Oct. 31, 2012

Permalink | Träning & Motivation | Kommentarer (0)
2012-10-31 06:21:00


Etthundra

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-10-29 19:51:00

Idag skulle min fina farmor fyllt 100år. Så efter jobbet var pappa & jag vid minnselunden för att tända ljus. Det var pinsamt längesen jag var där. Jag tänker förstås på både min farmor & farfar ändå & jag saknar dom också. Hade ju hellre velat att de var här med oss än där dom är nu. ♥


Magnus Betnér

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (0)
2012-10-26 16:38:17

Första gången för mig på en stand-up show. Det var rätt mycket folk & vi fick oss många skratt! Betnér är ju sjukt bra, så rak & ärlig. Säger sånt som en annan aldrig skulle våga säga högt ungefär, men fasen så rätt han har i saker han säger. Jag blir så imponerad av personer som han.


Sådärja

Permalink | Träning & Motivation | Kommentarer (1)
2012-10-26 07:24:48

Nu kommer ännu ett inlägg om att jag sprungit, för igår lyckades jag springa hela 4,7km! Och fråga mig inte hur jag lyckades med det, jag var ju nästan död efter 3km de två tidigare gångerna.. Kan ha varit för att jag inte ville visa att jag var mesig när jag sprang med två postisar som båda är jäkligt duktiga på att springa. Haha
Det är snart dags att ta sig till jobbet, springa i trappor lär inte mina ben tycka om idag..
 
 

Torsdag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-10-25 13:46:14

För mig är det inte mycket jobb för tillfället, har varit ledig ganska många dagar de två senaste veckorna. Men det blir en liten uppladdning till november då jag kommer jobba 100%. Samtidigt hjälpte det ju mig lite att komma igång med träningen då jag varit rätt uttråkad och bara velat komma ut. Fick lönen idag och det är ju inte heller helt fel!
 
Snart blir det sista joggingsrundan för denna veckan. Efter det ska Sonny & jag se Magnus Betner! Längesen Sonny & jag gjorde något ihop sådär, så det ser jag verkligen fram emot.

Rekord

Permalink | Träning & Motivation | Kommentarer (1)
2012-10-24 10:08:00

Fyra gånger förra veckan gjorde jag någon form av träning. Denna vecka är också planerad med fyra träningspass. Igår var jag ute och sprang med Helen. De tidigare gångerna har jag bara orkat springa 1,6km sen går jag några meter innan jag fortsätter springa en bit till. Det låter nog inte så mycket för någon det här, men för mig är det mer än jag någonsin gjort tidigare. Hursom, jag vet inte vad som fick mig att orka mer igår, sprang (utan att stanna) hela 3,17 km!!! Dubbelt så långt som innan! Fan vad duktig jag kände mig & fan vad ont i benen jag fick.. Men måste ha förvunnit över natten för idag gör det inte ens hälften så ont. Så i eftermiddag är det bara att köra igen!
 
 

Måndagen

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-10-23 08:44:12

Idag är jag minsann ledig! Haha Blev en liten miss igår, min väckarklocka ringde 08.15, jag skulle nämligen till mamma strax därefter & färga om mitt hår. Precis då ringer telefonen, det var jobbet.
- "Ska inte du jobba idag?".
- "Hm, nej, va, imorgon ska jag jobba."
- "Här står det att du ska jobba idag."
Jag går yrvaket upp & hittar mitt schema. JÄVLAR! Hade av någon anledning tittat helt fel i över en veckas tid, för jag hade varit inställd på att jag skulle jobba tisdag, men så var det inte så det vara bara att rusa till jobbet 1½ timme försent.

När man får en sån vändning på morgonen och allt börjar med stress, då fortsätter resten av dagen lika dåligt. Vilket den nu gjorde. Min fönsterhiss slutade fungera & fick byta bil, jag var nere en vända i diket men kom upp ungefär lika fort, jag var sen in så hann inte ta rast för att äta, jag höll på att krocka med en cyklist både med bilen och när jag skulle cykla hem. Jag var en fara för trafiken igår med andra ord. Var typ som att jag aldrig hann vakna till på morgonen och stressen gav sig aldrig. Så resten av min dag fick spenderas vid tvn.
 

Ny frilla!

Permalink | Happenings | Kommentarer (2)
2012-10-18 18:42:44

Jag älskade faktiskt mitt långa fina hår. Utväxten som var sådär "inne", den hade jag fixat rätt bra med tiden som gått. Åh, ja, jag tyckte mitt hår var fint, men kände för en förändring, kanske lite mörkare såhär till hösten vore ju inte helt fel. Var dessutom längesen jag var brunhårig. Sen fanns såklart tanken där att klippa av sig allt för att se om jag överhuvetaget passade i det, man kan ju aldrig veta om man inte testat. Så byebye långa fina fina hår, vi ses kanske om några år!Jag bestämde mig helt enkelt hos mamma, i frisörstolen. Tog först av 15cm, men det kändes inte bra alls, så istället för att sluta och låta det växa ut igen så blundade jag och bad mamma klippa 15cm till! Jag blev positivt överraskad, trodde inte jag skulle bli nöjd faktiskt. Hade förväntat mig massa ångest, men det känns helt okej. Jag kommer nog skaffa långt hår igen någon gång i livet, men nu är jag nöjd som det är! :)
 

Vi är på gång

Permalink | Träning & Motivation | Kommentarer (2)
2012-10-18 11:06:42

Två dagar i rad har Sandra & jag tagit oss ut i det sköna höstvädret och faktiskt sprungit! Under hela mitt liv så skulle jag kunna räkna alla gånger jag sprungit utomhus på en hand. Springa överhuvetaget har jag ju inte gjort på ungefär 4 år. Om man bortser från träningsverken så går det framåt iallafall. Känner mig rätt stolt som äntligen tagit tag i träningen. Om ett tag hoppas jag att jag ska märka någon skillnad, bli piggare och få mer energi. :)

 

Vila i frid

Permalink | Happenings | Kommentarer (2)
2012-10-16 22:30:18

Livet är så orättvist. Man hade ett hopp, ett litet ljus som tändes för en stund innan det bara blev ett stort mörker. Ett stort hål har rivits ut ur mångas hjärtan idag. Minnena kommer alltid leva vidare hos var & en av oss och jag hoppas du är på en finare plats där du slipper lida. Du är saknad, av oss alla! ♥

 
Man tror aldrig att en sån hemsk sjukdom som cancer kan komma så nära en själv, men nu har den gjort det. Tre personer i min närvaro som haft cancer under årets lopp & det är bara en av dom som fått en ny chans i livet. Det är tungt och jag känner ibland att man borde ta vara på sitt liv, sina vänner & familj. Det är så viktigt, men man kan lätt glömma bort det. Jag ska försöka bättre, livet kan ta en helomvändning när som helst.

Ungefär så

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (0)
2012-10-12 08:21:00

Sonny sa att han tänkte på mig när han såg den här bilden, kan inte förstå varför ;) haha
 

..................

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-10-11 08:23:00

Här var det dött.. Men det finns ju alltid en anledning, denna vecka beror det på jobbet. Har inte mycket tid över till annat vilket resulterar i att jag har absolut ingenting att skriva om. Så det får fortsätta såhär till helgen. Idag är det ju trots allt torsdag så helgen är ju inte långt borta!
Förövrigt så har jag verkligen kärat ner mig i hösten det här året. Har aldrig gillat den årstiden innan, men fan så jäkla fint det är ute. Och allt annat som hör hösten till, som att mysa ner sig i soffan framför tvn med en gosig filt & varmchocklad, tända massa ljus & klä sig i massa härliga stickade tröjor.
 

Ny TV

Permalink | Hem & Inredning | Kommentarer (1)
2012-10-07 11:08:18

Vi har nog väntat 2 månader på att få hem den här tvn. Nu är den äntligen på plats, så hela lördagen spenderades framför tvn. Känns jäkligt skönt måste jag säga!
 

Bubbelkväll

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (1)
2012-10-06 11:04:59

Perfekt avslut på jobbveckan, en bubbelkväll med några postisar! Massa gott att äta, mycket att prata om och mycket skratt såklart. Som det brukar vara, men borde göras oftare. Och vilket ställe vi var på dessutom! Rivieran, så sjukt fint och jag rekommenderar det verkligen. Hoppas på flera afterwork-kvällar där!
 

Tankar & funderingar

Permalink | Lets Talk | Kommentarer (0)
2012-10-03 21:33:52

De dagar som jag är ute och kör på landet i några timmar så hinner man verkligen tänka igenom sitt liv mer än en gång! Just nu känner jag ett stor sug av att resa, det är förjävla roligt att åka runt och se världen. Men för tillfället finns inte riktigt pengarna där, vilket gör att jag verkligen försöker fundera över hur jag ska lyckas få ihop mer pengar. Samtidigt skulle jag vilja gära något impulsivt, funderar tillomed på att klippa av mig håret eller bara göra något med det bara för att det ska ske en liten förändring någonstans.
 
Jag har inga tankar på att sätta mig vid skolbänken, inte än iallafall. Finns så mycket annat roligt som lockar innan det. Det är ju ingen brådska med något egentligen, jag tar det som det kommer!
 
Jag skulle kunna fortsätta skriva så himla mycket mer, för det är mesta är väldigt oklart för tillfället. Jag vill så mycket, men det är svårt att göra allt. Får nog sätta mig ner och ta en riktigt funderare över allt, vilka drömmar & mål som jag känner att jag vill uppfylla och hur jag ska ta mig dit. Ja, så får det bli. Nu orkar jag inte fundera mera, nu är det dags att sova!
 
Åh, vad jag vill göra om det där!

I work out

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-10-02 21:16:56

Även om jag inte skrivit något om det så har jag faktiskt inte gett upp när det gäller träningen. Numera går jag på zumba en gång i veckan, vilket är riktigt kul! Annars har jag väl varit något sämre på att ta mig ut själv. Men från och med idag började Sandra & jag följa ett 6-veckors schema, så får se om vi klarar av att hålla det. Känner mig för en gång skull motiverad till att träna, det har inte hänt på flera år!

haha snygg bild jag hittade från australien! Nu kör vi då Sandra!! ;D

Ny vecka

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-10-01 06:13:59

Det blir tidiga mornar hela veckan, vilket reulterar i att Sonny och jag inte kommer ses förrän på Fredag. Vi jobbar om varandra helt. Han sover när jag åker till jobbet och jag sover när han kommer hem.. Känns rätt trist måste jag säga. Men så är det ibland. Nu åker jag mot jobbet och hoppas att denna vecka blir bättre än förra!