Mycket jobb!

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-08-29 09:38:00

Jobb sex dagar i veckan och jag är inne på den femte veckan. Söndagarna har blivit heliga, då är jag alltid ledig. Då gäller det att hinna med att njuta och även vila upp sig till en ny vecka på jobb. Med andra ord har jag inte så mycket fritid över, men det gör mig egentligen ingenting. Jag trivs väldigt bra som jag redan sagt och jag känner mig verkligen glad när det gäller den delen av mitt liv.
 
Såhär såg det ut igår; 40 kartonger med nya kläder!! (Får nya kläder varje dag, men igår var det ungefär det dubbla) Då kanske ni förstår varför man kan bli lite shopaholic när man jobbar här!

En veckas jobb!

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (1)
2013-08-18 22:54:00

Jag kan inte sluta säga det; jag älskar mitt jobb! Inte bara för att jag kan handla med en bra rabatt, utan för att jag har så himla bra arbetskamrater och chefer. Denna vecka har jag dessutom fått jobba på ett annat Vero Moda som ligger i ett köpcenter en bit från stan. Lärt känns nya sköna människor och butiken där var mysigare på något vis. Trivdes väldigt bra, allt gick väldigt bra för mig. Så har verkligen njutit av att få vara på jobbet och det har gjort mig glad!

Nu verkar det se ljust ut för mig på jobbfronten, efter den här veckan har jag fått två erbjudanden om heltid inom en snar framtid. Så det är bara att bestämma sig vilken butik. Jag trivs på båda verkligen, hade gärna delat på mig om det gick. Men för att det ska bli bäst för mig så blir jag nog kvar i stan och hoppas på att bli extrahjälp på den andra butiken om det behövs.
   Skönt att det är något som känns rätt i mitt liv iallafall... Imorgon blir det ännu bättre, då kommer min andra halva hem igen, som jag längtat och som jag ska krama sönder honom! ♥
 
 
 
 
 

Inställt

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-08-13 08:11:26

Jag hade en bra dag igår till en början, sen fick jag dåliga nyheter att Warrior dash har blivit inställt i helgen. Vi har sett fram emot det här enda sen i maj. Men jag vet inte, kanske var det ödet, träningen har inte varit den bästa och jag har ätit mycket skräp, så förberedd var jag ju då inte. Men jag var sjukt taggad ändå, så det är väldigt tråkigt. Nästa år lanseras detta i Sverige, då jävlar!
 
 

Egen glass

Permalink | Godsaker | Kommentarer (0)
2013-08-09 08:21:21

Efter att ha misslyckats två gånger att smälta choklad, så fick min syster komma och hjälpa mig. Ja, jag misslyckades tillomed att smälta den med vattenbad! Men sådär lagom till sommaren börjar ta slut har jag nu lyckats göra något som ska föreställa glass! Kiwi doppad i choklad och sen bara in i frysen. Det blev gott, och nyttigare! Så nu kan jag fortsätta exprimentera med andra smaker.
 
 
 
 

FYRA ♥

Permalink | Kärlek | Kommentarer (0)
2013-08-06 09:07:00

Det har gått fyra år sen du och jag blev ett. Fyra år som inneburit både tuffa och helt fantastiska dagar. När du är borta (som idag) så känner jag mig inte hel. Jag behöver nog inte säga mer än så, för vi vet båda hur starka vi är tillsammans och hur mycket vi älskar varandra. ♥
 

Sista pusselbiten

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-08-05 17:38:00

Det är konstigt hur lång tid det har tagit för mig att få allt klart här i Norge. Skaffa jobb, skattekort och bankkort. Jobbet berodde mycket på att jag var kräsen och tillslut slutade det ju lyckigt ändå, men det tog sin tid. Skattekortet kunde jag inte få förrän jag fått jobb. Bankkort kunde jag inte få förrän jag fått ett norskt personnummer. Den 18 juni var jag på banken för att fixa det och efter att fått betälla bankkort på nytt 1 gång och pinkoden 2 gånger så fick jag äntligen brevet på posten i fredags! Finally!

Allt detta tog mig nästan bara 4 månader! Tur att jag haft pengar undansparade och att jag har Sonny som hjälpt mig massor. Men nu är allt klart, sista pusselbiten är på plats och jag kan äntligen börja leva en normal vardag och börja spara pengar igen!
 
Fast, det som saknas just nu är min älskade krambanan som åkt hem till Sverige ett tag. ♥
 
 
 
 

Nytt personalköp

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-08-02 08:07:18

Det blir mest nya toppar just nu eftersom det är sånt som går åt mest när man jobbar. Jag vet inte om det här jobbet är bra eller dåligt för mig, det är sjukt svårt att hålla sig borta från allt fint, vi får dessutom in nyheter nästan varje dag! Jag har en påse där jag samlar på mig saker jag vill ha, men kan inte köpa allt på en gång. Vi har (tur nog) en maxgräns varje månad som vi inte får köpa över.
 
 

Mysig onsdagkväll

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-08-01 21:52:00

Igår mötte Sonny upp mig efter jobbet så gick vi ut för att äta och bara göra något han och jag. Snart har vi varit tillsammans i hela fyra år och det ville vi passa på att fira lite i förväg. Vi hittade en restaurang som hade tapas. Mmmm, säger jag bara! Man borde unna sig detta oftare. Mysig onsdagskväll med min kjæreste
 
 
 

Dagarna går

Permalink | Livet i Norge | Kommentarer (0)
2013-08-01 12:19:49

 Jag har aldrig tid att sitta vid datorn längre, vilket egentligen inte gör något alls. Jag jobbar nästan hela tiden och gör jag inte det så är jag upptagen med träning, läsa böcker, massa hushållssysslor eller bara gå ut och njuta av det fina vädret. Men idag är en sån dag som jag bara känner för att sitta i soffan, se lite på tv och kanske läsa lite. Egentligen har jag en del grejer jag behöver ordna, men jag skjuter upp det en dag. Någon gång måste man ju få bara vara. Mitt enda måste idag är att jag ska vara på jobbet klockan 14.00.
 
Vi hade iallafall besök i helgen av Sonnys familj. Jag jobbade, men hann träffa dom en stund ändå! Det är alltid lika kul att få besök här och visa hur vi bor i Oslo.