17 november

Lektion i projektarbete, vi har mailat till ett tyckeri som heter Linderoths tryckeri. Medan vi väntade på svar försökte vi skissa upp våran layout så vi vet vad vi ska gå efter, men det blev svårare än vi hade trott. Det är inte det lättaste att få ihop 3 olika viljor så alla blir nöjda.

Vi åkte hem till Linn och kikade lite i andra kokböcker för att få inspiration och vi ska till torsdag skissa upp en varsin skiss och se om vi kan komma fram till något då. Förhoppningsvis har vi en klar skiss till nästa tisdag.

Kommentarer
Postat av: Anette

Mycket bra tillvägagångssätt, att var och en skissar ett eget förslag och att ni sedan jämför och enas om en gemensam layout.Ska bli mycket intressant att se vad ni kommer fram till!Ett tips är att ni sparar era skisser. De kan vara intressanta att återkomma till inför redovisingen 30/4 2010.Påminner även om kriterierna för VG: "Eleven beskriver olika metoder, arbetsredskap och material samt väljer kritiskt bland dessa och resonerar kring sina val" samt "tar till vara och utvecklar andras synpunkter".Lycka till med det fortsatta arbetet. Hoppas på positivt besked från tryckeriet!

2009-11-18 @ 09:04:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0