16 januari

Idag satte vi fart med våran layout som ska vara på varje receptsida. Vi har några ideér och detta var vårat resultat efter lektionen dag:

Det kommer förmodligen ske några förändringar, detta är bara en liten test. Linn har dessutom inte sett resultatet än, för hon skulle göra något prov. Era åsikter är också viktiga, så släng gärna in någon kommentar om vad ni tycker är bra eller dåligt!


Kommentarer
Postat av: Anette

Jag tycker det ser jättebra ut! Tjuvlyssnade även i går när ni diskuterade en genomgående layout med gem som håller fast faktarutor bl a, och jag tycker att idén är utmärkt. Gillar även idén med de "handskrivna" recepten.Fundera även på hur förstasidan kan anpassas efter layouten inne i kokboken (jag tror du själv nämnde något om detta i går) så att ni får ett enhetligt utseende från omslag till sista sidan. Jfr inte enbart layout utan även typsnitt titelsida vs recept.2010-02-17 @ 08:04:20
Postat av: Robert

Det där såg ju väldigt fräckt ut! Trevligt, jag skulle lägga på lite mer marginal runt texten, kanske testa med en papperskant istället för att tona ut.

2010-02-17 @ 09:07:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0