bara sålänge

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2008-07-31 21:19:57

Hela familjen åkte till Linköping idag för att shoppa. Jag fick en hel del med saker inhandlat.




- rosa klänning - bikbok
- grå t-shirt - cubus
- röd t-shirt - lindex
- vit t-shirt med tryck - lindex
- rödprickiga skor - dna
- gråa ballerina - dinsko
- mörkblå tunika - vero moda
- ljusrosa klämma (syns knappt) - outlet nått?



Ja, jag måste säga att jag känner mig riktigt nöjd! Och där fick ni oxå veta varifrån jag hittat alla dessa kläder. 


Mer om den här dagen kommer senare, med bilder och hela alltet. Min kära syster har inte laddat upp bilderna som tagits under dagen så det är ingen ide att skriva då tycker inte jag.



En sak jag tänkte på igår när jag kollade runt på ett antal bloggar. Jag skulle behöva en kategori! :O
Som exempel: recept, dagens outfit, tips.. det är väl kanske de vanligaste kategorierna här omkring känns det som. Eller iallafall dom kategorierna som jag är mest intresserad av att checka in när jag går in på en blogg. ^^ 
Men självklart ska min ångest dyka upp i sånna lägen, vad tusan skulle jag ha för intressant kategori? Jag är ingen tjej som är det minsta inne i vad som händer i modevärlden, alltså dagens outfit skulle suga regält! Jag lagar aldrig mat. och jag kan knappt ge mig själv tips, hur ska jag då kunna göra det till andra? 
Detta får jag ta en funderare på, och förhoppningsvis lär det dyka upp en kategori! :) *

/C

oh happy day

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-07-30 23:23:05


Dagen till ära ska jag skriva om vad jag gjort under dagen, ni som inte vill veta behöver inte läsa. Men jag förvarnar iallafall!
Direkt när jag vaknade visste jag att det var en promenad som väntade mig tillsammans med Trolin och hennes vovve Spencer. Men efter frukost så insåg vi att det kanske skulle bli roligare om vi följde med mamma ut till mormor och morfar. Perfekt att vara ute på landet med hunden och nära till badet för att svalka. :) 
Dagen blev utan tvekan superhärlig, och efertsom Trolin och jag inte varit med varandra en heldag på typ hur många tusen dagar som helst så är detta faktiskt en mycket speciell dag för mig. Det absolut häftigaste med oss är att vi faktiskt alltid har något att prata om, även fast vi inte är varken lika till sättet, har knappt några gemensamma kompisar. Vad finns det egentligen att prata om då? Vad jag tror så byggde vi upp en grund av det här när vi var yngre. Och vänskapen vi hade förut gör att jag känner mig så himla säker! :)
Nog om det, jag har haft en bäst-dag i värmen, badat och skrattat mycketmycket!
Jag är lite happy.

/C

words without meaning

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-07-29 20:27:26

Ibörjan av dagen slet jag ut alla min kläder och slängde dom på golvet. Nu var det dags att rensa lådorna och få ner de nya sakerna. Till en början gick allt bra.. tills jag tröttnade! Nu har jag halva högen kvar och jag måste ta itu med det innan jag lägger mig ikväll. Buuhu! Varför är det så oerhört tråkigt att städa?
Jag har varit för trött för att ens gå ut idag. Solen har tagit död på mig dehär senaste dagarna. Jag såg Kung fu Panda förut, måste säga att jag gillar den! :) 

Jag har så många önskemål här i livet. Jag har just nu idag kommit på att jag blvit riktigt sugen på att få åka till USA! Shoppa borta alla mina pengar på alla billiga stuff som de har där! Och ett par nya basketskor skulle sitta hur fint som helst just nu! Och Usa om något har väl iallafall Basketskor! :D 
Det här är inte min enda tanke som flygit runt i mitt huvud under dagen, jag har nämligen kommit på att två år på gymnasiet måste gå ganska så fort, det första året han man ju knappt med. Alltså poängen är att vi snart tar studenten - början på verkligheten. Och finns det något jag längtar mer till är nog att få ett riktigt jobb och flytta hemifrån! Ni tycker säkert att jag är tokig som vill börja jobba och flytta hemifrån. Men har jag inget jobb kan jag ju inte flytta hemifrån och varför jag vill flytta hemifrån.. jag har mina anledningar. Jag drömmer om något eget. 
Vissa saker tvivlar jag på i mina tankar. Saker som inte kommer ske, det är bara tankar liksom. Men något jag till 100% måste uppfylla är drömmen jag alltid haft sen barnsben, en egen hund!

Jag behövde bara skriva av mig lite. Nu tillbaka till städninge.. igen.

/C

Min dag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2008-07-28 23:23:48

Mamma och jag åkte ut till mormor och morfar idag. Sen kom vi på att vi kunde åka till factory outlet och kolla runt lite, mamma hittade några grejer medan jag inte hittade något alls. Om jag ändå var kortare, då hade jag minsann hittade massor av skor! Så himla många skor det finns med klack på alltså, jag blir så avensjuk på er som kan använda det!

Framåt kvällen blev det bad och sedan invigde vi mormor och morfars nya grill, vi grillade kyckling-spett! :D mums.
Min höjdpunkt idag var nog att jag lyckades backa ut bilen och parkera om den elt och hållet UTAN att köra in i sopptunnan eller garageväggen. (A) Det är framsteg för min del. Någon gång måste jag ju lära mig.. :)

Min största jobbiga tanke idag har varit mitt hår!!! Vad ska jag göra med det? Blir galen! En sak jag gillar med det nu är att mitt överhår når enda bak om jag skulle vilja sätta upp det. Men självklart finns det en nackdel med det, att det inte går att göra ett skit med håret när det är utsläppt. Det är tråkigt och bara hänger!
Innan skolan börjar måste jag verkligen ha gjort något åt det här problemet.
Ni få som läser kanske kan ge något tips?

/C

Helgen

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-07-27 21:23:46

Jag sov hos sebbe natten till lördagen, på lördag morgon gick jag upp typ 9 och letade fram lite frukost hemma hos sebbe. Sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte iväg till Lyttersta och badade. För min del fick jag tillbringa tiden i skuggan. Jag hade bränt mig och skulle troligtvis fått soleksem om jag suttit längre i solen.
När vi äntligen kommit hem var det dags att byta om lite och därefter bjöd Sebastian mig på bio. Filmvalet blev Batman - the dark knight, den var faktiskt bra!
Senare på kvällen blev jag hämtad av pappa. Idag träffade jag Sebastian igen och värmen var bara döjobbig så vi satt inne och såg två filmer istället.

Nu sitter jag hemma hos mamma igen efter en superhelg! Somnade i soffan det först jag gjorde när jag kom hit. Men nu sitter jag och nördar och äter chips! :D Hade kanske tänkt gå och göra mamma sällskap och se en film, men jag känner mig inte så sugen på det =/

Vill jag bara påpeka att himlen är fan helt rosa, lila, jaa massa fina färger. vackert! :)
Försökte ta kort, men det blev inte lika bra som verkligheten.

/C


morgon, hos mia

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-07-25 10:20:19

Nu sitter jag hemma hos Mia typ helt ensam. Hon skulle vara på jobbet i ungefär en timme nu på morgonen. Och jag antar att hon snart är hemma igen. Men sålänge sitter jag här och nördar. (A)
Tog mitt första dopp igår ute hos mormor och morfar, svinkallt. När jag kom hem blev det hastigt bestämt att jag skulle ut till Mia, vi gick iväg och badade och åkte sen moppe in till stan och köpte lite chips o godis. mums.
Idag ska vi ligga och steka lite i solen, himla bra väder det är alltså! :D

Något mer bra, jag har fått min lön! Så nu känner jag mig faktiskt lite rik (A) Vet inte riktigt vad jag ska hitta på att göra för pengarna, men det blir väl lite shoppande och sen får jag lägga undan resten och se om jag kan få ihop till en dator ;)

Nu blir det en helg hemma hos pappa, troligtvis skriver jag väl på måndag då.

/C

onsdag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-07-23 22:27:04

Hela dagen har spenderats hos mormor och morfar i värmen. solat och bara haft det bra. När jag kom hem hämtade jag ut mitt paket från ellos, kjolen och bikinin, speciellt bikinin är jag nöjd med. Mössan vet jag inte vad jag ska göra med. Får se.
Nu har jag fler kläder som väntar på att få komma in i mina klädlådor. Jag har ännu inte börjat med att rensa lådorna. Men jag måste verkligen göra det. De nya kläderna ligger än så länge på fotöljen, kan inte påstå att jag tycker de ser snyggt ut med massa kläder om ligger vid sidan av för att de inte får rum.
Om det är fult väder imårn, vilket det inte kommer vara, men OM så tänker jag städa ur lådorna.
Annars får jag nog en tråkig dag, var är alla egentligen?

/C

stockholm igår.

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2008-07-23 09:57:04

Jag orkade inte skriva om det igår, men nu såhär på morgonen när jag ändå bara väntar på frukost så kan jag likagärna skriva några rader.

Som ni kanske förstår så var jag i stockholm igår och shoppade tillsammans med Aryan och Sara. Vi gick där hur länge som helst och hur ont i fötterna iallafall jag hade ska vi inte tala om. Under den tiden hittade jag fyra saker :O tre kjolar och en t-shirt. Det där gick på 350kr och något sånt ska inte kunna hända när man är i stockholm!
En utav kjolarna har jag letat efter sen i våras och ångrat att jag inte köpte den, men nu äntligen hittade jag den fast i rutigt. Den här gången tänkte jag verkligen inte göra samma misstag att inte köpa den...


- rutig kjol - h&m
- vit t-shirt - h&m
- vit kjol - gina tricot
- svart kjol - gina tricot


Det värsta nu är att jag har för mycket kläder så mina nya grejer får inte rum i mina lådor, det är med andra ord totalt överfullt. Så idag måste jag verkligen se till att få det rensat där i och ta bort det jag inte vill ha längre. Problemet nu är bara att vädret är så bra idag och jag hade nog hällre velat gå ut och sola någonstans. Så vi får se när idag jag hinner med det där.

Detta var inte det mest intressanta att läsa, men som jag sagt tidigare är det ni själva som väljer ;)

/C

uttråkad

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-07-20 21:44:02

Klockan är inte ens mycket och jag känner mig redan trött. Krypa ner i sängen och se en film.
Appropå film, så har Alexander och Sebastian fixat nerladdningsprogram och allt så äntligen kan jag ladda ner film! Thank you. Är det någon som har tips på bra film så kan ni gärna få berätta det! ;D

Sebastian sov här inatt så jag slapp sova ensam hemma medan mamma och Sara var i stockholm. Nu ska han jobba en vecka till, och jag får försöka komma på saker att göra under tiden så jag inte behöver sakna honom lika mycket. Längtar till v.32 när han äntligen får sluta jobba efter alla 7 veckor sammanlagt. 
Jag har inte särkilt mycket jag vill tillägga här. Var mest rastlös och hade inget bättre för mig än att skriva någon rad här.

/C

"ombygge"

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-07-19 18:41:14

Ja om det nu finns några som läser här så ska jag bara meddela att jag håller för tillfället på att göra om allt här, vilket gör att det inte är särskilt snyggt för tillfället. Inte för att jag är någon hejare på att göra någon särkilt snygg design eller header. Men det är meningen att det ska se någonlunda ut när jag är klar. :)

Jag tänker sitta och leka lite i photoshop nu den närmaste tiden, och försöka mig på att göra klart headern. Har inget bättre för mig. Väntar på Sebastia och Alexander som ska komma hit och käka pizza någon gång under kvällen. Jag bara hoppas på att dom är hungriga snart, för jag är himla hungrig. Chipspåsen som hållt mig sällskap under eftermiddagen börjar ta slut, och vad gör man? Jo jag väntar väl då.

/C


Morgon, hos Sebastian.

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-07-19 11:21:35

Här sitter jag och väntar på att Sebastian ska piggna till lite.
Det stör mig att hans mellanslagstangent låter så mycket. Vilket säkert kommer orsaka att han säkert blir väckt utav det! En fördel med det är att vi kan gå och käka frukost, jag känner mig lite smått hungrig. Nackdelen skulle isåfall vara att ingen männsika blir ju glad av att bli väckt...
Filmen vi såg igår var något ni borde se, den var riktigt rolig! Rekomenderar till er som gillar komedifilmer.

Idag ser det iallafall ut som att det kan bli bra väder iallafall. Jag hoppas iallafall på det, för då kan jag gå i mina nya shorts som jag bara är för kär i! Har inte funnits tillfälle att använt dom än i det vädret som varit de senaste dagarna.



Just nu överväger det att gå och se var Buffe är någonstans i lägenheten.
Han är hur söt som helst.
och jag var bara tvungen att sno en bild på honom så ni oxå kan få se. :)




/C

fredag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-07-18 13:08:17

När jag vaknade halv åtta imårse så var det blå himmel och suveränt väder!
Nu är det enda man ser stora moln som troligtvis inte tänker svepa iväg och lämna katrineholm molnfritt.. Nej, tyvärr! Inte direkt sommarväder här inte. :(

Vad jag skulle vilja göra nu är att kanske göra om hela designen här på bloggen, men jag är för slö för att ens orka engagera mig i den delen. Det får bli en annan dag när jag inte har så mycket annat jag ska göra.
Min dag ska iallafall bastå av full städning i hela rummet. Men dessvärre har jag inte börjat med det ännu.
Runt fyra ska jag till Sebastian och då ska allt vara klart här hemma. Men i värsta fall får jag väl komma senare.

Vi har planerat att se "Forgetting Sarah Marshall", kanske mer igenkänd med svenska titaln "Dumpad".
Hursomhelst så hoppas jag på massa mys och en jävla bra dag!


Till nått annat, beställde kläder idag från ellos.Gå in här och kommentera vad ny tycker. =)

/C

Jag gillar inte rubriker..

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-07-17 12:25:18

Risken finns att jag kommer tråka ut er med det jag skriver, det är anledningen till varför jag inte börjat skriva så värst mycket än. Men så kom jag på, att det faktiskt är erat eget val att läsa det jag skriver.
Såååå, jag kommer nog börja skriva här nu... Och för mesta dels kommer det troligtvis vara en massa skit som jag skriver. 
Jag menar, hur kul är det att veta vad jag gör om dagarna? Eller vilka tankar som rör mig? 

Det var bara en tanke, och vad som skulle behövas nu är en dag då jag bara städar mitt rum och rensar ur alla mina gamla kläder. Men den dagen får vänta tills imårn innan jag ska träffa Sebastian. För nu ska jag bara vänta tills jag blir hungrig så jag kan käka och sen dra mig mot Helen! 
För er som inte visste det så bor hon i stan nu, och jag kan äntligen bara trippa dit på 15min max! ;D Underbart!

Ja, det här får räcka sålänge.
/C


Äntligen.

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2008-07-07 20:52:45

Jag lyckades tillslut efter ett antal försök att få till designen.
Nu behöver man iallafall inte skämmas överdrivet mycket! ;)

Nu kommer nästa problem:
- Förvänta er inte att jag skriver något allt för intressant.

Men puss på det sålänge.
/C