Mötet med "Ica Erik"

En tid blev bestämd, och det blev dags att åka till Ica och prata med Erik. Strax efter klockan 10 på morgonen var vi på plats.
Han undrade var han skulle vara till hjälp med och våran tanke var att vi skulle handla vår mat där och kanske få rabatt på något vis. Men det var inte riktigt vad han hade tänkt sig, utan han föreslog först och främst att vi skulle prata med Hotell och Restaurangprogrammet här på våran skola. Då skulle vi kunna spara tid, om de ville hjälpa oss att göra mat och lägga upp maten, så kunde vi satsa på en bra layout och bra bilder!
Detta var inte det enda förslaget vi fick utav honom. Ica ska nämligen starta upp en hemsida och ha hemkörning. Det ska finnas recept och varor till receptet som man sen ska kunna lägga rakt i varukorgen, så slipper man leta upp varenda vara en efter en. Det är där vi dyker upp i bilden, vi ska kunna hjälpa honom med detta när vi gjort klart vår kokbok. Lägga upp recept från våran bok och varorna till recepten så det blir enklare för hans kunder att beställa.
Så skulle vi kunna få en liten summa för det om vi ville hjälpa honom med det.

Jag tror att alla vi tre blev frestade av ideén. Först och främst måste iallafall kokboken bli klar, sen kan vi börja fundera mer på detta! Och även prata med er handledare vad ni tycker om det!


Nästa steg i projektet blir:
- Bestämma vad för mat vi vill ha med
- Prata med HR


Nu har vi också skaffat oss en rådgivare från Allt om mat, hon heter Kristina Vallentin.

Kommentarer
Postat av: Anette

Vilket bra tips!När det gäller kokboken, hur omfångsrik kommer den att bli? Ska ni trycka den eller bara ha den som pdf-kokbok?Ang. samarbetet med ICA-Erik: jag tycker idén är utmärkt. Dock kan det ju bli så att detta samarbete inte kan synkas tidsmässigt med ert projektarbete, som ju har deadline före påsk. Det beror helt och hållet på när ICA har sin hemsida färdig.Men att ni kan använda projektet "på riktigt" och dessutom få betalt för det är väl alldeles utmärkt! Och projekt behöver inte avstanna bara för att projektarbetstiden är slut.

2009-10-02 @ 13:33:01
Postat av: Robert

Uppmärksammas bör även er kontakt med rådgivaren Kristina Vallentin! Nu verkar ni verkligen komma framåt!

2009-10-05 @ 10:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0