In my head

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-08-31 21:45:51

Ärligt talat börjar jag bli lite nervös. Imorgon är det jobb, fast inte som vanligt. När jag kört min vanliga runda och tagit en halvtimmes rast ska jag sen bege mig ut alldeles själv och tömma lådor och hämta paket från butiker. Har varit ute på en övningsrunda och nu börjar jag fundera på om jag verkligen kommer kunna ta mig runt utan at virra bort mig eller glömma något, eller varför inte tappa ut alla post när jag ska tömma lådorna (tro det eller ej, men det är verkligen inte det lättaste att träffa säcken med alla brev)!
Jag håller tummar och tår för att allt går bra imorgon! Det positiva är att jag har sovmorgon så jag orkar jobba från 9.20 till 19.00! Efter det ska jag träffa min fina älskling, jag längtar.


så är det

Permalink | Allmänt | Kommentarer (3)
2010-08-30 22:02:47

Morgonen började med en illamående och yr Cissi, inte alls kul o stå o sortera post när det känns som om man ska tuppa av vilken sekund som helst! Var riktigt nära att åka hem, men jag käkade lite frukost innan jag bestämde mig och då blev det bättre. Känns bra nu såhär i efterhand, jag vill ta tillvara på alla jobbtillfällen som jag får!
Hur som helst fick jag ett samtal idag, vilket har fått mig att fundera lite till på vad som ska ske i framtiden. Den som väntar får se. Sov gott, imorgon är det jobb igen!

Yesterday

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (0)
2010-08-29 11:02:19

Linn firade att hon fyllt 19 igår, så vi var hemma o käkade hemma hos henne! Riktigt god sallad med bröd och vatten med hallon i. Senare dök det upp några fler tjejer från vår gamla klass och kvällen blev minst sagt lyckad! Klockan 2 somnade jag gott i min säng, helt slut! Tack för en bra kväll tjejer. :)


Toy Story 3

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (0)
2010-08-29 10:40:24

I fredags såg jag som sagt Toy Story 3 tillsammans med min syster, Rasmus, Matilda, Henke och Sonny. Vi satt där laddade med 3D-brillor, popcorn, läsk och annat snacks. Jag kan säga att filmen höll måttet, den var minst lika bra som de två tidgare filmerna. Man fick sig flera skratt och jag var faktiskt inte ensam om att få tårar i ögonen under vissa delar, haha helt sjukt! Nu längtar jag till filmen kommer ut i butiken så jag kan köpa den, riktigt bra var den och jag vet att resten av mitt sällskap håller med mig!


Biopremiär

Permalink | Happenings | Kommentarer (2)
2010-08-27 15:53:30

Enda sen den 8 Januari 2009 har jag vetat om att Toy Story 3 ska komma och jag har längtat sen dess! Idag klockan 17.00 kommer jag sitta bänkad framför den stora bioduken med massa popcorn, härligt sällskap och se den här efterlängtade filmen! Jag har höga förväntningar eftersom de andra två har varit galet bra! Behöver jag säga att jag verkligen tycker dessa filmer?



Torsdag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-08-26 09:03:02

Det blev jobb idag också trots att det var lite oklart. En sovmorgon fick jag på köpet också, inte helt fel. Det funkade förövrigt bra igår, var dock inte speciellt mycket i björkvik, haha. Men det kommer nog gå fint det där när jag ska köra ensam.
Klockan tickar iväg, det är dags att dra sig mot jobbet!

Den 25 varje månad

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-08-25 13:51:59

Denna dag gillar jag extra mycket! Jag tror ni kan gissa varför - lön! Ska ner till banken snart o sätta in pengarna, kanske borde ta med mina småpengar o sätta in dom också när jag ändå är igång.
Idag är första gången jag ska jobba kväll på posten, köra runt i Björkvik med någon som ska lära ut mig. Håller tummarna för att det inte blir för krångligt så jag kan köra själv sen.
Åh, vad mitt liv känns bra just nu. Förutom regnet som jag kanske måste ta mig ut i sen...


Good Morning Guys

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-08-24 08:31:06

Sovmorgon idag, vilket kändes skönt! Det är också skönt att jag får jobba så mycket trots att jag mest hoppar in när de behöver extra hjälp.

Såhär ser det ut för de två kommande veckorna.

Jag är självklart väldigt glad för att få jobba och tjäna pengar, det är nog de flesta. Jobbet kanske inte är nåt att hurra för, men vad jag ska hurra när jag får åka på utlandssemester för mina pengar jag tjänat in! Nu kallar jobbet och jag ska smygläsa mitt lönebesked när jag kommer till jobbet, spännande! ;)


Ny design

Permalink | Design | Kommentarer (1)
2010-08-23 22:20:18

Det var nog på tiden att byta design, min gamla har nu suttit där i mer än 1 år! Bilderna kommer jag förmodligen byta ut någon gång i framtiden, men nu får det va! Vad tycker ni? :)


Lite spontana dagar

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2010-08-20 13:26:12

Vi börjar väl med onsdagen, jobbade som vanligt och fick veta några fler dagar jag ska jobba i Augusti, lovely! Ska även jobba kväll i Björkvik, vad man gör då har jag ingen aning om. Hur som helst träffade jag Linn & Frida senare på kvällen och vi fick ett litet ryck, handlade godsaker, packade varsin väska och begav oss ut på landet till mormor o morfars hus. M&MF - Mormor & Morfar Fritt! Pratade, åt och somnade gott i sängarna sen.

Igår träffade jag Sandra när hon ändå skulle till stan, vi utnyttjade ett rabattkort på coffee and lounge - ta två kladdkakor + dryck betala för en! Sen blev vi så hemskt sugna på räkor, så vi köpte en påse räkor och rostbröd som vi åt här hemma. Smaskens! Räkor är som jordgubbar, går inte att sluta äta!

Idag vaknade jag upp ganska tidigt, mamma ringde mig och vips så satt jag nere på salongen och färgade håret & klippte bort alla slitna toppar! Nu känns håret dock väldigt kort, men fräscht.

Väldigt olika kontraster o ljus på bilderna, men jag tror man ser lite skillnad ändå. Vänstra bilden tog jag igår och den andra är såklart nytagen, lite mörkare blev det.



HEY YOU!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-08-15 15:10:31

Nu var den mest händelsefulla veckan över här i Katrineholm och helgen är också i stort sett över. Jag sitter o tänker på att skolan börjar imorgon för ettorna på gymnasiet & på onsdag börjar resten... utom jag (och många andra såklart). På ett sätt känns det lite lustigt, i 12 år har jag börjat skolan vid den här tiden på året, konstigt att man inte ska göra det nu också. Men samtidigt - vilken lättnad! Jag kan i stort sätt göra precis vad jag vill med mitt liv nu, det är jag som väljer vilken väg jag ska ta - plugga, resa, jobba - en frihet and I love it.

Till på tisdag jobbar jag på posten, vad jag vet, men förmodligen kommer det bli mer (hoppas på det). Jag får helt enkelt ta dagen lite som den kommer nu framöver och se vart dagarna leder mig.

jag bjuder på den




Katrineholmsveckan

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-08-11 18:19:44

Den enda veckan på året som det, tro det eller ej, är tjockt med folk på stan! Denna vecka är iallafall i full gång nu och jag ska ner o kika på motorcyklarna som åker över hela stan och som till sist parkerar på hela torget! Vad är det roliga i det här egentligen? Jag vet faktiskt inte själv, men jag är lite fashinerad av alla dessa motorcyklarn, men jag skulle nog aldrig vilja ha en egen.. Men man kan ju alltid sitta bakom någon! Håller tummarna för att Sonny är snabb med körkortet för det ;) hihi


usch för denna måndag!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (2)
2010-08-09 22:04:23

Denna måndag var nog den värsta någonsin! Fick ingen sovmorgon som det var tänkt utan fick istället rycka in o jobba tidigare för att det var massa som var sjuka. Man fick inte heller tag på personer som kunde ersätta så idag fick jag åka ut på äventyr i laggarhult o dela ut lite post där. Hade dessutom 10 paket som skulle delas ut (brukar vanligtvis ha 3st). Massor med post & paket idag, massor med reklam och den där extra biten i laggarhult gjorde att jag slutade mer än en timme senare!


Senare
Nu blev detta inlägg lite fördröjt, började skriva för mer än en timme sen och så plötsligt dyker Sonny upp i dörröppningen. Vilken härlig överraskning! Nu har han iallafall åkt hem efter ett väääldigt längt samtal om framtiden, så nu får vi se var vägen leder oss. Dags att sova nu, godnatt!



One year with you my love

Permalink | Kärlek | Kommentarer (0)
2010-08-06 06:15:18


life is life

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-08-05 21:10:59

Imorse när jag cyklade till jobbet kände man hur kyligt det faktiskt börjar bli. Hösten börjar närma sig och det känns som om jag missat hela sommaren när jag jobbat! Känns tråkigt på ett sätt, men samtidigt vet jag att den 25 varje månad så ångrar jag inte ett dyft att jag jobbat. Hoppas på att få ta igen sommaren i ett varmare land efter att jag fått ihop tillräckligt mycket pengar. Hoppas på att jobbet flyter på imorgon så jag får gå hem o ta helg. Roligheterna som äger rum i helgen ser jag verkligen fram emot!

take care

Klassfest

Permalink | Partypingla | Kommentarer (0)
2010-08-01 20:44:35

I lördags hade vi en återträff med klassen innan alla sprider ut sig över Sverige. Tyvärr kom inte alla från klassen men jag hoppas inte att detta var sista gången vi hade en klassfest! Det var mycket trevligt och vid två somnade jag gott bredvid Sonny.