Spread your wings and fly

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2011-02-28 13:26:41

det är bara en henna, för att känna hur det var att ha den där, men jag är rätt sugen..


Home sweet home

Permalink | Thailand '11 | Kommentarer (0)
2011-02-27 23:42:49

Från att vi åkte från hotellet i Thailand så tog det oss ungefär 27 timmar innan vi äntligen var hemma. Känns skönt att få vara hemma samtidigt som det känns trist med vädret. Finns massor att berätta, men det orkar jag verkligen inte göra nu, ska slänga in ett helt reseinlägg så fort jag fått alla bilder! Nu ska jag sova, godnatt.


En vecka kvar!

Permalink | Thailand '11 | Kommentarer (1)
2011-02-20 16:16:40

Just nu befinner vi oss faktiskt i Malaysia for er som inte vet det redan, po on Langkawi. Vi ska vara her till po onsdag, do har vi bokat flyg upp till bangkok der shopping ventar och forhoppningsvis en utflykt till ett tigertempel. Det har hent en hel del sen sist och jag har varit dolig po att skriva her, men internet blev dyrare ner vi befann oss po de smo oarna. Men kommer kunna beretta allt ner jag kommer hem.

Det kanske loter tokigt, men jag lengtar lite hem, samtidigt som jag vill vara kvar i vermen. Saknar verkligen min familj och venner so himla mycket nu och SVENSK MAT och for att inte tala om min seng! Po sista on i Thailand sov vi i sengar som sekert var gjorda av sten och det var inte det versta.. Vi hade en gnagare som sprang runt om netterna och ot av voran ooppnade chipspose, po mina bikinitrosor, i myggnetet! Ja, jag tror tillome att den bet mig i ton en av netterna, for do befann den sig nemligen i sengen och jag vaknade upp av att det sved till. Ja, det har nog varit det versta som hent under vora veckor her faktiskt.

Men nu ska vi njuta de sista tvo dagarna vi har po stranden. Vi kommer formodligen ha pool i Bangkok, so do kan vi ju holla oss der om vi vill.

Moste skriva en grej till her foresten, vet inte om mina venner forventar sig att jag ska kopa nogot ot dom her. Hade veldigt gerna velat gora det och hade tankarna po det tills jag insog hur monga jag skulle behova kopa till for att gora det rettvist... Jag hoppas ingen blir besviken po att jag kommer hem tomhent.. Ville bara sega det.


Ha det superbra!

ÅÄÖ

Permalink | Thailand '11 | Kommentarer (2)
2011-02-06 04:13:59

Vi har lyckats tagit oss in på internet via sonnys telefon, så det kostar inget. Dock är det inte lika smidigt som att ha en en vanlig dator. Kan ju säga att en minilaptop hade varit perfekt att ha med sig hit, Men det får bli nästa gång. Vi har haft riktigt bra väder den senaste veckan o jag hoppas det håller i sig de sista veckorna! Imorgon åker sonnys familj hem o vi åker vidare till några små öar där det finns kanske 3 hotell. Men det verkar vara bra snorkling o vita stränder med blått o klart vatten, så jag hoppas det stämmer. Där vi bor nu finns det pool så i stort sett varje dag ligger vi där o bara har det skönt! Idag firar dessutom sonny o jag ett o ett halv år ihop, Nellie kom in med frukost på sängen till oss, vilken lyx va? Nu ska jag kila iväg till poolen o glassa i solen ett tag. Ha det bra hemma <3