mitt i natten

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-01-31 01:56:18

Klockan är snart två på natten och jag har fortfarande inte somnat, det värsta är att jag ska upp om fyra timmar för att åka ut till mormor och överraska henne tillsammans med mamma och syster. Ja hon fyller ju faktiskt 70år idag, och det ska firas med ett och annat. Bussen till båten går härifrån klockan 12, sen kommer jag hem på söndag vid kvällstid. Klockan nio på kvällen (idag) kommer vi sitta på en troligtvis rätt fin restaurang och käka god mat!
Kameran följer självklart med (och syrrans systemis med), så mycket kort lär det väl bli! ;)

Jag måste bara säga att min dag har varit mer än bra. Först fika med Linn, Frida, Trolin och Mia på Coffe House! Sen har jag varit med Sebastian och haft mys, såg en bra film. American Beauty. Kanske kan skriva om den någon dag. Men nu ska jag sova!

Fredag morgon

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2009-01-30 08:21:59

Idag är det fredag.. igen! Tiden går ruksigt fort och nu är det bara 2 veckor kvar till sportlovet! Det innebär också att det ska in 3 rätt stora skrivarbeten innan dess och även ett prov ska göras. Men fyfan vad jag ska njuta av lovet sen när det här är över!
Idag på listan står det först och främst skola, sen ska jag ta mig en ficka med några vänner i väntan på Sebastian. Det ska köpas present till mormor som fyller 70 imorgon. Det ska föresten firas på en ålandsbåt med släkten. Perfekt! ;)
Aja, nu är det dags att sätta igår att arbete lite, bara för att jag har eget arbete och jobbar hemma så betyder ju inte det att jag ska sitta och göra en massa annat!

15.57

Permalink | Schooltime | Kommentarer (2)
2009-01-29 15:57:48

En timmes övertid i skolan, men det behövdes. Nu är det inte mycket kvar av mitt "spel". Symbolerna som fattas får jag fundera lite till på, de tar nog förhoppningsvis inte så lång tid att göra.
Nu ska jag kila hem och börja skriva lite på historiauppsatsen och läsa Lasermannen. Vi får se om det blir någon träning idag, troligtvis inte. Måste försöka komma ikapp lite med skolarbetet.
Vad jag önskar att jag hade körkort nu, då hade jag troligtvis lånat mammas bil och den skulle stå där utanför på parkeringen och vänta, jag skulle slippa gååå! Jag är ofattbart slö, bättring där kanske?
Påtal om slöhet, om jag hinner idag så tänker jag se till att få mitt rum städat.

Jaja, nu ska jag kila hemåt och äta mat!

28 januari

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-01-28 18:35:19

Jag hade tänkt sitta kvar i skolan idag och göra klart en uppgift i skolan som skulle vara klar tills imorgon. Men jag fick lite goda nyheter, inlämningsdatumet har skjutits upp en vecka! Perfekt säger jag, för nu kan jag försöka klura ut hur jag ska göra för att få uppgiften att vara enligt instuktionerna. Dum som jag var så läste jag aldrig hela texten, utan ställde in mig på att det skulle vara ett lek&lär "spel" med motorer för barn mellan 5-12 år. Men jag missade det viktigaste, vad som skulle finnas med! Så jag har suttit och försökt komma på ett eget "barnspel" med motorer, inte alls enligt instruktionerna.
Så nu ska jag sätta mig och rita upp en liten mall hur det ska se ut, utifrån det jag redan gjort.. så slipper jag göra om precis allt.



Jag vill ha sol och värme!!!
Man blir lite sugen när man hittar bilder från tidigare somrar och utomlandsemestrar!




 

Maxi Yatzy

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-01-27 19:11:27

Föresten, för er som har tråkigt kan ju prova på att spela lite Maxi Yatzy med er själva! haha.
Här kan ni spela.

tjoho

Permalink | Allmänt | Kommentarer (2)
2009-01-27 19:07:45

Jag har suttit och lekt lite med designen idag. Mest för skojs skull, och man kan ju inte säga att det är klart än! Men ja, det är ju iallafall lite nytt mot vad det var innan. Och jag kan ju inte heller påstå att jag är direkt bra på detta, men det är ju väratt försöka iallafall.
Saken är den att jag borde inte ens ha tänkt tanken att börja med detta, finns så mycket annat som borde göras innan! ojoj, jag och planera funkar inte alls ihop! Men om tre veckor är det sportlov, och bloggen kommer få lida lite tills dess.. Ganska mycket arbeten ska in och prov ska göras, sen kan jag äntligen pusta ut.. åtminstone en vecka!

Aja, inte mycket gjort på denna eftermiddag, träningen börjar snart också.

Måndag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-01-26 23:08:56

Det börjar dra sig mot sängdags. Jag hade tänkt, om jag orkar, gå upp vanlig tid imorgon och kila iväg till skolan och plugga istället för att ha sovmorgon till klockan 10.10! Usch vad suuurt! Jag vill inte, men måste nog... tyvärr!
Jaja, idag har iallafall jag och min syster skrivit ett CV tillsammans som vi tänkt skicka iväg till England så småningom. Ganska stolt att vi faktiskt tagit tag i det nu och är en liten bit påväg.

Idag är faktiskt inte en vanlig dag, för idag är det 1år och 8 månader sedan Sebastian och jag blev vi. :)
Sov gott nu!

Riding in cars with boys

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (0)
2009-01-25 22:00:19


Såg en film i fredags med Helen, har sett den tidigare. Jag tycker den är bra! Och jag har väl inte så mycket mer att tillägga, se den om ni vill. ;) filmen heter på svenska; Pojkarna i mitt liv.


Beverly är en skärpt tjej som vill flytta till NY och studera, men hon är ung och det finns så mycket annat i livet som också lockar - till exempel killar. När hon under en fest träffar Ray är det början på något helt nytt. Han är visserligen snäll, men rejält korkad och alla svärmödrars mardröm. Beverly har inga planer på att tillbringa sitt liv med Ray, men så händer något som förändrar allt.




En helg

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-01-25 21:40:38

Nu är ännu en helg snart slut, och det har varit en riktigt sköööön helg! Har inte behövt tänka på något alls, utan bara tagit det lugnt. Träffade Helen i fredags, väldigt längsen sedan sist vi sågs. Vi pratade en hel del och såg film.
I lördags tog jag det ännu mer lugnt, låg mest och läste tills klockan blev 4 då det bar iväg till nyhemshallen. På kvällen åt jag god mat och åkte sedan hem till min älskling Sebastian, sov där och hade det mysigt.
Idag kom jag hem till 3, åt ännu en gång mycket god mat, pappa är kort sagt suverän på att göra god mat! :)
Nu är vi tillbaka hemma hos mamma igen... Vad har hunnit hända här? Jag har fått hem min bikiniunderdel fån ellos, en vanlig svart för 99kr. Och jag och min syster har bollat med tanken att skicka ett CV till England och se var det leder. Ännu inget som är klart, så vi får se. Nu hade jag mest tänkt ta och lägga mig och läsa. Tänkte vara smart för en gång skull så jag slipper stressläsa det sista i lasermannen innan den ska vara klar!
Det där var lite kort om min helg, och min vän frida fyllde 18 år igår! Det ska firas någon dag framöver. =)

fredag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-01-23 08:25:36

Matteprovet är om en och en halv timme, jag sitter här vid frukostbordet och försöker plugga in det sista. Jag är nervös! Igår när jag provade att göra ett gammalt prov fick jag iallafall hälften rätt, och det brukar vara godkänt...

I eftermiddag åker jag och Sara hem till pappa för att tillbringa helgen där, och då kommer det inte bli något skrivande här. Men det gör väl inget, då kan jag försöka komma på något intressant att skriva om under tiden.

Men nu ska jag fortsätta med matten innan det bär av till skolan.

Torsdag

Permalink | Schooltime | Kommentarer (0)
2009-01-22 12:32:39

Här händer det inte mycket alls. Men just nu försöker jag hänga med i skolan så mycket som möjligt, så  det blir nästan ingen tid över att skriva något här. Matteprov imorgon och dagen kommer spenderas med min kära mattebok. Suck. Sån tur är så är det ju ändå fredag imorgon, och i helgen händer nästan ingenting. Så jag kan bara ta det lugnt och njuta av ledigheten.
Jag ska försöka komma på något kul att skriva om någon dag, men idag är inte en sådan dag! :P

Aldrig för gammal

Permalink | Allmänt | Kommentarer (2)
2009-01-19 17:05:10

Jag satt och läsa på aftonbladet idag när jag hittade en artikel om en kvinna som tränar på gym. Hade jag gissat hur gammal hon var hade jag gissat på 45 kanske. Men hon är liksom 72år!
Jag är seriöst imponerad av någon som är så gammal som tränar så som hon gör! Jag kommer troligtvis vara raka motsattsen och sitta hemma och sticka eller något. haha. Nejmen detta kan man ju ta med sig, försöka hålla igång träningen så länge som det går.

Här kan ni läsa artikeln.



Bild lånad från aftonbladet

Dagen har bara börjat

Permalink | Schooltime | Kommentarer (0)
2009-01-19 11:53:23

Än sålänge har vi inte haft någon lektion, jag kom hit klockan 10 och det visade sig att programmeringen var inställd pga sjukdom. Jag blir så trött när det blir så. Kan man inte skaffa sig ett system där man kan ta reda på om man har lektion eller inte, via internet eller liknande.
Aja, man får helt enkelt göra det bästa av situationen, nu ska vi ha lektion iallafall. Jag ska väl försöka börja med min Energiuppsats, såååå tråkigt... Om jag får säga det själv. Men jag tänkte jag skulle försöka börja skriva idag så jag blir klar med det någon gång!

vad tråkigt inlägg detta blev då.

Söndag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-01-18 21:52:56

Nu sitter man här, dagen innan en ny skolvecka! Jag får ångest, speciellt inför matteprovet. Jag lär få sitta efter skolan varje dag om jag vill att det ska gå bra på fredag. Suck, ingen tid går åt till annat, jag är tillbaka där jag slutade. Jag måste skärpa mig!!!! När matteprovet är klart, tänker jag se till att få ordning på allt annat!

Skitsamma, dagen har varit kass.... Det är söndag, jag har pluggat större delen av dagen, haft diskussioner som jag helst hade velat slippa, och det så är det skola imorgon... Tur att jag har sovmorgon till tio.

Detta blev ett tråkigt inlägg och jag har inget mer att komma med som är så mycket roligare. Krypa ner i sängen och läsa är vad som står näst på listan, godnatt.

Ej för vuxna

Permalink | Godsaker | Kommentarer (0)
2009-01-18 21:34:53


Jag slog på stort i helgen när jag skulle köpa läsk! ;)

Jobb i sommar

Permalink | Allmänt | Kommentarer (3)
2009-01-18 10:27:07

Idag kommer bli en dag med plugg, jag tänkte för en gångs skulle börja i tid att plugga. Det är nämligen matteprov på fredag, och repetition behövs nog en hel del innan jag ska kunna känna mig säker på det här. men nog om det nu.

Igår satt jag nämligen i telefonen en hel del, jag pratade blandannat med pappa. Vi satt och pratade om jobb. Nu när jag är 18 finns det ju en liten större chans att man kan få jobb på vissa ställen. I sommar måste jag verkligen ha ett jobb. Förra året kunde jag, om jag ville, jobba i england. Jag fegade ur och sökte istället genom kommunen och fick jobb på ett ålderdomshem. Jag har fortfarande kvar mitt erbjudande, eller åtminstone adresser till olika jobb i England som jag kan höra av mig till. Jag är fortfarande så sjukt osäker! Min engelska är inte den bästa direkt.
Pappa tycker att jag oroar mig för mycket, kompisar till mig kan inte fatta varför jag inte tar chansen och åker! Kanske borde jag skicka in en jobbansökan och se var det leder, våga ta ett litet steg åtminstone. Det är ju inte ens säkert att jag får jobbet, men jag vet ju heller inte om jag kommer få något jobb här i Katrineholm.
Om jag mailar dom eller något så kan jag ju sen bestämma mig under hela våren om jag vill ha jobbet eller ta ett jobb här i stan. jag ska ta en diskussion med mamma nu under frukosten. Behöver nog isåfall anstränga mig lite mer på engelskalektionerna om jag ska åka.......



17 januari

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2009-01-17 16:55:47

Igår var jag hemma hos Sebastian, vi tittade på film och åt lite godsaker. Det blev aldrig att vi såg Paranoid Park, men det gjorde inget, såg ju en riktigt bra film ändå.
Jag har faktiskt varit riktigt duktig idag, jag har nämligen damsugit och tvättat golvet i åtminstone halva lägenheten. Nu är det bara mitt rum kvar som ser ut som ett bombnedslag! Av någon anledning är det mycket roligare att städa på andra ställen än sitt eget rum! Jag ska skärpa mig nu, detta år har jag som mål att ta mera ansvar. Min tanke med det är något som inte nämns här. Och som också är lite komplicerat.

Nu hade jag tänkt ringa min mormor och prata lite, sen tror jag det blir en snabb undan-röjning i mitt rum!

American Crime

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (0)
2009-01-17 16:41:10



Igår såg jag och Sebastian som jag nämnde American Crime, en film baserad på verkliga händelser! Jag trodde i vissa tillfällen att jag skulle börja gråta, av ilska! Hade jag suttit ensam och sett filmen hade jag nog gjort det.
Detta är en film jag rekomenderar vem som helst att se, riktigt bra!

Sommaren 1965 lämnade ett par cirkusarbetande föräldrar sina två unga döttrar i god tro hos den ensamstående hemmafrun Gertrude Baniszewski i Indianapolis som lovat att ta god hand om dem under sommaren för 20 dollar i veckan. De hade aldrig i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig vilka vidrigt ondskefulla dåd som skulle drabba deras döttrar i familjens källare när dörren stängts bakom dem.

Här satte jag dessutom in en trailer som ni kan se!


Såå skönt, äntligen Fredag!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-01-16 14:26:05

Det är härligt med Fredagar, inte ens skolan är specellt jobbig under Fredagarna. Idag tog jag dessutom sovmorgon,v i hade eget arbete i historia och jag "jobbade" hemma. ;) haha. Jag hade istället tänkt arbete lite med det nu när jag ändå väntar på att Sebastian slutar. Fast jag tror nog att jag läser Lasermannen istället. Det är lättare att försöka läsa här än att försöka skriva en uppsats.

Jag ska hem till Sebastian sen, vi ska se film; Paranoid park och American crime. Jag tror att American crime är asbra! Men jag kan recensera filmerna i helgen när jag har tittat på dom. :)
Aja, nu är det massa död tid här, dags att läsa lite kanske!

Nya klänningen

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2009-01-15 17:36:28


When the night comes falling

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2009-01-15 16:33:24

För några minuter sedan läste jag klart de sidor i Lasermannen som ska vara klara tills imorgon. Men funderar på om jag ska fortsätta läsa så jag ligger lite före till nästa gång. Låter kanske smart, men inte så frestande.

Sen sitter jag här och funderar över min statistik, det var ovanligt många som var inne och läste här för några dagar sedan, men nu är det inte alls många... Aja, ska se om jag kan lösa det problemet.. Om det ens är ett problem? Jag är ju inte speciellt insatt här till skillnad från många andra... Så det är inget att bry sig om.
Okej, detta är vääääldigt ointressant!

Till något annat, min älskling fyllde år igår! Jag gick hem dit efter skolan och firade honom. Gissa vad pojken fick? Han ska få gå och tatuera sig någon gång när han bestämt sig för vad han vill ha! Jag blev lite sugen själv måste jag säga, men inget som är direkt aktuellt. Om jag hittar någon snygg får jag väl tänka på saken några gånger, sen får vi se! :) På kvällen följde jag med till krogen, tog en caipirinha drink. Och vi elva var jag hemma, sov gott och idag har jag haft en långtåkig dag i skolan. Puss på det va!

3 timmar

Permalink | Schooltime | Kommentarer (0)
2009-01-13 13:14:16

Nu har mer än hälften av klassen fysik, vi andra som valt bort det sitter för tillfället i klassrummet. Tog oss en vända ner på stan förut, jag köpte en klänning (på rean). Om ungefär en timme är det dags att börja gå mot duveholm, då ska vi ha våran sista lektion. Det är ganska segt att sitta här i 3 timmar, men hädanefter tänker jag ta vara på tiden och plugga på sånt som behövs. Idag får bli ett undantag.
Aja, nu ska jag smaska vidare på mitt godis. Och sen börja dra mig mot duveholm.

En måndag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-01-12 18:17:12

Inte för att det nåpgonsin brukar stå allt för intressanta saker i min blogg, men idag har jag verkligen inget intressant att skriva om, inte igår heller för den delen. Nu när skolan har börjat så blir jag bara stressad och läx-högen fylls på hela tiden känns det som. Så mina dagar består mestadels av skolan, plugg och andra tråkigheter.
På onsdag fyller älsklingen 18 år, så jag ska dit efter skolan och gratta honom. Det är väl det roligaste som kommer ske under denna vecka, sen får vi se om något kanske dyker upp till helgen.
Nu ska jag öva lite på glosorna som vi har imorgon. Sen är det träning som gäller.


Taken

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (1)
2009-01-11 14:39:39



En av de bästa action filmerna jag någonsin sett, och då menar jag det verkligen. Det är en film jag verkligen rekomenderar. Den är spännande in i det sista och jag kan nästan lova er att ni inte kommer bli besvikna.

Den f.d CIA-agentens dotter åker med sin kompis på semester till Frankrike och blir där kidnappad av en albansk liga som sysslar med människosmuggling och självklart åker pappan dit och gör allt för att rädda sin dotter.

Här kan ni se trailern

ingen rubrik

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-01-11 02:02:30

Kanske är det dags att gå och lägga sig, klockan är ungefär två och jag ska spela match imorgon klockan ett. Jag får sluta med att gå och lägga mig såhär sent. Jag som trodde att jag tog igen lite sömn när jag sov två timmar mitt på dagen idag, men nej, de timmarna har jag istället suttit uppe nu.
Jag har inte gjort ett skit under dagen idag, försökt läsa lite på Lasermannen och sett en überbraaa film, dock har jag redan sett den en gång innan.. Men den är så sjukt bra! Kan skriva en liten recension om den imorgon om jag hinner och framförallt om jag har orken till det!

Nu väntar sängen, godnatt!

hastigt och lustigt

Permalink | Happenings | Kommentarer (6)
2009-01-10 16:44:14

Igår efter skolan följde jag med mormor och morfar till Vingåker för att byta den röda skålen som jag fick när jag fyllde. Blev istället en i vitt frostat glas. Vi tog oss en fika på factory outlet och kikade runt lite på kläder, men hittade inget. Jag blev hemskjusad till Sebastian sen, och vi bestämde oss för att gå hem till mig och se om bastun var ledig (vilket den var).
Påvägen hem bestämde jag mig snabbt och lusigt för att kila in på dalströmsguld och fixa ett nytt hål i örat, och så blev det.

hade iallafall en mysig kväll sen om man bortser från en inlämningsuppgift som jag satt med i sista minut... Nu får jag skärpa mig och se till att göra saker i tid!
Min kära Sebastian sov kvar här . :)

jdfsaklfsdnfska

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-01-10 00:18:11

Jag är för trött för att ens bry mig idag, men imorgon eller snarare lite senare idag blir det nog bättre uppdatering. Men nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon.

alltid denna osäkerhet

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-01-08 22:42:40

Träningen var rätt kul idag, gick lite upp och ner hela tiden. Men det var inte det jag skulle säga, utan vi fick se statistiken idag över Division 2, jag hade 0 överallt, jag hade inte gjort ett skit, nada! Jag kan ju inte säga att det kändes bra någonstans när jag fick se det. Det får mig bara att tveka hur jag ska göra till nästa säsong, jag verkar inte ha viljan längre. När det går bra så går det bra, men det går aldrig bra när det verkligen behövs! Jag vet att jag slarvar som en tok när jag blir nervös, och det förstör ju en hel del.
Jag har ett halvår på mig att tänka på detta, under tiden får jag försöka få tillbaka min positiva inställning. Jag vet ju hur det blev sist när jag slutade, jag saknade det! Och det kan jag tänka mig att jag skulle göra nu med, för jag kan inte bara sitta still om dagarna. Jag behöver något.

Toy Story 3

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2009-01-08 17:06:12

När jag sitter här och försöker koncentrera mig på viktiga saker som skolan, så slutar det alltid med att jag kommer på andra tankar och gör annat. Som nu tillexampel, jag kom på att jag för någon månad sedan upptäckte att det ska komma en 3:a på Toy Story, det tråkiga är att den troligtvis inte kommer komma ut fören 2010!
Men väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge
.



Filmerna är faktiskt riktigt bra, skrattar nog lika mycket varje gång när jag ser 1an och 2an! =D

Vårterminens schema

Permalink | Schooltime | Kommentarer (0)
2009-01-08 16:55:18



Eftersom jag valt bort fysik nu så har jag fått en till sovmorgon och en ganska så lång lunch på tisdagar! Jobbigaste dagen är helt klart onsdagar, tråkiga lektioner och dessutom den längsta dagen.
Men jag orkar nog stå ut med detta i ett halvår. Nedräkningen har redan börjat, 156 dagar kvar till sommarlovet!

Första skoldagen

Permalink | Schooltime | Kommentarer (0)
2009-01-07 17:14:12

Första skoldagen efter lovet gick väl som jag trodde, jag var väldigt seg och sista lektionen var en pina, då ville jag bara hem och slänga mig i sängen...  Något kul som hänt? Ja, faktiskt. Vi fick byta lärare i Samhällskunskapen och det var en lättnad! :) Inte för att vara elak eller så, men det kändes skönt när vi fick veta det.
Nu hade jag tänkt skriva om This is England och sedan lägga mig och slappa med en bok, förmodligen blir det Lasermannen.

My birthday!!

Permalink | Partypingla | Kommentarer (1)
2009-01-06 22:07:05

Min dag var mycket bra, även fast det inte blev krogen på kvällen. ;) Men det kan faktiskt vänta!
Daegn började redan något över 8 på morgonen då min syster och mamma kom in och sjöng för mig! Jag fick frukost på sängen och massa fina paket.
Framåt eftermiddagen kom mormor och morfar, och sedan Sebastian och Alexander. Det bjöds på paj och sedan tårta och andra godsaker.
Till klockan 6 kom Frick, Trolin, Linn och Frida hem till mig. Jag bjöd på en liten drink innan vi skulle gå till Rhodos och äta! Där det bköds på en och annan överraskning! =D
hela dagen var mycket lyckad, och jag tänkte att en bild säger mer än tusen ord så här har ni lite bilder från dagen. =)


tårta! =D



Fortfarande lika barnslig ;)



Tuffa killar! :)



hon kom lite före de andra tjejorna!



<3 Mosad. :)



=)



Bjöd på drink! :)



<3



En av överraskningarna! <3<3<3<3<3
Sedan kom personalen även in med glass och tomtebloss! ;)
Där försökte tjejerna även ta ton och sjunga för mig, jag måste säga att jag hade aldrig vågat, ni är mina bästa. :)



söta flickor.



på resturangen! :)



Här är vad jag fick.




1. Utav mina gullungar Linn och Frida, En kudde, filt och tröja.
2. Utav min bästa Syster, Champangeglas och vantar.
3. Utav familjen Frick, en blombukett.
Och utav min kära barndomsvän Frick en mexxparfym.
4. Utav min älskling Sebastian ett par örhängen.
5. Utav Alexander CHIPS! :D
6. Utav mina kusiner, glas och en blomma.
7. Utav min kära mormor och morfar, vinglas, godisskål, pengar.
8. Utan min älskade mamma, christina aguilera parfymen, örhängen, kalender, i.d smink som inte är med på bilden och ett brev där det stod att jag får välja mellan tre saker: Bidrag till säng, bidrag till resa med mina kompisar eller en helhelg tillsammans med mamma i Gbg där det ingår hotell, resturang, teater och shopping. :D jag får se hur det blir. :P



Det var min dag, tack allihopa som gjorde den så himla bra! <3

5 januari

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-01-06 01:25:31

Idag, eller snarare igår... oj! Jag trodde inte klockan var så mycket som halv 2. Ehm, jag tror jag tar och berättar om min dag imorgon istället, nu hade jag nämligen tänkt sova. Klockan 11 imorgon bitti så ska jag på träning. Inte särskilt frästande må jag säga, men jag måste väl. Ingen sovmorgon här inte, men jag får helt enkelt sova en stund på eftermiddagen eller lägga mig tidigt. Skolan börjar ju trots allt på onsdag!
Som sagt jag skriver imorgon istället. Godnatt!

1 minut kvar

Permalink | Happenings | Kommentarer (3)
2009-01-04 23:59:35

Vad händer då? Jo, jag fyller 18år! Eller, jag föddes vid 8 på morgonen om det ska vara exakt... Jag kan ändå inte fatta det, kändes som att det var igår som jag fyllde 15år.
Jag hoppas på en riktigt bra dag imorgon. Det känns som att det är så himla speciellt att fylla 18år, och det är ju faktiskt något stort. även fast jag som person inte kommer förändras ett piss, så kan faktiskt massor med andra saker förändras. Jag menar, man blir ju myndig och kan bestämma helt själv, kanske är det dags för mig att börja ta lite eget ansvar nu? ;)

4 januari

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-01-04 15:06:44

Igår så var internet så jävla seeeegt! Bloggen funkade inte alls, därför har jag inte kunnat uppdatera.
Igår fick morfar sin julklapp, en dag med Sara och mig på bowlingbanan. Han vann, men jag låg inte så långt efter. Det gick faktiskt riktigt bra för min syster ibörjan och jag trodde hon skulle vinna, men hon tog nog ut vinten i förskott för hon kom sist! ! Moahahhaha.. =D

Nu hade jag inte tänkt skirva mer om det, utan tänker faktiskt kila iväg hem till Sebastian! Skriver mer ikväll, lära sitta här och vara nervös då och behöver nog skriva av mig lite!

Linköping

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2009-01-03 18:41:26

Detta var vad jag fick inhandlat igår i Linköping. Halsbandet köpte jag här i stan dagen innan nyår. Vi hade iallafall en mycket bra dag, och det var faktiskt inte farligt mycket folk där heller vilket jag tyckte var mycket skönt. Alla blir ju som galna när det är rea såhär.



Detta var vad jag handlade!

hej

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-01-02 22:54:07

läget just nu? Ont i huvet av att ha hostat typ konstant hela dagen. Huvudvärken kan nog säkert även bero på att jag suttit här sen jag kom hem. Jag måste komma på något annat tidsfördriv som är roligare och bättre!
Jag tror att det kanske blir bättre om jag lägger mig och sover. Under natten kan ni ju fundera på att kanske ge mig några tips om hur jag ska färga mitt hår? Eller ska jag tillomed klippa det på något speciellt sätt? Hjälp mig lite snälla.

Föresten, mer om denna dag tänker jag ta imorgon, jag orkar inte nu.

fredag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (2)
2009-01-02 10:10:20

Idag ska vi ha en liten familjedag, vi ska tillbringa den i Linköping där vi hade tänkt shoppa lite. Detta innebär att jag missar träningen, gillar inte att de är dagstider under lovet, för de närmaste träningarna kan jag kanske inte gå på pga att tiderna är mitt på dagen! Jaja, nu är det som det är med det. Ska kila nu så vi kommer iväg någon gång.

Nyårsafton

Permalink | Happenings | Kommentarer (1)
2009-01-02 01:05:15

Kvällen började med att vi var sex tjejor här hemma som skulle göra oss iordning och käka lite mat. Vid åttatiden började lite folk droppa in en efter en för att invänta tolvslaget då vi skulle stå nere på stan. Det var kaos på stan, hann knappt se något fyrverkeri, jag hade nog med att hålla mig nära mina vänner så att de inte försvann i folkmassan. Men det var trevligt ändå, jag träffade massor med människor. Kallt som satan var det också, så vid halv 1, 1 drog några stycken hem till mig, vi satt och slappade, lyssnade på musik och tog det lugnt. Faktiskt ett perfekt avslut på kvällen!

Nåja, det var en kort sammanfattning om kvällen, här kommer lite bilder. :)




























Detta får avsluta en mycket bra natt! <3