Nu startar höstlovet!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (2)
2009-10-23 17:07:50

Äntligen är det höstlov! Trots att jag planerat in lovet med massa plugg så tror jag ändå att det blir väldigt skönt med en veckas ledigt!
Och lovet börjar med att Matilda kommer hit, vi ska göra lite tacos och ha en lugn kväll, kanske framför TVn eller bara sitta i soffan och prata. Det blri nog iallafall toppen.Ha en bra kväll ni också.

Ny jacka

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2009-10-23 11:22:17

I onsdags åkte jag, mamma och min syster till Norrköping. Jag skulle ta och köra lite och sen skulle vi leta efter vinterjackor. Vi åkte aldrig in till stan, utan det blev till Maxi. Jag var lite småsur för som vanligt hittade jag ingen jacka som dög. Men när vi skulle åka hem tog vi och gick in på Stadium en sista gång och då hittade jag en jacka! Jag är supernöjd och nu hoppas jag nästan på minusgrader så jag kan få använda den!

Den ser mycket bättre ut på än på bild!
Köpt på Stadium för 1499kr.

Varning för tråkig text

Permalink | Schooltime | Kommentarer (0)
2009-10-23 10:53:34

När jag sitter på Multimedia lektionerna hamnar jag alltid i en diskussion med mig själv, välja bort eller inte? Det har gått mer än halva tiden av kursen. Men det känns inte värt att gå kvar när jag aldrig kommer ha användning för kursen i framtiden. Dessutom när jag sitter här på lektionerna så förstår jag inte alls vad jag gör, jag får hjälp men det är som att det går in genom ena örat och ut genom det andra. Jag kan verkligen inte förstå vad jag ska göra för att få det att funka...
Jag kanske borde lägga mer fokus på de andra ämnena och få bra betyg i dom istället? Eller så låter jag det vara som det är och försöker ta mig igenom kursen med ett lågt betyg och ångest...

Usch och fy vad trött jag blir på mig själv.

en liten förändring

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2009-10-21 21:30:41

I fredags var jag på salongen och klippte bort allt mitt slitna hår. Sen fick jag ryck och lät mamma klippa av min snelugg, så nu har jag en vanlig rak lugg. Tur att mitt hår växer fort, för jag känner mig inte alls bekväm i det! Påminn mig gärna nästa gång jag får liknande tankar att jag faktiskt inte gillade det sist.
Här är en bild på det också.


En glad nyhet

Permalink | Allmänt | Kommentarer (3)
2009-10-13 17:16:55

Här händer det inte mycket. Kan bero på att jag gör i stort sett samma saker varje dag, är med Sonny eller pluggar!

MEN! Idag fick jag ett samtal från trafikskolan, skulle egentligen kört halkan den 19november, men någon avbokade, så jag ska köra halkan på torsdag istället! Nu på torsdag! Jag har ännu inte hunnit bli riktigt nervös, förutom att mitt hjärta ville hoppa ur mig när dom ringde! Men jag borde inte vara orolig, alla säger att det är det roligaste man gör.


What a wonderful world

Permalink | Kärlek | Kommentarer (5)
2009-10-06 16:21:29


har blivit en sjukling

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2009-10-06 14:40:24

Igår började min hals svika, gick ändå till skolan idag. Nu är jag hemma med feber och huvudvärk.
För att inte göra det allt för trist så har jag chips och godis till hjälp. Fick godia av Linn och Frida som de köpt i Bercelona! Mums :)
Uppdatering!!!

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2009-10-04 16:32:53

Jag har pluggat hela helgen, har dessutom varit hos pappa vilket innebär att jag inte haft något internet.
Snart ska jag äntligen få träffa Sonny. Ska ta och packa lite och sen åka iväg och mysa med honom.

Trots att uppdateringen har varit dålig så har det faktiskt hänt lite roliga grejer.
- Först och främst har jag bestämt mig för att följa med pappa till fjällen under vecka 2, vilket lyckades träffa in på samma vecka som Sonny ska åka och samma plats! Helt otroligt kul. Men först gäller det att få ledigt i skolan.
- För det andra hade jag körlektion i fredags. Jag frågade min lärare i bilen om hur långt det var kvar tills det var dags att boka halkan. Svaret blev: "Jag hade tänkt att vi skulle boka in det idag" . WHHHAAAT!?!?
Så nu har jag bokat in på rondellkörning (måste till en annan stad för det) och halkan.
Det känns inte långt kvar nu, och jag är riktigt nervös trots att det inte är förrän i november! Men tills dess har jag terorin att tänka på, vilket kanske är bra! så jag får den gjord också.


Nåja, nu ska jag kila. Mer uppdatering en annan gång.