Packa

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2016-07-06 20:27:00

Sitter i sängen och väntar på att motivationen ska dyka upp så jag kan börja packa. Jag hatar att packa. Spelar ingen roll om jag bara ska packa för en helg eller för en lång semester, det är förfärligt oavsett. Nu är det inte ens en lång och skön semester jag ska på. Nu ska jag packa ner hela mitt hem och lämna något som varit min trygghet i 2 år.

Det tar emot lite såklart. Men värst är att inte veta hur jag ska prioritera. Det mesta av mina grejer kommer hamna på förvaring. Det absolut viktigaste ska hem till Sonnys lilla lägenhet på 19 kvm. Och nej, vi är varken snåla eller några fattiga studenter, vi hittar bara inget annat alternativ just nu.
Det blir ju en liten omställning, från att bo 22mil ifrån varandra till bara några ynka meter. Men förhoppningsvis blir det bara mysigt och kul. Men jag hoppas ändå att vi hittar något större snart.

Men nu tror jag packningen får vänta till imorgon. Tjohej vilket kul inlägg jag delar med mig av såhär på kvällskvisten. Saknar att skriva av mig här, kanske bli fler inlägg snart?