Här ekar det tomt

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2013-02-28 08:09:59

Har haft lite annat för mig den senaste tiden. Vi tömde lägenheten förra veckan och lämnade in nyckeln på fredagen. Känns lite sorgligt att lämna vår första lägenhet, jag trivdes jäkligt bra där, men vi skulle ju få flyttat ut så småning om ändå. Nu är jag tillbaka hemma hos mamma där jag ska bo fram till 18 mars, sen börjar mina äventyr, det ska bli så jäkla spännande!
 

Trevlig helg

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2013-02-20 08:59:00

Alla brevbärare ska väl kanske någon gång möta sin fiende hunden. Ja, hundar kan bli heeeelt galna när man slänger in post i ett brevinkast. Jag älskar verkligen hundar & jag blir vanligtvis inte rädd för dom heller. Men i måndags ringde jag på hos en kund för att lämna ett stort brev som inte gick ner i lådan. Jag hör en hund skälla & tänker att det är väl inte så farligt, dom brukar ju lugna ner sig när dom öppnat dörren. Men kvinnan öppnar & hunden rusar ut och biter mig i smalbenet!!! Det var en rätt liten hund och det gjorde inte speciellt ont, men jag blev lite paff och backade undan. Det värsta var att tanten bara lät den stå där och fortsätta skälla och morra, det såg liksom ut som att den skulle kunna attackera när som helst igen. Men hon försökte bara mota in den lite försiktigt och viftade lite med handen typ. Jag vet inte om hon hann se att den bet mig, men fortfarande, vet man att hunden är galen så kanske man inte ska släppa ut den från första början.... Hunden är rätt känd hos de andra brevbärarna som gått där, så dom vet att den är ilsken av sig. Men det är ju inte så lätt att veta om man gått där 1-2 gånger tidigare.
 
Aja, ingen större skada skedd, fick några blåmärken bara. Och nu är jag ledig fram till måndag så ska verkligen inte klaga, så trevlig helg!
 

19 februari

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2013-02-19 12:16:28

Just nu ser det ut som ett bombnedslag här hemma, men så blir det väl när man väl börjar rensa bland sina grejer. De senaste dagarna har vi verkligen haft begränsat med grejer, men det mesta har löst sig ändå. Till helgen lär vi nog ha flyttat ut helt & hållet, ska bli så skönt faktiskt. Visserligen får jag ju flytta hem under en kort period, men det ska nog bara bli kul det också. :)  
 
Alla hjärtans dag, en helt onödig dag egentligen, men vi åt ändå lyxmat & hade det mysigt mitt i kaoset.
 

Helgen

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-02-11 07:37:30

Kan väl bara säga att allt har gått bra i helgen. Nu är lägenheten i stort sett klar för att vi ska flytta in där. Jag är väldigt nöjd med allt & jag tror verkligen det kommer bli superbra. Längtar som tusan till april när jag får flytta in tillsammans med min bästa!
 

Mot Oslo

Permalink | | Kommentarer (0)
2013-02-08 17:28:14

I förmiddags packade vi in halva vårt hem i ett släp och snart passerar vi den norska gränsen. Tog precis en paus på godispalatset, nu har jag godis så jag klarar mig i någon månad! haha
Aja, Sverige, vi ses på söndag igen!Harlem Globetrotters

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2013-02-06 21:46:00

När jag var på basketcup för flera flera år sedan, så fick vi gå och se Harlem Globetrotters och tusan vad bra det var! Efter det har jag inte tänkt så mycket på det, men förra helgen såg jag en poster sitta uppe i Oslo att de skulle komma dit. Så den 27 april ska jag sitta bänkad tillsammans med Mia och se dom igen! Så jäkla roligt det ska bli, längtar!
 
 
 

Fynd!

Permalink | Hem & Inredning | Kommentarer (0)
2013-02-05 21:43:15

När Sonny & jag besöker ikea så lyckas vi alltid hitta något som vi vill ha i fyndhörnan! Efter idag kommer vi nog aldrig kunna hitta ett lika bra fynd. Vi skulle köpa en ny garderob som vi ska ha med till Oslo, och den enda som var bra i storlek kostade nästan 1800kr.. Men så kommer vi till fyndhörnan och där ligger exakt samma (med en liten skada), men för 600kr! wohoo!

Det händer grejer

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2013-02-04 17:17:10

I helgen har vi haft en visning på lägenheten & nu är det bestämt att hon som var här ska flytta in senast 1 mars, lite lättare att andas ut efter det beskedet. Dessutom vill hon ha vår soffa vilket gör saken ännu bättre, två flugor i en smäll liksom! Så nu är det väl dags för oss att börja packa & rensa ur hela lägenheten. På fredag går första och förhoppningsvis det enda lasset till Oslo.
Har även hunnit betala vår första hyra och depositionen, 36000 fattigare, det kändes kan jag säga! Helt galet vilka priser det är där. Tur att Sonny ska betala hälften iallafall..
 
Nu ska vi åka mot affären och bunkra upp med konserver, torrvaror och massa fryst kött som vi ska ha med oss till Norge så vi slipper köpa mat för massa dyra pengar. Haha!
 
Bilder från när jag var iväg & skrev på kontraktet förra veckan. Blev sjuk på köpet, tack vare att vi aldrig fick upp värmen i lägenheten.... 

 
 
 

Sjuk igen

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2013-02-01 12:34:41

Jag förstår inte, jag brukar aldrig vara sjuk speciellt ofta. Max 1 gång per år ungefär. Nu har jag varit sjuk 3 gånger på två månader och det suger! Just nu mår jag iallafall bättre än igår, men det känns ändå inte bra. Jag blir så rastlös också av att inte kunna gå ut eller göra det man vill. Hoppas jag slipper ligga inne hela helgen iallafall.