Böcker

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-07-25 12:36:38

Har börjat komma igång och läsa böcker, så nu jäklar har jag något att sysselsätta mig med ett tag! :)
 
 

Min helg

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-07-22 11:33:59

I lördags jobbade jag medan de flesta andra låg och glassade i solen. På kvällen var vi hembjudna till Jessica där vi träffade lite nytt folk och hade det trevligt. Tog oss ut för att testa utelivet, men efter en lång dag på jobbet så var jag rätt trött så vi gick mest runt i månskenet och kikade in på två klubbar.
 
 
 
Söndagen bjöd på strålande sol, så äntligen kunde jag få ligga i parken som alla andra. Läste en bok och hade det bara så himla skönt. Sara kom förbi efter sitt jobb, vi grillade och bara njöt! Så himla härligt, älskar verkligen dagar som dessa. Hade gärna suttit kvar till solen gick ner, men alla var nog mer eller mindre lite trötta och Sonny skulle upp och jobba dagen därpå. Men jag är himla nöjd och idag är jag ledig och solen skiner! =D
 
 
 

Personalköp

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-07-22 09:49:11

Mitt första personalköp är gjort och det kommer garanterat komma fler! Är ju jävligt svårt att hålla sig när vi får så bra erbjudande och när det finns en hel del snygga grejer. Dessutom måste jag ju gå klädd i deras kläder varje dag, så får ju en anledning till att handla. Det kanske är nu man ska passa på att byta hela garderoben? hehe
 
 

Så var det dags igen

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-07-19 10:16:15

Nu är det mindre än en månad kvar till Warrior dash. Senast jag var ute och sprang var i maj... Har inte lyckats få ihop någon tid med Sara så vi kan springa och jag hatar verkligen att springa ensam. Men jag kände verkligen att om jag ska klara av att ta mig runt banan den 17 augusti så måste jag försöka. Så nu är jag igång igen vilket känns väldigt skönt! Det är dessutom himla fint att springa längs älven tidigt på morgonen när inga andra är ute och vädret är på topp.
 
 
 

Food

Permalink | Godsaker | Kommentarer (0)
2013-07-18 13:25:00

Sjukt gott, sjukt enkelt. Bara steka något gott kött och göra en sallad med vattenmelon, solrosfrön, bladspenat och fetaost, och lite pepparrotsås till och sen var det bra! Det här kommer vi garanterat äta flera gånger.
 

Afterwork

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-07-18 07:56:58

Igår kväll mötte jag upp Selma och Linnea efter att de stängt på jobbet. Det var Linneas sista dag, så vi gick ut och åt vid bryggan och hade det supertrevligt!
Tråkigt bara att Linnea åker hem till Sverige igen, men vi får ju alltid hoppas att hon kommer tillbaka till Norge i höst! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Surprise

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-07-17 16:08:26

Mamma hörde av sig igår kväll att hon skulle åka förbi Oslo idag vid lunch. Så då passade vi på att överraska min syster. Jag lyckades lura henne att jag fått pengar som vi kunde köpa pizza för och sätta oss i parken innan hon skulle jobba. För att hitta mamma som redan satt i parken låtsades jag att jag ringde en vän som "satt i parken" och som vi kunde sitta tillsammans med. Sara anade verkligen ingenting och hon blev lagom paff när hon helt plötsligt kände igen några andra ansikten! haha, förvånad att jag ens kunde hålla mig, men kul när man får se någon bli helt överraskad!
 
 
 

En stor hårfavorit!

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-07-16 11:33:00

Jag har tidigare haft mycket problem med min hårbotten, den har varit torr och kliat något fruktansvärt. Skulle jag inte föna håret torrt varje gång jag duschat så klumpar det torra ihop sig och klådan blir ännu värre. Kliar sönder så jag får sårskorpor. Detta låter ju inte speciellt trevligt. Men äntligen har mamma tagit hem världens bästa shampoo och balsam. Efter att ha provat lanzas healing oil shmpoo & balsam så kommer jag nog aldrig byta till något annat! Jag märkte skillnad redan efter första gången och håret blev dessutom väldigt mjukt. Jag har inte längre någon klåda i hårbottnen och jag kan till och med låta håret självtorka utan några som helst problem! Jag älskar det och det är värt varenda krona!
 
 

Min morfar!

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2013-07-15 20:56:00

Idag var morfar med i vår lokaltidning som dagens solstråle! Jag och min syster tyckte verkligen att han passade in där så vi skickade in honom. Tyckte det blev himla bra. Jag vet dessutom att både mormor och morfar läser det här och ni ska veta att ni är två av de viktigaste personerna i mitt liv, tack för att ni alltid ställer upp, ni är guldvärda
 
 
 
 

Helgens lyxfrukost

Permalink | Godsaker | Kommentarer (0)
2013-07-15 09:05:00

Blir lite trist att alltid äta knäckebröd och fil till frukost. Så i helgen lyxade vi till det med americanska pannkakor både lördag och söndag. Det är så himla enkelt att göra och sjukt gott! Kändes nästan som att vara tillbaka i USA igen.
 

2,5 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
1 st ägg
2,5 dl mjölk
2msk smält smör
Istället för 2 msk socker så har jag i lite kokos.
 
Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Blanda sedan ihop ägg, mjölk och smält smör. Häll i mjölblandningen. Sen är det bara att steka dom och äta!
 

Bästa onsdagen

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-07-14 17:42:39

Hade verkligen en perfekt dag i onsdags, det var min sista dag på togservice och allt gick väldigt bra. Efter det gick jag hem med ett leende på läpparna, kändes så bra att äntligen få fokusera på bara Vero Moda.
På kvällen blev det parkhäng med ett trevligt sällskap. Vi grillade och hade det hur bra som helst i det fina vädret.
 
 
 

En cykel

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-07-14 11:09:04

Hemma cyklar jag alltid överallt, det är så himla skönt och det går ju mycket fortare än att gå. Här har jag fått gått hela tiden och jag har verkligen ångrat att jag inte tog med mig cykeln när vi flyttade hit. Min älskade Sonny hittade en annons för ett tag sen på en cykel för ett väldigt bra pris. Så efter att han hjälpt mig med några justeringar så kan jag äntligen få cykla igen!
Så jävla nöjd, den är så fin! När jag flyttar sen kan jag dessutom sälja den för det dubbla!
 
 

TV4

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-07-10 11:39:00

Egentligen är det lite underligt att Norge har så många svenska tvprogram som visas här, blandannat lyxfällan & ullared. Haha, dom måste få en himla underlig bild av oss svenskar när de ser alla dessa lustiga människor som är med i dom programmen. Hursom, det är ändå så himla skönt att kunna se lite svensk tv här och nu har Sonny fixat så vi har TV4 också, SUPER tycker jag!
 
Men helt onödigt att se på tv när det inte finns ett enda moln på himlen, verkar som det ska vara fint resten av veckan också så hoppas på det!
 
 

Bara jobb

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-07-07 14:34:00

Nu har det gått några dagar och jag är inne på min fjärde arbetsdag av tio. På torsdag är sista dagen på Tågservice, så just nu blandar jag och jobbar både där och på Vero Moda. Första dagen på Vero Moda kändes bra och jag tror verkligen jag kommer trivas så fort jag kommit in i deras rutiner. Längtar redan till nästa gång jag ska jobba där vilket är på tisdag. Så just nu är det bara jobb som gäller, det värsta är att jag har börjat bli förkyld! Förmodligen för att jag stått och packat massa varor i en kyl & frys... Har druckit varmt hela dagen och ätit tabletter, så jag hoppas att det blir bättre, annars finns nog risken att jag får stanna hemma någon dag eller två. 
 
Bild från frysen, håret och ögonfransarna blev helt isiga! haha
Vindruvor som jag stoppat in i frysen och sen äter som halstabletter, det lindrar iallafall lite om man äte några och det är väldigt gott! :)
 
 
 
 
 

Vill du ha en ny bloggdesign?

Permalink | Design | Kommentarer (0)
2013-07-04 15:16:40

Jag tycker det är himla kul att pyssla med designer åt folk, så jag gör det i mån om tid (till blogg.se). Tänkte att jag kunde göra ett inlägg till er som är intresserade så ni vet vad som gäller om ni vill beställa. Eftersom detta tar tid så tar jag även en slant beroende på hur avancerad design du vill ha.

Prislista
- Ny header 80:-
- Enklare design gjord från grunden 150:-
- Specialdesign (personlig meny, dropdownmeny m.m) gjord från grunden 250:-
 
Det är inte alltid lätt att veta hur man vill att det ska se ut, skriv ner era önskemål (färger, bilder, citat etc) så kan vi diskutera tillsammans. Ni kan kontakta mig här på bloggen eller på min mail [email protected]

Här nedan kan ni se några exempel på några designer jag gjort. Ni kan även gå in HÄR för att kika runt i mitt designarkiv.
 
 
 
Om ni inte vill lägga pengar på en design så skulle jag rekomendera att ni går in på designadinblogg, därifrån har jag lärt mig allt som har med bloggdesigner att göra.

Ny leksak!

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2013-07-02 09:00:00

Som jag nämnt tidgare började min mobil ge upp efter 2½ år. Kände att det var dags för en ny så i veckan har jag varit säkert 100 gånger och försökt bestämma mig vilken jag ska ha. Stod mellan Samsung S4 och HTC One. Det handlar ändå om ganska mycket pengar så jag vill verkligen att det skulle bli rätt.S4 var den som började dra i mig, men efter att ha varit och tittat & känt på dom i affär så blev jag igår ägare till en HTC One. Hittills är jag supernöjd ♥
 
 

Två sköna dagar, med två sköna tjejer!

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-07-01 00:38:33

Sara och Jessica träffade jag och Sandra för första gången i Australien. Vi möttes där i 2 timmar, men åkte sen åt varsitt håll. Sen visade det sig att Jessica faktiskt bara bor längst ner på min gata. Nu i helgen har Sara varit och hälsat på här, så vi lagade lite tacos ihop, drack gott, snurrade runt på klubbar, drog hem en ensam stackars norsk kille klockan 3 på natten och åt kladdkaka med glass och hallon. haha. Han måste tyckt att vi var helt knäppa.
Lagom slitna dagen efter drog vi oss upp till en fjällstuga med en otrolig utsikt och njöt av varm dryck! En himla bra helg blev det iallafall!