Disneyland

Permalink | USA '13 | Kommentarer (1)
2013-03-27 17:58:03

 I lördags var det dags att bli små barn igen, vi skulle nämligen till disneyland!!! Det var verkligen som att komma in i en saga. Allt var så fint! Jag låter nog bilderna tala för sig själva här, enjoy!
 
 
Världens festaste kalkonben! Vägde säker minst 1 kg, jag var bara tvungen att köpa det och det smakade faktiskt riktigt gott.


Los Angeles

Permalink | USA '13 | Kommentarer (0)
2013-03-27 17:57:38

Vi var bara i LA under en helg, men vi kommer troligtvis åka tillbaka dit sista helgen innan vi åker hem igen. Vi gick upp tidigt på mornarna och la oss sent för att vi skulle hinna med allt vi tänkt. Disneyland, Walk of fame och hollywoodskylten var det vi viktigaste (men allt det kommer komma upp i ett annat inlägg).

Annars så åt vi på cheesecake factory och åkte runt lite i Beverly Hills och tittade på fina hus! Sen blev det ju ännu mer shopping, bland annat på victoria secret. Och vilken lyx det kändes när man skulle prova kläder i deras provhyttar! Ett rosa stort mysigt rum med serviceknapp!
 
Lite blandade bilder från helgen i LA. 

Roadtrip!

Permalink | USA '13 | Kommentarer (0)
2013-03-27 08:13:00

Det vi sett mest fram emot med denna USA-resa är ju att få bila till Los Angeles, San Fransisco och Las Vegas. Så i fredags började vi vår roadtripvecka. Vi fick en heeelt sprillans ny bil, den luktar fortfarande som ny efter snart en vecka och vi kallar den Pringlan, haha! Vi satte musiken på högsta volym och riktade in oss på vårt första mål, Los Angeles! På vägen dit stannade vi och tog en lååång paus på premium outlet, där fyllde vi upp bilen med nya kläder och åkte vidare för äventyr i Los Angeles, men mer om det vid ett senare tillfälle.
 
 
 

Första veckan

Permalink | USA '13 | Kommentarer (0)
2013-03-26 04:46:10

Här har ni en massa bilder från första veckan i Santa Barbara. Vi har hunnit med att uppleva Los Angeles rusningstrafik, ätit massa godsaker, följt med Louise till skolan, varit på fest utan att betala ett enda öre för dricka och sist men inte minst så har vi såklart shoppat en hel del. Jag behöver nog inte säga att vi njuter här borta! 
 

Sooner or later

Permalink | USA '13 | Kommentarer (2)
2013-03-25 16:04:37

Vi har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna, så har verkligen inte haft tid att göra någon uppdatering. Men det kommer, så ni får hålla ut en liten stund till! :)
 

Dag ett

Permalink | USA '13 | Kommentarer (2)
2013-03-20 06:21:39

Tänkte bara göra en snabb uppdatering så ni vet att vi lever. Efter en lång flygresa & någon timmes bussresa så var vi äntligen framme i Santa Barbara där Louise mötte upp oss. Vi var lagom slitna då, men tog oss iallafall ut för att äta lite innan vi stupade i säng. Har mest försökt lokalisera oss här idag, följt med Louise till skolan och ätit ben&jerrys till lunch. Och äntligen efter flera, flera månader utan shopping så har jag fått köpa lite nya klädesplagg. Haha
 
Vi har knappt tagit någon bild, men det kommer. Så länge får ni nöja er med två från flyget. :)

US and A

Permalink | USA '13 | Kommentarer (0)
2013-03-18 03:47:51

Så var det äntligen dags! Mot USA med bästa Sandra!

Bästa!

Permalink | Partypingla | Kommentarer (0)
2013-03-17 08:25:29

Det är tur att jag har dom grymmaste och snyggaste vännerna man kan ha! Haha Hade en förjäkla trevlig kväll igår, mer behöver jag nog inte säga. Men jag kommer sakna er väldigt väldigt mycket ♥
 

Two days left

Permalink | USA '13 | Kommentarer (0)
2013-03-16 10:53:16

Bara två dagar kvar till jag och bästa Sandra flyger till USA för att hälsa på Louise! Jag har fortfarande inte börjat packa, tiden har gått alldeles för fort, så känns som jag inte hunnit, haha. Kan fortfarande inte riktigt fatta att vi faktiskt ska åka, men det kommer bli grymt kul!
Nu har jag massor att fixa, så hejdå!
 

Hejdå Posten

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2013-03-15 16:47:51

Den första januari blev jag anställd på posten efter att ha jobbat där i över 2 år. Men det blev ändrade planer ganska så snart och jag fick för en månad sen skriva på uppsägningspappret. På ett sätt har jag tyckt att det ska bli skönt att få göra något annat, slippa stressen, tunga lyft och annat som man tyckt varit jobbigt. Samtidigt som man velat vara kvar när man har världens roligaste och bästa kollegor som alltid kan vända en dålig dag till en bra dag!
 
Idag var jag på jobbet för att bjuda på tårta och städa ur mitt skåp. Det blev både kramkalas och gråtfest för min del. Känns konstigt att bara lämna något som varit ens vardag i över 2 år! Men jag kommer träffa några postisar igen, i maj är det den omtalade postmilen som jag ska vara med och springa, sen blir det fest! (Ni postisar som läser, jag tänker redan börja tagga, bara så ni vet)
 
Tusen tack för den här tiden, det kommer vara en oförglömlig jobberfarenhet!
 
Min fina present som jag fick av jobbet, ååååh, kunde inte blivit bättre alltså! Mums!
 
Igår hade en flicka kommit in med en teckning till mig (jag var dock inte där). "Till den snälla posttanten" hade hon sagt, så jäkla gulligt!
 
Avslutar med en bild på bästa pappa och mig!
 
 

en bild

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2013-03-14 13:46:00

Hittade en bild på morfars dator. Kolla mitt hår! Så långt & fint det var! Saknar det kanske liite..
 

Love has no distance in our hearts

Permalink | Kärlek | Kommentarer (0)
2013-03-12 23:02:46

Min andra halva har åkt iväg till Norge idag, jag fick svälja gråten i halsen när jag sa hejdå på tågstationen. Den här gången gick det lättare, jag vet att vi ses om bara en månad. Vi har ju trots allt varit med om värre och det känns faktiskt jäkligt skönt att ha den erfarenheten, för jag vet att vi klarar det! Saknaden är dock inte mindre denna gång, jag saknade honom så fort han försvann ur mitt synfält. Men tiden kommer gå fort och snart befinner jag mig i hans varma famn igen. Då äntligen flyttar vi ihop för andra gången, men i ett annat land, med nya äventyr som väntar! Jag älskar dig Sonny ♥
 

Bubbel med postisar!

Permalink | Partypingla | Kommentarer (0)
2013-03-11 08:20:00

Fredagen bjöd på bubbelkväll med några från jobbet, en sista grej innan det är dags för mig att lämna dom. Men jag kommer troligtvis inte släppa dom helt, har ju alltid så jäkla kul tillsammans med dom! Jag hade iallafall en väldigt rolig kväll och nu kan även jag konstatera att alkohol och bastu inte är en bra kombinat! Men jag får väl bjuda på den, haha!
 
 

Sötsuget

Permalink | Outside & Inside | Kommentarer (0)
2013-03-05 18:54:00

Jag har egentligen alltid varit lite emot att man ska avstå från sånt man tycker är gott. Man ska kunna äta vad man vill, när man vill! Det är ungefär så jag levt hela mitt liv, men ibland, eller ganska ofta så blir det lite för mycket för mig. Godispåsen på 1½ kilo som jag trodde skulle räcka en hel månad, den åt jag upp själv under helgen i Norge. Jag äter gärna upp en påse chips och dricker en stor läsk en fredagskväll ensam. Nog för att det inte syns så mycket på utsidan, men det känns verkligen på insidan att man äter onyttigt.
 
Så för en gång skull ska jag testa något nytt. Jag ska prova vara ifrån chips, godis & allt vad det innebär i minst en månads tid och se om jag kanske kan bli av med mitt sötsug. MEN jag börjar när jag flyttar till Norge, jag tänker minsann inte gå miste om allt onyttigt och gott som finns i USA. När jag flyttar till Norge då ska mitt liv få en riktig nystart och jag ser verkligen fram emot det!
 

Loppis

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2013-03-02 21:36:34

I två dagar har det varit loppis här i stan.Tack vare min syster så kunde vi vara med båda dagarna då jag jobbade hela fredagen. Det är första gången som jag står sådär och det var absolut inte sista gången, det känns faktiskt bra att bli av med skit som ändå bara står! Men nu hinner jag nog inte spara in mer pengar till det är dags att resa iväg, men lite extra har jag iallafall fått ihop.