Projektarbetet startar

Den 25 Augusti hade vi våran första lektion i Projektarbete. Tanken har hela tiden varit att jobba tillsammans med Linn och Frida, det svåra har varit att komma på vad vi velat göra för projekt.
I våras när vi började fundera så hade vi stora planer om att åka iväg till Afrika och göra en dokumentär om rädda barnen eller något liknande. Detta lät ju väldigt kul och spännande, men vi tog aldrig tag i det, så vi började tänka i lite mindre banor om att kanske åka till Samerna och göra en dokumentär där! Men ingen tog tag i det.
Under sommarn slog tanken oss om att försöka göra en självförtroende-kampanj. Jag tror att detta hade kunnat bli ganska stort, men det var ändå inget som jag kände för att göra.. Det märktes även på de andra.
Så när vi satt där förra tisdagen på lektionen var vi fortfarande inte säkra på vad vi ville göra. Men så plötsligt säger Frida: "Vi gör en kokbok"!
Så efter mycket velande mellan olika projekt har vi bestämt oss för att göra en kokbok specificerat för studerande, billig men ändå nyttig mat.

Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med detta projekt.
Det kommer bli kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0