Babbel om det närmaste året..

Permalink | Lets Talk | Kommentarer (1)
2011-08-24 21:14:04

Två lediga dagar i streck, mitt i veckan när ikea-katalogen skulle ut, jag klagar verkligen inte! Men imorgon är det både jobb och lönedag, alltså lite lättare att kliva upp på morgonen! ;)

Just nu sitter jag och funderar över mitt (förhoppningsvis) sista år innan jag ska plugga vidare. Både Sonny & jag kommer hålla oss kvar i stan ett år till som det ser ut just nu, så jag känner mig glad över att jag slipper vara ifrån honom. Ja kortfattat kan man väl säga att Sonny och jag kommer plugga på helt olika ställen sen när det är dags för att plugga, så det blir en ganska stor prövning för vårat förhållande.

Hur som helst så verkar det se väldigt ljust ut när det gäller jobb på posten. Fick jag bestämma helt just nu så skulle jag vilja jobba hösten och kanske fram till nyår, sen resa iväg en längre resa ungefär som förra året. Komma hem någon månad och om jag har tur få jobba lite till. Sen kanske åka iväg till New York i april månad. Sen jobba åtminstone sommaren fram till att man ska plugga till hösten.

Sen är det ju inte omöjligt att jag inte kommer in på det jag vill, och då skulle jag vilja köra en sista-minuten-resa med någon i min familj! Och sen jobba och börja plugga till våren istället.

Så skulle mitt år se ut om jag fick bestämma, pengarna är väl det som främst kan ställa till det. Det där med att spara till att man ska plugga är väl en smart grej att göra, men å andra sidan så vill jag inte gå hemma ett helt år och bara jobba... Många sätter igång att plugga utan besparingar, jag tror det löser sig vilket jag än väljer! 

Ni som orkade läsa allt, det här är allt som far runt i huvudet på mig just nu. Väldigt jobbigt att inte riktigt veta vad man vill, jag vill så mycket, men har svårt att verkligen göra det!

Blablabla, nu ska jag sova iallafall!

mmmm, sugen på lite sol när man missat hela sommaren!

Lite nytt

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2011-08-21 19:03:03

Kan ju börja med att säga att mammas knäppa finger orsakade att hon blev sjukskriven i drygt 2 veckor!! Det är något som gått av som gör att hon inte kan räta upp fingertoppen.. jaja, nog om det.

Tanken var egentligen nu att jag skulle slänga upp lite nya grejer jag fick med mig hem från Stockholm i tisdags. Men hittade bara två av de nya grejerna på internet så det får duga. Båda från åhlens dessutom.

Supernöjd! Men nu har jag shoppingförbud, ett tag...

Wierd

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2011-08-16 21:58:28

Hände precis något väldigt märkligt, mamma slog i fingret och fingertoppen hoppade typ ur led.. Hon kan inte räta ut fingret, utan det ser ut precis som på bilden. Haha, vad jag skrattade, eller vi båda skrattade. Det ser ju helt knäppt ut.
Jag hoppas läkaren kan få det tillrätta, jag lär iallafall sova innan hon kommer hem därifrån. Godnatt.. igen!


En längre helg.

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2011-08-16 21:34:14

Från i fredags har jag bott hemma hos Sonny. Tråkigt nog har han jobbat hela helgen, men då passade jag på att träffa lite vänner. Nu när jag tänker efter har jag knappt haft en lugn stund sen jag slutade jobbet i fredags, så kan köra en liten kort beskrivning av mina dagar.

Fredag: Stressade som en tok efter jobbet (har aldrig sprungit så mycket i trapporna som jag gjorde då), packade och gjorde mig i ordning för kvällen då vi var bjudna på middag hos Sonnys farmor och farfar som firade guldbröllop. Hade det trevligt där med hans släkt.

Lördag:
Strosade runt på stan med Frida och Martin, fixade present till pappa. På kvällen var vi bjudna på mat hos pappa som fyllt år, massor med grillat.. mmmmycket god mat!

Söndag: Åkte till mormor och morfar, åt så mycket att jag nästan rullade hem. Träffade Sandra och vi tog en vända till Vingåker o hälsade på Matilda.

Måndag: Lite shopping på stan med Sonny och sen träffade vi Martin och Frida, käkade tacos ute i Fridas stuga.

Idag har väl heller inte varit en lugn dag, Frida och jag tog en tripp till Stockholm drog bankkortet lite för många gånger kan man väl säga. På söndag försvinner Frida till Kalmar för att plugga, så det här var kanske sista gången jag umgicks med henne nu på väääldigt länge...

Denna vecka skulle jag vara ledig, men icke! Vi kör direkt på 12 timmar imorgon, sen något mer normala tider torsdag och fredag! Ge mig helg...


Ett tråkigt inlägg, utan bilder. Yeeaah, that's it! Godnatt

Nobody is perfect, but you're so fucking close.

Permalink | Kärlek | Kommentarer (1)
2011-08-08 20:45:02

Jag har svårt att sätta ord på den här helgen. För två år sedan, den 6 Augusti blev Sonny och jag ett, nu kan jag inte tänka mig ett liv utan honom. Han har en väldigt stor betydelse i mitt liv. Utan Sonny skulle inte jag vara jag.
Han är verkligen en person som alltid lyser upp mina mörkaste dagar, som alltid finns där och som alltid alltid är helt galet underbar! Ibland får man nästan nypa sig i armen för att förstå att det är verklighet.
Bara av att skriva det här får min mage att pirra och mitt hjärta att slå snabbare. Från djupet av mitt hjärta - Jag älskar dig.


Kan väl säga att jag hade en mysig helg tillsammans med den mest underbara personen i mitt liv. Det spelar ingen roll vad vi gör, bara jag får göra det med dig & vara dig nära så är jag den lyckligaste på jorden!


Livet är fan hårt ibland!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2011-08-02 19:54:45

Jag undrar vad mina arbetsledare tänkte egentligen. Jag är nog den lataste personen jag känner, har inte tränat på mer än 2år (inte gjort ett smack mer än lyft handen till chipspåsen då & då). Men från och med igår så var det dags att hoppa på en cykel, få typ skavsår i arslet av sadeln, springa upp & ner i hundratals trappor (kändes det som), dricka ton med vatten, svettas ihjäl, tänka ungefär 100 gånger "tar aldrig den här jävla rundan slut", komma tillbaka när alla andra gått hem och sen äntligen få komma hem och tro att man aldrig mer kommer kunna röra sig!
(idag gick det dock lite bättre, snarare två timmar bättre!)
Detta var iallafall bara början på två veckors cykling på jobbet! Jag klassar det fan som träning på hög nivå, iallafall för mig! Fast ett plus är ju att jag får betalt för att träna! Så jag får tänka att det inte är så illa ändå, inte förrän det börjar regna...

 

Och bara för att, här har vi 5 positiva saker med att välja trapporna. Jag har ju då inget val numera, så lite positiva tankar i alla jobbiga trappor är ju inte helt fel!

Du stärker och stabiliserar både leder, senor och skelett i hela underkroppen. Speciellt vadmusklerna och höftböjarna blir starkare och mer robusta.

◊ Du stramar upp lår- och sätesmuskulaturen avsevärt, så att de får ett mycket mer fast utseende.

◊ Du tränar coremusklerna (alltså mag- och ryggmuskler), så magen blir platt och ryggen stark.

◊ Du förbättrar konditionen och får en bättre syretillförsel – speciellt när du ökar tempot.

◊ Du utmanar och stärker koordinationen, så att hjärnan blir bättre på att skicka snabba och mer exakta signaler till musklerna.