2015

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2015-12-31 13:54:00

Eftersom jag inte skriver här så ofta, så tänkte jag att det kunde vara kul att lägga upp en lista om året som varit.


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Först och främst provade jag på poledance och älskade det, så äntligen har jag hittat en träningsform jag älskar. Dessutom testade jag på vandring för första gången, även det var helt otroligt kul och hoppas på fler vandringsresor framöver.

 


Har du några nyårslöften?
Jag ska fundera lite till på den innan 12-slaget. Men jag vill ha några nyårslöften som får mig att må bra och som inspirerar mig.


Vilka länder besökte du?

Jag besökte Sverige. haha  Nej men jag är ju största delen i Norge, men fick till ett litet besök till England med Sandra! :)


Vad önskar du att du gjort mer?
Egentligen ingenting. Tycker jag har fått ut väldigt mycket av det här året! Men om jag skulle välja något så hade jag kanske önskat att jag pluggade lite mer till högskoleprovet så jag slapp göra det igen!


Vad önskar du att du gjort mindre?
Tittat ner i telefonen... Facebook, instagram och allt annat som har med sociala medier att göra har tagit upp otroligt mycket onödig tid. Men det kommer nog bli ett av mina löften, att minska ner tiden ännu mer under nästa år.


Bästa köpet?
Min Samsung Galaxy s6, ett regn/tur-set från Bergans. Skulle nog vilja säga mina träningstights från Aimn också. 


Bästa boken du läste i år?
Har hunnit läsa en hel del böcker det här året. Skulle säga ett PT-fias tio i topp varit en av de bästa. Men också Visning pågor av Sofie Sarenbrant.


Bästa minnet från 2015?
Mina bästa minnen är nog från vandringen i somras. Att man kämpade för att komma till toppen och sen få sitta där helt mållös och se på utsikten med en av de bästa peronerna i mitt liv. Men också att få känna lyxen att efter några dagar i tält och bil, få sova ut på hotell och bli bortskämd med frukostbuffe och bra restauranger! 
Spaweekend på Selma Spa med Frida var också en helt underbar helg där vi njöt till 110% !

 
 

Vad gjorde du på din födelsedag 2015?
Jag var hemma i Oslo och firades lite på jobbet. Hade med mig smörgåstårta till kollegorna så de fick smaka på något typiskt svenskt :)


Favoritprogram på TV?
Har faktiskt inte sett så mycket på tv detta år. Men lyckades se några avsnitt av Solsidan.


Ett datum du alltid kommer att minnas?
Den 6 Augusti är alltid en speciell dag. Sonny och jag firade 6 år, men på olika håll. Ändå dök det upp en vän till Sonny med 50 vackra röda rosor. Jag blev helt rörd, men otroligt glad över att ha en så fin kille! ♥

 

Vad spenderade du mest pengar på?
Funktionskläder och träningskläder! haha


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Här har det varit en enorm skillnad från tidigare år. Mycket gladare, positivare till livet och det har funnits mycket mer ork i kroppen!


Vad fick dig att må bra?
Som alltid så är det min vänner, både gamla och nya. Familjen och Sonny. Men just det här året har det också varit träningen och all aktivitet som jag tagit mig för.


Är det något du saknade 2015 som du vill ha år 2016?
En egen lägenhet tillsammans med min kärlek. Hade önskat något mer äventyr, en resa eller liknande.


Vad ser du mest framemot med år 2016?
Att förhoppningsvis få flytta ihop med min fina kärlek igen. Kanske börja studera. Fridas och min 25årsfest! Och jag ser även fram emot att fortsätta testa på nya saker och njuta av mitt nya jag!