. Iallafall lägga mig och se en film. Och det kan nog bli Toy Story, bara för att jag tycker den är så himla bra! :D
Blev lite ändrade planer i lördags. Tågen hade nämligen börjat åka tll Norrköping så vi var lite snåla och tog tåget dit istället för till Stockholm. Vi hittade endel, Sebastian hittade mest! Och till min förvåning tyckte han det var kul att få spendera sina pengar på just kläder. Har nog aldrig hört en kille säga något sånt.
Jag ska lägga in bild på vad jag köpte, men just nu är jag för lat för det. Så det får vänta tills en dag då jag har tid och ork.

Träffade Trolin idag på mammas salong. Alltid lika kul att se henne få håret fixat för alltid vill hon göra ngon tuff frisyr. Och idag klipptes hennes långahår av och hon färgade det, gissa vilken färg!? Orange! OCH det blev grymt snyggt och jag är sjukt avis på henne att hon passar i allt hon gör! Jag blev riktigt sugen att fixa en likadan frilla, men jag insåg snabbt att det skulle aldrig vara jag. För mig räcker det nog att se hur snygg Trolin är i håret, det får mig faktiskt att bli glad. :)

Nu ska jag välja film och krypa ner i sängen.

Can't hold us down

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (0)
2008-09-19 15:45:30

Det är fredag, vilket betyder att jag ska hem till pappa snart. Vi ska käka lite god mat hoppas jag, och sen åker jag hem till Sebastian. Vi ska till stockholm imårn och shoppa lite, som jag säkert nämnt i tidigare inlägg.
Helgen blir nog rätt skön, antingen blir det plugg på söndag eller något annat som förhoppningsvis är roligare. Men vi får se, behöver någon dag att plugga historia på iallafall.

Jag har suttit och lyssnat på en riktigt bra låt av Christina Aguilera. Can't hold us down. Nu efter många år har jag insett vad låten egentligen handlar om. Att lyssna på budskap i låtar var nog inte rikigt min grej när jag köpte hennes skiva stripped . Men ni som vill kan ju lyssna. Och jag tror att detta blir mitt val av låttext som ska disskuteras på engelskan. om två veckor. :)


Det är torsdag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2008-09-18 12:39:49

En lektion kvar för dagen, superskönt! Inte för att det kanske är den roligaste lektionen som är kvar, men ändå. Sitter ändå mest och längtar efter helgen. Förhoppningsvis ska jag och Sebastian till Stockholm på lördag och shoppa lite nya kläder! Faktiskt så var det inte min idé uan hans! :) Så nu hoppas jag att det blir av bara.
Dessutom är vi lediga måndag och tisdag vilket kommer bli riktigt kul hoppas jag.

Ikväll är det träning, måste vara ärlig och säga att jag inte har någon lust att gå.. Men jag måste nog för nästa vecka börjar matcherna dra igång.

En tanke slog mig idag att jag ska önska mig engelska böcker att läsa istället för svenska. Det är något som kanske kommer kunna hjälpa mig att förbättra min engelska lite grann.

Men nu börjar lektionen!

tidig kväll

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-09-17 21:12:17

Även fast klockan inte är alls mycket så funderar jag på att lägga mig så snart som möjligt. Imårse var jag helt slut och höll nästan på att somna om, vilket inte hade varit så bra om jag gjort. Så för att slippa det borde jag lägga mig nu.
Dessutom kan ni ge er på att jag saknar Linn och Frida. De båda åkte till stockholm för att se Coldplay spela ikväll. Och även om jag hade sällskap i skolan kände jag mig ändå ensam. Jag känner mig så olik alla andra!
Frinn kom hem! <3

Mamma kom hem idag, äntligen kan jag säga! Hoppas verkligen att vi kan åka hela familjen till Grekland nästa år! :D
Nej nu är det dags för ombyte.

Beslutsångest

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (1)
2008-09-17 20:44:15

I måndags fick jag hem en utav mina klänningar jag beställde från ellos. Jag kan fortfarande inte bestämma mig om jag gillar den eller inte, tänkte att ni få som läser kanske kunde lägga eran åsikt angående detta. Jag har riktig beslutsångest och jag vet inte om jag ska behålla den eller inte.
Så hjälp här tack?


Ha kvar eller skicka tillbaka?

skoldags

Permalink | Allmänt | Kommentarer (2)
2008-09-16 10:12:05

Första lektionen börjar tio över tio, det vill säga att vi haft sovmorgon idag! Vi ska ha engelska vilket inte är min starka sida, pappret som skulle göras till idag är halvfärdigt. =/ Kan ju undra hur denna kurs kommer gå eftersom problemen redan har dykt upp! Det enda jag längtar efter är tills vi ska läsa en bok, vår lärare har lyckats fått tag på några böcker som Lurlane McDaniel skrivit, en utav mina favoriter! :)
Helgen blev inte så sämst ändå. Kursen var rätt rolig speciellt i söndags. Jag har nämligen blivit riktigt sugen på att träna ett lag, med småungar! ;D Men jag har troligtvis inte tid med det nu när jag själv tränar och har en massa i skolan.

Nu börjar vi, så det blev mer uppdatering senare förhoppningsvis!


det är fredag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2008-09-12 16:17:10

Jag har värsta godissuget just nu, vill ha massa godis och onyttigheter. Har Precis tryckt i mig en billys pizza, men det fungerade inte så bra.. Blev bara sugen på mer! Och inte ha vi några gottigheter hemma nu när mamma är borta. Får ta mig en liten promenad till stan eller ica nära lite senare, om jag orkar vill säga. Känner mig bara väldigt hängig idag mycket pga av att jag fortfarande är förkyld.
Blev lite ändrade planer för dagen, får troligtvis en tråkig kväll! :( En tråkig kväll som kommer innebära plugg om inget annat dyker upp..
Hela helgen annars så ska jag på kurs, ledar-&dommar-utbildning om jag fattat rätt. Inget jag ser fram imot, inte nu när jag inte är på något topphumör iallafall...


Jag saknar det, och jag är sjukt avis på att mamma får vara där nu!

sjuker

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-09-11 18:00:42

Jag klarade mig igenom en hel skoldag med förkylning och en förjävlig verk i magen! När jag kom hem låg jag och slumrade lite i sängen så gott jag kunde. Blir ingen träning för mig ikväll, däremot följer jag med upp. Om inte annat så tar jag med mig några läxböcker och försöker plugga lite sådär vid sidan om... eller så försöker jag få tillbaka "mitt skott", vill kunna skjuta som förut.

Och jag blir lite arg, får nästan på nåt sätt ångest! Jag beställde kläder här om dagen, två klänningar. Jag hade fått ett erbjudande att jag skulle få 40% rabatt på dyraste varan och dessuotm få med 8st svarta fyrkantiga tallrikar (små och stora)! Jag blev skitglad, för det är perfekt att ha när man flyttar hemifrån. Men Nej, lagret hade tagit slut så nu får jag det inte. Då kunde jag kanske ha väntat att beställa tills jag fick ett nytt erbjudande! Om jag ändå hade sett erbjudandet tidigare, då hade aldrig lagret hunnit tagit slut! :(
Nog om det.
Jag får ju iallafall kläderna jag beställde, även om det tar mer än en månad för den ena klänningen att ta sig till mig! :P


hej jag har tråkigt

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2008-09-10 20:59:24

För det första åkte mamma iväg till Göteborg inatt för att sedan åka vidare till Grekland! Till "våran" ö Thassos, saknar. Jag hade mer än gärna följt med om jag inte visste att jag skulle hamna efter i skolan så sjukt mycket. Trist men sant!
Efter att mamma åkt så hade jag svårt att sova, vaknade titt som tätt. Inte nog med det så lyckades jag bli förkyld hade sprängande huvudvärken och halsont. Natten har varit hemsk!

Nu sitter jag och kollar lite på idol, vissa är nästan för pinsamma. Men vad gör det? De vågar ju iallafall ställa upp. >< vilket inte jag skulle vågat.  Dom som kan sjunga behöver man kanske inte nämna något om.. Blir bara liiite avis på det, och skulle absolut inte tacka nej om jag en dag POFF, fick sådan sångröst! ;D

Idag är en sån dag som jag skulle kunna skriva hur mycket som helst. Problemet är bara att jag inte vill publicera knappt hälften av vad jag har snurrandes i huvudet på mig, och dessuotm skulle det bli långt och tråkigt att läsa för alla andra.
Om ni vill veta nåt helt annat så träffade jag min älskling idag, och jag blev bjuden på fika på sultans! Har saknat honom massvis, skolan och basketen tar rätt mycket tid så det känns som om vi aldrig hinner träffas särskilt mycket. Stunderna vi träffas blir på så sätt mer värdefulla, även om det alltid är speciellt att få träffa honom. Har knappt hunnit varit ifrån honom några timmar och jag saknar honom redan.

S e b a s t i a n

några dagar

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2008-09-08 09:09:19

Spelade träningsmatch igår mot typ Karlskoga(?), vi förlorade första med 2 poäng och vann andra med 7poäng. Rätt nöjd faktiskt, eftersom vårat lag som vi har nu aldrig spelat ihop tidigare. Så det gick bra för att vara första gången liksom. Sen var jag sjukt trött när jag kom hem, slumrade till halv 9 redan! :O

Helgen har annars varit lugn, såg på tv hela lördagen. Det var väl inte det roligaste kanske, men hade ingen bättre ide om vad jag kunde hitta på annars så det fick bli en riktig slappardag.

Nu sitter jag i skolan. Det kommer bli en vanlig tråkig måndag. Första lektionen verkar vara intälld idag, för hitills har läraren inte kommit. Det sämsta är att ingen informerat om det, för jag och många andra hade kunnat börja 09.55, alltså hade vi fått sovmorgon!

freedaag!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-09-05 17:05:32

Jag vet inte hur mycket jag hinner skriva nu. Men som ni vet har jag haft ont i foten, igår var det så sämst att jag fick ta kryckor! Däremot var jag väldigt öm i händerna idag så det blev fick bli utan kryckor idag! TUUUR, för det var bara jobbigt. Och nu vill jag hinna bli bra i foten tills söndag, då är det två matcher! Och jag vill verkligen vara med! Punkt slut.
kom och kolla om ni vill, typ 11.00 och 14.00 eller nåt sånt är det.

Nu ska jag rusa ner så fort jag kan till pappa som ska hämta oss. Syster och jag ska va där i helgen. Äta massa gott eftersom han oftast gör så himla god mat, och det ser jag fram imot just nu för jag är hungrig!
Hörs på måndag om inte annat.

mosquito

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-09-03 16:28:40

Om ni vill veta så var alla från IT nere p djulö idag, ja faktiskt så kan vi slita oss från datorerna i skolan! ;) Grejen var att vi skulle spela antingen fotboll eller basket, eller inget om man inte ville, sen var minigolf obligatorisk. Men ja, jag och Jessica bildade ett team i basketen och fick förstärkining av filip tillslut. Självaste höjdpunkten var att vi vann mot både IT1 och IT3. 16-2 och 16-4 till oss. Lite bra faktiskt! ;D

Nu har jag bara ont i foten, har nämligen lyckats fått två stora myggbett. Ett av dom tar upp halva foten! Så jag menar verkligen att det är stora myggbett. Förstår inte hur det kan bli så. Ser iallafall ut som foten är väldigt svullen, och det gör att det blir väldigt stelt och jag kan knappt gå! Suck för det!

23.20

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-09-02 23:20:39

JAAG ÄR KLAAAAR!
engelskan inlämnad idag innan 23.59. And i did it! :D
Godnatt


Concrete Angel

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-09-02 18:37:37

Ni måste se den musikvideon! Sjukt underbart fin! :)

Nu finns det så himla mycket som ska göras, engelskan är viktigast. Och ändå sitter jag här. Träningen börjar om 50min. Hur sk ajag hinna det här? Jo jag ska sluta skriva här som en nörd och börja plugga! Städa rummet är oxå en viktig punkt, för nu ser det förjävligt ut rent ut sagt!
vilken dag!


sweet!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (2)
2008-09-01 19:12:22

Oj vad chockad jag blev när bloggens startsida var förändrad, men det var inget som jag skulle säga egentligen.
Grejen var att jag precis såg en bild på Lotta, hon har klippt sig korthårig, och nu fick jag för mig att klippa mig superkort(iallafall över axlarna)! Alltså jag vet att det är något jag inte kommer göra för det tar en sån tid innan det växer ut igen. Men om jag fick ha kort hår i en dag så skulle jag lätt ha det! Blev verkligen sugen på det, och massa uppklitt och så.. Det är ju mycket lättare att fixa håret iallafall sådär snyggt! Oj vad jag blev pepp på att göra det nu. Men jag hinner ångra mig, Ja det gör jag!

Och nu är det snart dags för träning, har faktiskt gjort det mesta av engelskaläxan och det ska bara renskrivas lite och sådär hade jag tänkt.
Allt har försvunnit under sommaren, mina engelska ord jag kunnat är totalt veck, kom inte ens ihåg vad bulle hette. >< Stavning, meningsbyggnad och allt bara försvinner.. hoppas på att kunna arbete upp den utan några större problem! :) Lycka till Cecilia med engelska B, jag behöver det.. tust me!