Never give up

Permalink | Träning & Motivation | Kommentarer (2)
2012-11-29 09:12:17


Möttes av denna film när jag loggade in på facebook idag. Ett bevis på att allt är möjligt.
 

USA!

Permalink | USA '13 | Kommentarer (1)
2012-11-27 20:48:33

Att få åka till USA har varit en av mina största drömmar väldigt, väldigt länge. Nu ska jag äntligen få åka dit! Så än en gång är det dags för mig och min kompanjon Sandra att packa väskorna och se världen. Den 18 Mars lämnar vi Sverige & stannar i USA till 8 April. Just nu känns det fortfarande som en dröm, kommer nog inte förstå att jag ska dit förrän jag faktiskt befinner mig i landet. Låt tiden gå lite fortare nu va! ;)
Ni som känner mig vet att jag oftast pratar om maten (& shoppingen) när det kommer till usa. Därav denna veckra skapelse. Haha

Matkassen

Permalink | Godsaker | Kommentarer (2)
2012-11-26 17:47:11

Nu har jag precis packat upp varorna från Linas matkasse! Jaa, jag bestämde att vi skulle testa på det ett tag och se hur det fungerar. Jag menar, det måste ju vara väldigt skönt att få maten hemkörd & låta någon annan planera ens måltider. Nu slipper jag det & jag slipper dessutom åka iväg i sista minuten & handla något jag inte har hemma. Har dock hittat ett litet problem, jag kan inte bestämma mig vilken maträtt jag ska göra idag! haha
 

Håret

Permalink | Lets Talk | Kommentarer (1)
2012-11-21 13:37:00

Nog för att jag är nöjd med mitt korta hår. Det är ju jäkligt praktiskt & ekonomiskt. Behövs ju inte lika mycket hårprodukter och det tar ju inte speciellt lång tid att fixa håret. Jag ångrar inte att jag klippte av håret, men när jag tittar tillbaka i arkivet så saknar jag mitt långa hår liiiite. Just nu kan jag ändå inte göra så mycket åt det, men jag kommer nog sakta men säkert låta håret växa ut igen. Men jag hinner nog ångra mig några gånger innan jag har fått tillbaka längden, haha! Att man aldrig kan vara nöjd ;)
 
Min syster som fotat, hon är också väldigt saknad!

Sjukling

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-11-20 12:02:28

Jag trodde ärligt inte jag skulle bli sjuk, jag var ju bara lite hes i halsen och rätt pigg. Men istället för att vara på jobbet idag så ligger jag hemma och äter mormors bästa medicin - bullar! Man blir inte lite bortskämd av min fina mormor & morfar.
Några sista ord, låt mig bli frisk så jag kan göra någon nytta här!
 

Bowlingen

Permalink | Partypingla | Kommentarer (0)
2012-11-19 10:12:43

I fredags var det bowling med jobbet. Jag hade planerna på att ta hem alltihop och jag såg min chans där ett tag i början! Sen kan vi väl säga att jag inte vet vad som hände. Det var iallafall inte jag som fick gå hem med bucklan. Efter vi smällt i oss tacos så var vi några glada som tog oss hem till Daniel på efterfest! Vägen dit blev en resa ner i motorhuven, hade vi inte stannat så hade det varit vi som fått sprickor i rutan och några bucklor på bilen... Men kvällen blev ju lyckad ändå!
 

Mums

Permalink | Godsaker | Kommentarer (0)
2012-11-17 19:01:54

Blev en superkväll igår, men idag har det varit grymt segt, har sovit bort hela dagen typ. Dagen började iallafall bra, vi lyxade med våfflor till frukost. 
 

Fredag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-11-16 06:02:38

Mycket jobb & lite fritid just nu, två gånger denna vecka har jag gått sist från jobbet & kommit dit först. Jag är förkyld också vilket inte gjort det speciellt lätt för mig alla gånger. Men det finns inga tankar på att vara hemma, inte idag iallafall. För idag är dagen jag sett fram emot hela veckan. Bowling och tacos med jobbet och så lite efterfest på det, blir nog super!
 

Måndag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2012-11-12 20:28:00

Fyy vilken dag, har delat post i fem jävla timmar idag. Blev 1½ timmes övertid & trots att det betyder mer pengar, så kommer jag aldrig tycka att det är roligt att springa (läs; lunka) upp & ner för de där förbaskade trapporna! Jag gör det ju självklart ändå, men det tar ju sååån tid för mig. Jobbet skulle säkert tjäna in massor på att använda sig av grabbarna som verkar äta raketgröt till frukost.

Jag var även ute & sprang med Helen efter jobbet, vilket jag kanske borde skippat idag. Just nu kan man väl säga att mina ben är ur funktion.. Hoppas jag kommer upp ur sängen imorgon, för då är det 12 timmar på jobbet som gäller!
 
Tack för mig!

En lördag i november

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (0)
2012-11-11 13:23:43

Igår firade Sonny & jag Sandra som fyllt år. Hon kom hit efter jobbet och vi lyxade med kräftor & räkor, paj, ost & kex & tillsist kladdkaka till efterrätt! Mmmums. Perfekt lördagsmys!
 
Förövrigt, har ju fått maaaassor med kräftor från min "svampplockare". Han skulle göra sig av med fyra stora lådor med kräftor och frågade då om jag ville ta dom. so why not?! Just nu vet jag ärligt inte vad jag ska göra med dom... Men en kräftskiva kanske vore något, helt fel tid men det kan ju bli kul ändå!
 
 
 

Det går bra nu.

Permalink | Träning & Motivation | Kommentarer (1)
2012-11-09 09:09:26

Trotsade vädret igår med Helen & tog oss ut för en springrunda. Äntligen har hon flyttat till stan, så fler gånger lär det bli. Men fan vad det snöade ett tag!
Förövrigt hade jag som mål att orka springa 5km till nyår, tänkte att det skulle kunna vara ett bra mål såhär i början, men i onsdags slog jag det, 5,7km slutade det på! Trodde inte det var möjligt att jag skulle orka det efter bara 7 gånger, men jag slutar aldrig förvåna mig själv!
 
Haha, en annan kanske lite pinsam grej, tänkte härom dagen att jag skulle försöka testa på att göra lite styrkeövningar här hemma. Efter 15 armhävningar på knäna så fick jag världens träningsvärk! Aaaah, vafan har alla chips gjort med mig, mina muskler är helt borta! Inte för att jag varit värsta stark, men usch så fånig jag kände mig när jag vet att jag klarat iallafall dubbelt så många och då var inga jävla knän inblandade... Men nu ska jag jäklar ge mig tusan på att få tillbaka mina muskler!
 
bild från weheartit

Bra dag....

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2012-11-05 18:25:00

...eller inte!

Halloweenfest!

Permalink | Partypingla | Kommentarer (1)
2012-11-04 12:23:51

Det blev en riktigt lyckad kväll igår. Jag älskar maskerader, så det gäller ju att passa på att spöka ut sig de få gångerna man får chansen! Blev utgång till statt senare & det var längesen kön var så lång!! Idag är man därimot seg som kola. Men bjuda på några bilder kan jag ju passa på att göra när jag ändå intagit soffläget.
 
 
 

Speciella djur

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (1)
2012-11-01 19:09:14

När jag är utomlands tycker jag inte om att åka och titta på gamla byggnader eller sånt som helt enkelt bara är stilla. Det bästa med mina resor, förutom sol, god mat, ledighet & allt annat som hör semestern till, så är det att jag fått komma i kontakt med så många djur som vi inte har här hemma i Sverige. Det är så fashinerande! Sandra & jag mötte många olika djur i Australien men det häftigaste hittills är ändå tigrarna i Thailand, även om wallabies & kängurus inte ligger långt ifrån.