just precis

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-30 23:34:24

Just nu har jag kommit på att engelskan kanske borde göras klart i helgen. Det enda jag haft i tankarna har varit att jag ska läsa en text. Men att skriva ett engelskt brev och öva på glosor hade jag totalt glömt bort. Minnet kom tillbaka när jag såg uppgiften ligga här vid datorn bland en massa andra tråkiga papper. Sen är jag så duktig så jag har lite uppgifter som jag inte hunnit gjort i matten. Skit sak samma vad allt handlar om som jag har att göra, jag borde ta tag i det och göra det imårn!
Och jag har ätit så mycket idag på dopet, påtal om ingenting. Skulle aldrig tagit den sista tårtbiten alltså. Känns som om jag inte kommer vara hungrig på flera år. Eller jag skojade bara för jag börjar redan känna mig sugen på något ;D

För er som är insatta, det blir inget fjällen i vinter. och inget mer om det!

örebro

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-30 13:57:39

Åkte hemifrån klockan 10 imårse så nu sitter man i Örebro, lånade deras dator lite snabbt bara. Det är nämligen dop idag, så alla förbereder och har fullt upp innan klockan fyra.
Om jag fattat rätt ska vi snart få lite mat i oss och jag känner att jag börjar bli rätt hungrig nu.
och nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva! ><

Lax och potatis.

Permalink | Godsaker | Kommentarer (0)
2008-08-30 09:07:12

Maten blev iallafall lyckad igår och jag tror faktiskt att den uppskattades utav alla som åt. Därimot iblev nte bilden lika bra, lyckades av någon anledning radera den bättre bilden så då får man ta vad man har.



Jag vet inte vad ni tycker, men det ser faktiskt inte ut som om att det vore gott. Men det är det!

För att göra detta behöver du ha laxfilé, så många som du känner att ni behöver och orkar äta.
och sen gör ni en blandning av feta ost och cremefraische.
Du skär sedan ett snitt på långsidan av laxen och lägger på blandningen.
Sen stoppar man bara in det i ugnen på ungefär 175 grader. Dä ska den stå i cirka en kvart, ni får hålla lite koll.

Ni får välja tillbehöret själva, jag valde potatishalvor. JA först tog jag såklart en potatis och delade den på mitten.
Sedan lägger man dom på en plåt och har på i det här fallet ost, salt och peppar på varje potatishalva.
Sen för att de inte ska bli alldeles för torra kan ni smeta på lite olja eller smält smör.
När man är klar med det så sätter ni in det i ugnen, på 220grader. Potatisen ska va inne ett bra tag 45min kan jag tänka mig.

Grekisk sallad vet ni kanske hur man gör; du behöver tomater, gurka, sallad, fetaost. Sen kan man ha i oliver och lök men det är ingen höjdare i denna familj.
Sås är ett alternativ och den fär ni bestämma själva, minns nämligen inte vad jag hade i för något. ^^

Och nu har kategorin mat startat!  ;)

sovmorgon

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-29 09:12:50

Jag sitter jag här och försöker få i mig lite frukost. Detta kanske blir den första och enda sovmorgonen på fredagar i framtiden, vi ska nämligen försöka flytta våran sista lektion till morgonen så vi slutar 13.20 istället för 15.25. Skulle faktiskt sitta fint om vi fick flytta den, även fast vi missar en sovmorgon.
Längtar tills efter skolan, då ska jag få träffa Sebastian. Äntligen säger jag! Var en vecka sen nu. Och jag saknar honom mycket! Sen har jag lovat mamma att göra mat till kvällen, så då tänkte jag bjuda Sebbe, mamma och Sara på mat, OM det inte blir bränt eller liknande! >< 
Påtal om mat så funderade jag på om jag kanske borde lägga till ännu en kategori här, alltså mat, recept eller liknande. Just av den anledningen att jag kanske skulle tycka det blev roligare att göra mat! En tanke bara, men vi får se hur det blir.

skoldagens slut

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-28 14:17:06

Har precis avslutat den sista lektionen för idag. Ska dra mig hemåt alldeles snart, men jag hade tänkt uppdatera innan jag går för antagligen är dator upptagen hemma. Och det dröjer tyvärr enda fram till jul innan jag kan köpa mig en egen bärbar! Sen kan jag ju räkna med att jag får sätta mig och plugga en del nu på eftermiddagen innan träningen börjar lite senare ikväll.
Jag kan ju börja med att berätta att idag hade vi våran första historialektionen! Katastrof, det var inte alls som jag hade tänkt mig. Hon babblade på om massa fakta och information. Inget fastande, det blev bara nytt på nytt på nytt och tillslut hörde man knappt vad hon sa för det blev alldeles för mycket på en gång. och pricken över i:t, läxa på något jag aldrig förstod.

Nej nog om det, nu måste jag kila hemåt och käka lite.

hej svejs

Permalink | Allmänt | Kommentarer (2)
2008-08-27 18:46:44

Min förmiddag gick sagta men säkert framåt. Det som stör mig mest är att när jag väl kommer på att det är mat om en timme lite drygt så kan jag inte sluta tänka på det och det gör att tiden går långsammare. Eftermiddagen började med matte, hitills går det vägen och jag kan ju bara hoppas att det fortsätter så. De två sistsa lektionerna, samhällskunskap och företagsekonomi, detta skulle bli helt nya ämnen för oss med två nya lärare. Nästan lite nervöst och jag var inte särkilt pepp när det gällde något av det. Efter dagens slut var jag nöjd, företagsekonomin som jag förväntat mig skulle vara ett av de tråkigaste ämnen vi kommer läsa blev plötsligt intressant och jag ser faktiskt fram imot att både läsa samhällskunskap och företagsekonomin. :)

Jag har även lyckats göra en sån där liten signatur som avslutar varje inlägg, lite bra faktiskt! Får se om jag hittar något snyggare teckensnitt i framtiden, men just nu för det där duga. :) 

(!!!!)

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-26 19:06:04

Ja är man rastlös så är man. Jag är totalt död! Jag vill bara gå och sova. Träningen idag lockar inte den minsta.. Och jag har börjar känna av träningsvärk i ryggen oxå. Det positiva - vi slipper cykla till träningen i detta skitväder. 
Sen kan jag ju meddela att jag av någon anledning lyckats tänkt på massa skit idag som gjort mig både arg och besviken. Så jag är inte på något speciellt bra humör just nu, och detta har på så sätt förstört min dag.

/C

26 augusti

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-26 16:14:25


Jag kan inte påstå att det var lika lätt att komma upp ur sängen idag som det var igår. Ändå hade jag sovmorgon denna dag. Det lustiga var att morgonen lyckades bli en lugn morgon utan någon stress alls, vilket kändes skönt.
Vädret är inget vidare idag, känns verkligen att hösten är påväg. Ingen höjdare alls, men som jag sagt tidigare, vi får hoppas tiden går snabbt så det blir lite bättre tider.
Tanken på mat just nu gör mig väldigt glad och jag ska snart gå och ta mig lite tortellini i tomatsoppa, faktiskt det godaste jag vet som går att göra på max 10 minuter! Idag tänker jag iallafall äta lite i tid innan träningen börjar, så jag slipper känna känslan av att allt ska komma upp igen. Ingen vacker syn om det oturligt nog skulle inträffa..

Sen vill jag lägga till att det faktiskt är den 26 augusti, vilket betyder att Sebastian och jag har orkat stått ut med varandra i hela 15 månader(!!). Inte för att det är så särkilt svårt att umgås med den underbaraste personen jag vet, men jag älskar honom! <3

/C

first day at school

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-25 18:33:39

Imårse var jag till min stora förvåning väldigt pigg, jag vaknade innan klockan ens hunnit ringa. Jag gjorde mig iordning helt lugnt. en för mig helt perfekt morgon påväg till skolan. Finns nog inget bättre en sån morgon än att vakna näst intill klarvaken och sen kunna ta det lugnt innan skolan börjar. 
Väl i skolan började det nog som för många andra med att bli informerad av mentorerna om den kommande terminen och sedan delades scheman och annat viktigt ut till var och en.
Sen började allvaret, alla lektioner sattes igång. Ingen mjuk start här inte! Kan trösta mig med att det är höst snart och det blir kallare och kallare för varje dag som går, alltså poängen är att jag inte kommer gå ut frivilligt så skolan kommer inte ta någon större skada. Måste säga själv att jag av någon anledning lyckas plugga bra just under höstterminen, och det gör att jag känner mig lugnare när jag tänker på allt jag har framför mig. OCH på hur mycket kul jag kommer kunna ha sen när allt detta är över! :D
Dagen har varit rätt lång och just nu väntar jag bara på maten som ska bli klar och träningn som ska börja klockan 8.
Och jag vill bara tilllägga att vår nya scheman är rätt jobbiga faktiskt, iallafall om man ska jämföra med de andra två vi haft under perioden på Linden. Vi slutar runt halv 4 varje dag utom torsdag, då slutar vi två. Sen har vi sovmorgon till 10 på fredagar och tisdaga vilket känns skönt. men ändå. Jaja, har inte så mycket att säga till om, får hoppas att tiden går fort helt enkelt! :)

Gårdagens inlägg kan jag ju själv lägga en kommentar om, att jag tyckte allt verkade lite osammanhängande och jag antar att de flesta av de få som läser säkert tyckte det var trist att läsa, jag skulle tycka det. Men självklart har jag en förklaring till det som med allt annat, jag var trött och ville mest få det gjort.

/C


min helg

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-24 18:16:49

Mina sista dagar på sommarlovet har varit riktigt bra. I fredags blev det bättre än vad jag trott, lite stressigt till en början men efter fikat och paket öppning för helen så var det rätt lugnt ändå. Tillslut var jag hemma hos Linn, och jag var först på plats. ;) Maten som vi blev bjudna på får en tiopoängare, så gott.. har bestämt att jag ska sno receptet och bjuda på här hemma till mamma och syster! Framåt kvällen kom några fler ochgjorde oss sällskap, och kvällen blev riktigt bra!

Lördagsmorgon, gå upp tidigt och ta bilen till havet. Idag skulle vi segla tillsammans med pappas kompis som i detta fall har en större segelbåt och som då blir lättare att få rum i. Jag tror vi seglade i några timmar och sen la vi till på ett ställe som tydligen många samlas på just denna helg för att grilla och bara ha det trevligt! Kvällen blev så himla mysig och vi grillade, maten smakade underbart !
Jag blev förälskad i en hund vid namn Mosse, om jag fick skulle jag lätt ta med den hem! Blir avis på alla er med hund, ge mig en oxå!
Natten spenderades såklart i båten, första gången i mitt liv som jag sover på en sån där båt. Jag sov inte alls bra, vred och vände på mig hela tiden, ont i huvudet fick jag oxå på köpet. Men jag ska inte klaga jag hade det bra ändå.
Vädret idag var riktigt fint när vi skulle åka hemåt, hade tänkt sola, men det slutade med att jag och sara såg en film och lite senare somnade jag till båtens guppande. 

Bilder från helgen orkar jag inte lägga upp här, så ni får checka min bilddagbok istället.
Nu ska det städas här hemma. och imårn är det skola, vet inte hur jag känner för det, men jag orkar inte tänka på det just nu.

/C


2 födelsedagar och massa stress

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-22 10:50:30

Ja om lite mer än en timme ska jag träffa Helen på stan, och troligtvis kommer Sebastian och Alexander också ner. Vi ska ta en fika och fira Helen lite sådär i förskott.Hon fyller på Söndag och då blir det väl släkt och sånt som kommer antar jag. Så då tyckte vi det blev bättre att ta det såhär.
på kvällen blev jag bortbjuden till Linn, hon fyller nämligen år imårn så då är vi ett gäng där som ska käka lite, fira och ha kul i någon timme, sen blir det lite fler folk.
Så jag har en hel del grejer som jag ska göra idag. Känns nästan lite ont om tid. Och nu är det bara att slänga i sig lite frukost och sen om jag hinner måste jag städa och packa massa shit hem till pappa. Och sist men inte mist så måste jag rusa ner på stan och fixa en liten grej innan jag träffar dom andra.

/C

4 dagar kvar

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-21 19:42:38

Idag upptäckte jag att alla scheman har lagts upp på lindengymnasiets hemsida, och det jag undrar mest är vad som menas med SC? Kan ju bara säga att om vi har en sån lektion som det står att vi ska ha så går vi enda till halv 5! PÅ EN FREDAG! :O Det är ju sjukt. Och det kan bara inte stämma! 
Förövrigt så blev jag himla nöjd när jag såg att idrotten är på sista lektionen istället för första lektionen. Det kommer bli så himla mycket softare, man kan typ gå hem och duscha om man så vill. Och man slipper stressa iväg till nästa lektion. :) Me like!

Nu är det snart dags för träning, Jag och trolin var slöa idag och tiggde skjuts till hallen. Eller det började faktiskt med att det regnade som faen under dagen.. Och man trodde inte det skulle sluta i första taget, men dte gjorde det.
Och till er som vill veta så ska det troligtvis bli bra väder i helgen, då ska vi ut och segla med pappa, övernatta, grilla och soooola! Känns som ett riktigt skönt slut på mitt sommarlov. Solen måste vara framme! :D

/C

regn regn regn

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2008-08-20 15:51:20

Jag tycker vääldigt synd om de som är ute just nu. Från ingenstans kom regnet! Och det är inte lite heller, stora regndroppar som bara störtade ner från skyn! Nästan så det blir läskigt. Dessutom blixtrade det till alldeles nyss och åskan dundrade till precis samtidigt, det måste betyda att det var precis över och jag blev livrädd. Jag gillar inte åskan, den är obehaglig, och speciellt nu när man sitter hemma själv utan att ha någon attkrama om. :(


Jag handlade in lite nya ytterkläder som jag sa i det förra
inlägget att jag skulle göra.
Jag är faktiskt rätt nöjd ändå. Tyvärr orkade jag inte göra något åt bilden, så det får se sådär suddigt ut och om jag ska vara ärlig var det kanske inte den bästa bilden, men jag orkade inte bry mig. Så ni kan ju unvika allt annat och bara ta en titt på självaste kläderna jag köpte, om ni är intresserade vill säga. 
Både halsduken och mössan är från åhlens.


/C

hej där

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-20 12:03:07

Jag sitter och födriver tiden lite medan jag väntar på att telefonen ska ringa. Sen går jag ner på stan tillsammans med Trolin och försöker hitta presenter till Linn och Helen som fyller i helgen. Sen tror jag faktiskt att jag kommer köpa halsduk och mössa när jag ändå är nere. Lite tidigt att tänka på det nu kanske, men vafasen jag måste ju ändå köpa det någon gång.

Här är allt ointressant och ja vet seriöst inte vad jag ska skriva om. Det som glädjer mig är att imårn börjar skolan för bland annat min lillasyster och massa andra, men jag ska sova såååå skönt medan hon stiger upp på morgonen och gör sig iordning inför gymnasiet! ;) Själv börjar man på måndag, inte långt kvar det heller men tiden går ändå så himla fort i skolan så snart är det jul! x)
Påtal om jul så ska jag till Sälen då och fira julen med pappa och några andra, ska bli så jävla skönt. JAg hoppas bara att det blir som planerat och isåfall blir allt skitbra! Till en skillnad från syster min så vill iallafall jag åka, just av den anledningan att det var längesen vi gjorde något sånt här med pappa.


Och där kom ringsignalen ! :D

/C

det här med håret

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-19 18:52:25

Okej, jag har tänkt mig såhär att jag har ju alltid velat ha större hår, alltså mer volym. När jag borstar håret blir det jättepoffigt, det som fattas är alltså en platttång och det skulle nog göra susen. Så nu ska mamma fixa hem en så jag kan få försöka med det. Håret är jätte risigt nere i topparna nu, suck.. Jag som sparat för att få håret långt :( Nu får jag klippa en bit. Jag kan inte bestämma mig för det finns lixom både fördelar och nackdelar med detta. Det går mycket snabbare att fixa håret nu iallafall vilket är en väldigt bra fördel! Usch vad detta är ointressant, bara för att jag har ångset! 

Jag ska ta och byta om, träning om ett tag.

/C

det fixade sig

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2008-08-18 19:09:47

Vill ni veta vad? Jag är på bra humör igen. Jag lyckades få hit sebastian snabbare än kvickt imårse innan tre. Det gjorde att jag kände mig väldigt betydelsefull för honom och jag mådde bättre och bättre för varje sekund som jag fick vara vid hans sida. Det som gjort mig mest illa idag har varit mina skor, snacka om skoskav! Och jag som ska ta på mig ännu ett par nya skor! Får ta med mig extra basketskor till träningen ikväll! 

Håret idag var skit till en början när jag tvättat det, sen fönade jag det och drog i det.. nu är det hyffsat rakt, kanske lite vågigt. Men det bästa är kanske att det blev volym i håret. Jag vet inte hur ajgs ka göra, men förmodligen finns det inget som kan göras än på ett tag. =/
Nu ska jag stressa vidare på träning!

/C

rubrik

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-18 11:26:48

Kan ju säga att igår var en dag som slutade dåligt.. sämsta kvällen på länge faktiskt. Och inte blev denna morgon särskilt lyckad heller. Nej! Det är förjävligt rent ut sagt.
På eftermiddagen tänker jag lägga på mig ett leende, då ska jag nämligen gå och fika med Linn o kanske Frida. På träningen ikväll vill jag ge det där lilla extra, just av anledningen att jag vill få ut min ilska!
Jag vill iväg redan nu!!! Vill inte sitta här och tänka på en massa skit. Snälla låt tiden gå fort idag. 

Känner bara hur mitt självförtroende sjunker när jag ser mig själv i spegeln, jag vill ha mig själv tillbaka.

/C

tränat & fixat håret

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-17 16:54:55

Jaaa, dagen började tidigt.. som vanligt eftersom jag har svårt för att somna omnär jag en gång vaknat på morgonen. Klockan elva idag skulle vi nämligen springa lite med laget, fanns nog några som inte visste om det för tiden bestämdes efter träningen lite sent. Men iallafall, det blir fler gånger! ;) Jag är lite stolt att jag faktiskt klara springa hela varvet i skogen. :D Jag orkar inte berätta mer om det, men i stort sett har hela eftermiddagen bestått av lite träningar och sånt.

Jag har haft två alternativ innan denna dag, färga håret och klippa upp det eller permanenta håret. Så jag ville prova något nytt. Nu har jag värsta krull-lockarna! :O Och det känns helt mysko. Om jag inte är nöjd om några dagar tänker jag ta tillbaka allt och ha mitt gamla vanliga raka hår med en ny färgning bara. Just nu är jag då inte nöjd, men får tydligen inte göra något på de första 24 timmarna, väntar iallafall tills imårn .. då kan jag fixa och trixa lite själv och se om jag blir nöjd efter det.
Och ni kan inte räkna med någon bild!

/C

Stockholm

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2008-08-17 16:32:15

Kan ju säga att heldagen i Stockholm tillsammans med Trolin och hennes mamma var himla skoj! Vi skrattade en hel del och hittade massa finfina saker ;)
Det viktigaste som skulle inhandlas nu var Basketskor. Vi tog tunnelbanan direkt mot de nyöppnade affären! Och visserligen var vi där en timme, men vi båda hittade varsina nya basketskor. Finally, jag har saknat ett par nya skor kan jag ju säga ;D
Min dag blev iallafall skitbra, och när jag kom hem var jag för trött för att ens orka skriva några få rader här.



Basketskor - Basketshop
Svart kofta - Salt
Vit tröja med "ritade" tryck - Zara
Vit tröja med tryck - Zara
Svart kjol - H&M



/C


idag är en ny dag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-16 07:53:08


Konstigt nog är jag sätt pigg såhär på morgonkvisten, ;) Kanske för att jag faktiskt ser fram emot att åka till stockholm med Trolin. Hoppas på att jag hittar några basketskor iallafall, som inte är allt för dyra heller...En timme kvar tills jag ska träffa henne och jag har lite grejor att göra! Jag skriver mer när jag kommer hem. :D


Lääängesen!               


/C

hej hopp

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-15 22:26:28

Nu sitter jag här och nördar igen. Men vad ska jag göra? Städa mitt rum låter definitivt inte så lockande vill jag säga. Även fast det verkligen borde göras nu på stubinen. Jag är helt enkelt för slö.
Innan jag gick hemåt idag från min kärlek så såg vi en film Drillbit Taylor. Kan ju säga att jag tyckte den va rätt rolig faktiskt! Både jag och Sebbe satt och skrattade ett antal gånger. Ni som gillar komedi borde se den. :)

Nu funderar jag på att lägga mig, blir en tidig morgon imårn. Iväg till stockholm och leta basketskor tillsammans med Trolin! Jag tror det blir lite filmtittande innan, På andra sidan häcken får det nog bli, såg den på flyget till Brasilen förra året och jag har för mig att den var rätt skoj! NattiNatti

/C


Fredaaag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-15 17:48:47

Idag tog jag mig tid att kila ner på stan med min syster och leta presenter. Både Helen och Linn fyller nästa vecka. Och jag kan säga att jag har lite idétorka när det gäller den saken. Så om någon har lust kan ni kanske ge mig något bra tips på present?
Efter måltiden på mc'donalds så gick jag hem tillsammans med Sebastian och nu medan han käkar så sitter jag här och nördar. INget allt för intressant. Dessutom måste jag säga att träningen igår var bara jobbig. Träningsvärken gjorde en stor del, och jag hade nästan precis käkat så efter uppvärmningen trodde jag seriöst att allt skulle komma upp igen!
 
Nu ska jag vara social mot sebastian, älskling ♥

/C

tidig morgon, sen kväll

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2008-08-14 18:37:15

06.45 ringde klockan på morgonen. Jag orkade knappt upp ur sängen. Ville bara ligga kvar och sova! Men jag tänkte fyra timmaratt vara barnvakt, det är ju snart gjort. Icke sa nicke, det blev suuuperlånga timmar. Inte blev det bättre av att träningsvärken sa ifrån när det gällde att sparka fotboll vid tolvsnåret. Klockan var tolv och det innebar att Sara och jag fick gå hem!
Nästan precis efter att jag kommit hem ringde Sebastian, ja han skulle komma hit och Helen med. Min tupplur som jag hade tänkt ta när jag kom hem sket sig totalt. Därimot satte de igång en film Kung fu panda, vilket är en film som jag redan sett några gånger. Filmen är riktigt rolig men jag var för trött och somnade på Sebastians axel. Såg inte en hälften av filmen.

Nu är jag utvilad, lite halvt, och snart är det träning oxå. Och jag lär väl komma hem typ vid 10 och käka och duscha, vilket lär ta ett tag. Så för att ha gått upp så tidigt så blir det ändå en sen kväll för mig, jag kommer nog somna gott inatt när jag äntligen fåt krypa ner i sängen!

Nu måste jag käka lite innan man ska träna.. Är lite smått orolig för hur det kommer gå att träna med denna träningsvärk! =/

/C


guldvärd dag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-13 23:23:51

För det första, glöm allt jag sa om att jag inte hade någon träningsvärk.. för jag ska säga dig att den smög sig på mig mer och mer under dagen. Nu är jag helt stel och kan knappt röra mig. Tänker på dagen som kommer imårn, då värken kommer vara betydligt värre. Och direkt på morgonen ska jag vara barnvakt oxå! Det kan typ inte bli bättre....

Jag måste säga att denna dagen har varit så himla bra. Som ni kanske redan vet om ni läst det andra inläggen så skulle jag åka till Bettna och träffa Malin. Vi har typ inte träffats sen skolan slutade. Skäms på oss! I vilket fall höll jag nästan på att gå av på fel busshållsplats, eller jag trodde snarare att det var Malin som stod där och väntade så jag plingade för att gå av, men det visade sig vara en tant som skulle åka med. 
När jag väl var framme och vi hade tagit oss några meter från bussen så började snackat direkt och jag vet inte hur mycket vi har pratat idag, men det räcker nog så långt så vi har nog tagit igen snacket vi skulle pratat på det gånger som vi borde ha träffats under sommarlovet. Och hur mycket vi skrattade går inte ens att tala om. Vi har haft hur kul som helst och bra väder oxå, så äntligen fick vi ha våran picknick vi pratat om så länge... och chips som jag tjatat om i 2 ynka dagar ^^ Och på köpet fick jag oxå pannkaka och kräfter. Jag luktar fortfarande kräfta! 

 

När jag kom hem träffade jag Helen, vi gick hem till mig, pratade lite gjorde inte allt för mycket. Men jag ska nämna att smset jag fick utav henne idag gjorde mig rörd! 

och nu ska jag nämligen sova så jag orkar upp när klockan ringer klockan 7 imorgonbitti. 

/C

godmorgon

Permalink | Allmänt | Kommentarer (2)
2008-08-13 09:56:23

Nu sitter jag här och väntar på att hallonen ska tinas upp så jag kan få i mig lite frukost. Sen blir det dags att byta om och ta bussen klockan 12. Det jag är allra mest nervös för just nu är VAR jag ska gå av! Har aldrig varit ute hos Malin och har inte den blekaste var jag ska kliva av bussen! Tänk om jag inte ser henne där hon står och väntar, då kommer jag få åka vidare någon annanstans!
Men jag kan ju bara hoppas på det bästa, att allt går bra. :P

Igår som ni vet var jag på min första träning, och jag hade helt klart dålig kondis, men därimot har jag faktiskt ingen träningsvärk idag :O Skitkonstigt, det som jag kan tänka mig är närmast träningsvärk är väl att jag är lite smått stel i vaderna.

Nu ska jag göra mig iordning, sluta nörda helt enkelt. Och åka och köpa chips innan det bär iväg. :) 
Och nu hoppas vi att det helt enkelt blir bra väder idag!  

/C


Träning

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-12 18:54:18

Ja, idag blir första dagen jag ska träna basket igen efter vårat sommaruppehåll. Lite nervöst faktiskt.. av någon aledning. =/ Eftersom jag är sämst på att komma ut och springa så suger troligtvis min kondis en hel del. Och imårn kan jag ju bara förvänta mig träningsverk! Och nu ska jag väl byta om, ska åka snart. 
föresten så  bär det av till bettna imårn klockan 12, eller snarare bettna. Jag ska träffa Malin! Äntligen. Mer om det får ni väl veta imårn (A)

/C


Gårdagen

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2008-08-12 09:39:00

Jag sov hos min kära Sebastian inatt. Vi såg en skräckfilm, All the boys loves mandy lane. Måste säga att den va lite sjuk!

Men iallafall, jag gick ner och tog en fika på stan med mamma och sen kollade vi runt lite i affärer, och jag hittade lite saker på rean ;)


dålig kvalité på bild, men den togs med mobilen.

Rosa tröja - kapphal
Rött skärp - kapphal
Halsduk - lindex
Tröja med motiv - lindex



Ja det var det.
Och senare träffade jag Helen på stan och gick runt lite. Vi tog en tripp till skokanonen. Jag letar nämligen efter ett par stövlar ^^ Och regnjacka med för den delen. (A)


/C


skåne

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-12 09:20:14

Ja hela helgen tillbringades i skåne. Själva "höjpunkten" (dopet) skulle äga rum på lördagen. Jag kan ju inte säga att helgen var den bästa, hade kunnat gjort massa andra roligare grejer. 
Inte ens shoppingen lyckades vi med på lördag eftermiddag, för när vi kom in till Helsingborg skulle alla affärer precis stänga. Suck!
Och nu har jag ett svagt minne av att jag redan skrivit om allt det där!
Så jag kan bara meddela att ni kan gå in och checka lite fler bilder från helgen här. :)



/C




lånade datorn

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-09 21:08:16

Imårn blir det hemfärd efter att vi firat tre födelsedagsbarn, eller barn och barn vet jag inte om man kan kalla det längre. ;)
Pappa fyller iallafall imårn!
Och det blir fika och massa tjockande på förmiddagen!

Jag är uttråkad, och nästa gång jag kommer hit ska jag ha som krav att shoppa i helsingborg, hittade massvis med affärer vi inte har hemma eller i närheten. Idag var de oturligtnog stängt. Och istället hittade vi en glasskiosk längs stranden med 42 olika sortes glasssmaker, :O Mums! :)
Bilder och alt kommer väl upp när jag kommit hem.
Och jag tror nästan att jag kommit överens med mig själv nu att jag vill permanenta håret innan skolan börjar!

Så det var det.

/C

åka bort!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-08 09:59:44

Ja idag i pissvädret ska man då ta och ge sig av mot Skåne med pappa, gunilla och Sara. Vi ska på dop. Ingen höjdare .. Missar hela slutet på denna vecka, som troligtvis skulle blivit skitbra om jag varit hemma.  Men men, så är livet.. orättvist!
Jag skulle typ bara meddela det, för jag är sämst på att uppdatera... även fast jag knappt har några läsare, så det spelar ju inte så stor roll..
Dags att packa vidare och sen rusa till tandläkaren. Hoppas på att knallermarknaden med Trolin blir bra idag, och att Sebbe dyker upp!

/C

i väntan på annat

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-05 14:31:45

Nu sitter jag här och väntar på att Trolin ska komma förbi. Vi ska se en film hade vi tänkt.. om vi inte pratar bort tiden vill säga ;) Vi brukar vara bra på sånt! Vid klockan halv 6 är det dags att hjälpa till under kk-joggen vid vattenkontrollen. Det lockar inte speciellt mycket när det är skit väder ute! Men tillsammans med basketlaget kan det nog bli kul. :) Efter dessa tre timmar ska vi träffa Linn och Frida i stadspaken och käka, Frick och Veronica kanske skulle hänga på oxå. 
det frestar otroligt mycket just nu, för jag känner att jag börjar bli hungrig. Ska passa på att göra iordning lite tacos innan det bär iväg. 

Ni som vill veta.. Jag lyssnar på disneylåtar, kan inte låta bli. De har sin charm! ;) Borde ta mig en dag och sätta mig och se massa filmer. 

/C

Across the universe

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-04 12:02:46

Det var utomhusbio igår i stadparken. Sämst väder till en början! Men sen blev det faktiskt hyffsat bättre. Filmen var inte direkt bra, fattade noll. Hoppas på att bion på torsdag är bättre! ;)
Jag hade sällskap utav Sebbe och Trolin, sen kom Linn och Frida. Nästan alla mina sköningar samlade på ett och samma ställe! :D Saknade några till dock.

Jag tycker inte denna Katrineholmsvecka har startan riktigt än. Imårn när kk-joggen körs så antar jag att det blir en massa mer att se frem imot denna vecka! :D
Och jag hoppas verkligen det blir bättre väder än såhär resten av veckan! 

detta är föör ointressant. 

/C 

:)

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2008-08-02 10:06:26

Äntligen kan man andas ute! Visserligen skulle det vara skönt om solen kunde lysa, men luften som är idag är ju bara för härlig att andas in ;)

Måste bara säga att igår handlade jag en nagelpenna, jag hittade tipset på kenzas blogg för några dagar sen.
Den används så att du målar med pennan under nageln, och det gör att nageln ser fräsch ut! Jag är helt klart nöjd över köpet, och det ser faktiskt rikitgt bra ut. :)
Nagelpenna från åhlens.


Klicka på bilden för förstoring.
Svårt att fånga på bild,
men man ser iallafall lite skillnad! :)
 

/C

bättre sent än aldrig, 31 Juli

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-08-02 09:11:42

Ja som jag sa i det tidigare inlägget så skulle jag skriva vidare om våran familjedag i linköping och söderköping så fort min syster lagt in bilderna. Hon la in bilderna igår, men jag var tyvärr inte hemma, utan jag spenderade hela dagen hemma hos Sebastian och myste! :)

Dagen med mamma och min syster var bara för bra, Linköping hade massa affärer att erbjuda och jag hittade massvis, som ni kanske redan sett i det tidigare inlägget.
När fötterna börja verka och vi hade tittat i alla affärer så tog vi bilen til Söderköping för att käka glass på smultronstället. Kön var så himla lång och solen gjorde faktiskt inte saken bättre!
Glassen jag valde var så himla god, den bara smälte i munnen och passade perfekt att äta en sånhär sommardag! 

               

För fler bilder, gå in här ! :D

Det var nog allt, fast det blev inte så mycket.. Men iallafall ha det bra!

/C