Mitt Place

Permalink | Hem & Inredning | Kommentarer (0)
2014-08-23 18:54:27

Såhär bor jag numera. Delar kök, toalett och bad med en trevlig svensk tjej, första gången jag bor såhär i "kollektiv", men det ska bara bli spännande. Jag har ett litet sovrum och ett "vardagsrum" separat. Det är verkligen mysigt och jag har trivts väldigt bra från första stund. Det är en speciell känsla att få fylla upp två tomma rum med sina egna prylar och göra det så hemtrevligt som möjligt. Älskar det!
 
 
 

Första helgen i augusti

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2014-08-17 13:17:00

För ett tag sen hade vi en supermysig helg med Sonnys mamma som var på besök. Som vanligt åt vi massa gott och njöt av fina utsikter. Vi tog dagarna lite som de kom och måste säga att helgen blev en riktig toppenhelg! Jag utmanade min rädsla genom att klättra upp på Oslos gamla hoppbacke, jag hittade för första gången ett lugn av att bara få sitta där och se på utsikten. Dessutom fick jag njuta av fint sällskap och några sköna dagar. PERFEKT! Såhär hade jag velat att mina dagar alltid såg ut. :)
 
 
 

Oss ♥

Permalink | Kärlek | Kommentarer (0)
2014-08-06 23:30:00

Tiden går ruskigt snabbt, fem hela år har jag och min underbara Sonny hållit ihop. Jag kan inte se ett liv utan den här fantastiska människan. Jag känner mig inte hel utan honom. Fina, bästa Sonny, jag älskar dig, då, nu och föralltid! ♥
 
 
 
 

Kanothelg

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (0)
2014-08-03 21:06:00

När jag var hemma i Sverige (för typ två veckor sen) hade vi planerat in en tvådagars kanotutflykt tillsammans med några vänner. Jag har typ aldrig paddlat kanot tidigare, men det blev en positiv upplevelse. Solen värmde och det var skönt att bara få paddla runt i fina miljöer. Vi hittade en bra plats att slå upp tälten på och blev klara precis innan regnet och åskmolnen kom över oss! Alla trängde in sig i ett tält och där satt vi någon timme innan luften tog slut och regnet var över.

Kvällen bjöd på grillat, massa snack och en fin solnedgång. Natten gick förvånadsvärt bra, förutom att vårt tält låg lite i en sluttning, så det blev lite trängsel när man hela tiden gled åt ett håll!
 
Dagen därpå åt vi lite frukost innan vi packade ihop allt och tog oss vidare hemåt. En annan väg som visade sig vara krångligare än vi trott! Vi fick bära packning och kanoter pga av massa sten. Tillslut när vi kom fram till några bostadshus berättade en person att vi var tvugna att bära allt genom en hästhage istället och lägga i kanoterna på en annan plats. Slitsamt, men jag lär ju aldrig glömma denna kanotutflykt iallafall! Är väldigt glad att vi fick ihop det här lilla äventyret, 8 glada själar på paddlingstur. Hoppas att det inte var sista gången!