helgen är här!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-06-18 18:08:02

Nu var en hel arbetsvecka avklarad, mitt huvud kan nog inte få in mer nu! Det är svårare än man tror att jobba på posten, så alla som klagar på att posten inte kommer den tiden den brukar, ni kan ju få försöka göra det själva! Jag är dödstrött och på måndag är första dagen jag ska köra helt ensam. Får se om jag virrar bort mig i skogen eller inte. Lite nervöst är det såklart, men så småningom klarar jag nog av det där felfritt.

Nu är det iallafall äntligen helg och jag ska spendera den så mycket som möjligt med min fina älskling, så hoppas vi på bra väder också!

Har inte hunnit med ett dugg nu när jag jobbat, kommer hem rätt sent och då har jag haft andra ärenden. Bland annat så har mamma fyllt & det har ju varit en del förberedelser där, jag har varit o träffat en del av klassen. Nu känns det som att jag svamlar, jag är så trött! Ska dra mig hem till sonny nu och mysa lite. Ha en förbaskat bra helg, jag ska njuta till 110% !


FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2010-06-15 19:47:04

För jag har tagit studenten! Fyfan vad jag är bra, fyfan vad jag är nöjd över mig själv! Jag har tagit mig igenom en linje som egentligenn varit på tok för svår för mig med mycket matte, mycket teknik och en hel del annat krångligt som jag aldrig kunnat anat att JAG skulle stöta på under min skoltid. Men nu har jag gjort det och jag är stolt över mig själv och jag förvånade nog många att jag tog mig igenom det! Med facit i handen vet jag att allt hade varit enklare om jag valde att gå på ellwynska, men jag gjorde ett val för tre år sedan och även om jag har haft det jobbigt vissa gånger så är jag glad. Jag har fått lär känna en helt underbar klass och en hel del kunskap.

Det är så himla skönt att få sluta skolan, slippa stressa och bara få tänka på sig själv för en stund. Det är synd att klassen splittras, det känns tomt och jag blir tårögd när jag tänker på att jag kanske aldrig kommer få träffa vissa personer som jag träffade dagligen i skolan. Tiden på IT-gymnasiet kommer jag alltid minnas.

Låtar som får mig att minnas den absolut bästa klassen någonsin och själva studentdagen!
Lite om studentdagen:
05.15 började dagen, 7.00 campangefrukost hos Cissi, 08.40 fotografering, tårtätande och avsked i IT, tåga genom stan, avslutningscermoni i stadsparken & utdelning av betyg, leta efter sin familj, få fina grejer runt halsen, upp på flaket, (in med öronproppar), på med musiken och så gav vi gärnet på flaket i två timmar, fick en fläskläpp, åkte till mormor o morfar där släkten väntade, åt mig tjock, fick superfina presenter, klassfest hos martin, hade vägarna förbi calle & alla blev bjudna på champange, safiren, gick hem o åt kycklingspett på vägen, somnade gott bredvid min fina pojkvän!

Här kommer lite bilder från dagen :)


En fet fläskläpp fick jag på köpet, var bara tvungen att visa hur det kan gå om man har otur.TACK TILL ALLA SOM GJORDE DENNA DAG SÅ HIMLA BRA!


mitt problem är borta!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-06-10 01:38:07

Ja, min mac lämnade jag in idag! Jag säger inte att dators suger helt o hållet, gillar ju förstås att den startar snabbt och att den hade endel snabba komandon man hade nytta av. Men jag känner mig hemma med min kära PC och det kommer jag fortsätta göra! =) Haha, detta kommer jag få för när Martin ser. Men alla kan inte gilla allt! Och för att klaga lite extra så är jag nyss hemkommen från harrys och det var första gången jag gick dit efter klockan 10, vilket betyder att det var första gången jag fick betala inträde. BARA FÖR DET så sög det! Gillade inte DJn, han hade bara rört ihop låtarna och blääää. Men jag tror att jag saknade min Sonny också. Får sova ensam inatt. =(

Usch babblar bara för att jag inte kan sova just nu, imorgon tar jag sovmorgon iallafall. puss och godnatt!

vecka tjugotvå

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (0)
2010-06-07 16:00:25


Lektion

Permalink | Schooltime | Kommentarer (0)
2010-06-02 14:45:10

Vi har Naturkunskap! Sista lektionen idag, flum! :)

I'm done with this shit

Permalink | Schooltime | Kommentarer (1)
2010-06-01 19:29:35

Sååå skönt! Sista inlämningen skickades nyss in och jag är klar med allt vad gäller skolarbeten! Veckan som varit var verkligen ett helvete med att sitta uppe sent på nätterna och gå upp tidigt på morgonen för att få allt klart innan betygen ska sättas. Detta har ändå resulterat i att jag har höjt mig till VG i åtminstone 4 olika ämnen och inte nog med det så fick jag MVG i religion! Absolut inget jag förväntat mig. Jag är en G - VG elev. Har knappt vågat föreställa mig att jag skulle få högre än G nu mot slutet, jag har bara velat få allt överstökat och har helt enkelt bara skickat in uppgifter som jag inte ens läst igenom innan och enligt mig inte varit helt bra. Men jag har haft tur och jag har förvånat mig själv kan man säga. Jag har inte lika höga mål och krav som vissa andra har så jag är nöjd med det jag presterat i kurserna och nu ska jag njuta av att alla kurser är över och spendera sista tiden med mina klasskamrater!

Sista veckan har tagit kål på mig rent ut sagt!
bilden är tagen av min syster!