Ett steg mot framtiden

Permalink | Lets Talk | Kommentarer (0)
2016-05-01 20:28:00

Det är en ny månad och imorgon börjar en ny vecka. Jag har i helgen sagt upp mitt rum, så om tre månader kommer jag flytta till svensk mark igen. Känns på ett sätt så himla läskigt och tråkigt att lämna allt i Oslo som jag älskar, samtidigt som det är spännande och helt underbart att få flytta ihop med min kärlek igen. Det är så blandade känslor att jag inte vet var jag ska ta vägen ibland. Tiden hjälper inte, den går alldeles för fort. Sakta ner, snälla? Bara lite så jag hinner med att njuta av den sista tiden.

Oslo som har så stor betydelse för mig, som gett mig naturglädje, otroligt fina vänner och en ny hobby. Här hittade jag mig själv igen efter många år. Jag är en starkare person idag. Men nu är det dags att stå på lite ostadiga ben igen och ta reda på vad jag vill i framtiden. Jag vet att det kommer bli bra.
 
Men först, tre hela månader där jag ska njuta av den sista tiden i grannlandet som jag vill kalla för mitt hem. En dag kommer jag tillbaka, på besök, semester eller på heltid, det vet man aldrig. Men tillbaka ska jag!