Fredagslista

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2016-02-26 16:54:26

Det här med listor är ju kul! :)


> Bäst i veckan hittills?

Vädret har verkligen varit helt toppen hela veckan! Klarblå himmel och någon minusgrad. Dagarna har blivit betydligt ljusare också, så nu kan mörkrädda jag äntligen börja gå till och från jobbet varje dag!
Dessutom hade jag och en vän en PTtimme i måndags, som var så jävla kul! Fick många fina tips till vår träning!

 

> Sämst i veckan hittills?

Tappade motivationen lite till pluggandet. Har även känt mig trött och tung i kroppen så fick ställa in träningen i onsdags.

 

> Där har jag ont

Har ont lite överallt efter mina träningar, blåmärken och bortbränd hud har blivit en normal vardag. Annars inget ont alls.

 

> Det tänker jag mycket på

Flytten som ska ske efter sommaren, ser fram emot att få dela min vardag tillsammans med Sonny igen. Samtidigt som det faktiskt är lite skrämmande att få bo ihop igen efter 2 år, när vi båda hittat en egen vardag och nya vanor. Men det blir spännande! :)
Många av mina tankar har gått till studier också, vad jag egentligen ska plugga till i höst och vad min plan B är ifall jag inte kommer in. Det löser sig på ett eller annat sätt, men kontrollmänniska som jag är så vill jag gärna veta hur saker blir. hehe

 

> Det klär jag mig i

När man jobbar som jag gör blir det inget fancy, så träningskläder, funtionskläder och alla typer av kläder som är okej ifall de går sönder eller blir skitiga är väl det som jag oftast klär mig i.

 

> Nästa vecka ser jag fram emot

 Ännu en PTtimme väntar! Har en obokad helg framför mig, men hoppas det blir yoga och en tur med längdskidorna.

 

> Det dricker jag

Har blivit en helt del varm choklad med vispgrädde och mashmallows! :D

 
> Idag händer detta

Jobbat till fyra och ska snart iväg och äta LöningsBurger med två kollegor/vänner. Sen ska jag hem och förbereda inför min lilla weekend och njuta av att det är fredag!

 

> Och på lördag det här

Tåget går från Oslo vid 9 på morgonen, en 5 timmars tågresa där jag ska försöka fokusera på att plugga. Så ska jag möta upp mina fina tjejer i Stockholm. Vi ska på teater klockan 15.30 och efter det ska vi ut och äta tapas och ta igen massa tid tillsammans!

 

> Söndagen tillbringas så

Kommer börja dagen med hotellfukost! Mitt tåg går tillbaka vid 11, så hinner kanske kika in i någon butik innan dess. Så blir det en 5 timmars lång resa där jag hoppas att jag får plugga lite till. När jag kommer hem ska jag bara njuta, kanske ta en promenad, packa upp och förbereda inför en ny vecka.