Egoboost

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (0)
2012-09-30 18:10:00

Jag är väl lite efter kanske, denna bok kom ju trots allt ut för två år sen. Men har hört att den skulle vara bra, så jag tänkte jag kunde ge den en chans och nu har jag läst klart den. Jag blev positivt överraskad kan jag väl säga, mycket i boken fick en att tänka till en extra gång. Känner att jag fått lite att fundera över vad gäller mitt eget liv. Jag hade däremot önskat att jag hade fått läsa den här boken när jag var 14, 15år. Då kanske man hade sett vissa saker på ett annat sätt. Hursom, så var den helt klart läsvärd!
 

slutkörd

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-09-28 19:31:04

Det första som händer idag när jag kommer hem är att både jag och Sonny somnar i soffan. Fyfan, skapligt trött efter den här dagen/veckan på jobbet. Helg, du är så välkommen!

a rose from my love

Permalink | Kärlek | Kommentarer (0)
2012-09-27 08:46:00

 Blev överraskad på jobbet av världens finaste kille!

Min fina syster

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2012-09-26 09:31:25

Nu har hon än en gång lämnat Sverige. Känns redan tomt, trots att jag flyttat hemifrån och inte bott med henne denna månad som hon varit hemma. Men det var så lätt när man äntligen hade henne såpass nära att man bara kunde ringa och träffas inom 10min. Nu får jag vänta nästan ett helt halvår till hon kommer hem igen!
I mina ögon är hon ju fortfarande min lilla lillasyster, så det är klart att man är orolig, man vill ju kunna finnas där när hon behöver en. Men det blir ju svårt när hon befinner sig på andra sidan jorden. Jag ska egentligen inte säga något, jag har ju själv varit iväg & jag uppmanar alla att resa iväg om man får chansen. Vilket hon nu har gjort. Jag hoppas verkligen att jag kan åka iväg och hälsa på henne, så slipper saknaden bli så stor, då kommer jag bara se fram emot att få åka iväg och inte tänka lika mycket på att hon är borta.
 
Min bästa syster, ta hand om dig, jag saknar dig redan. ♥
 

Bara mat

Permalink | Godsaker | Kommentarer (0)
2012-09-26 09:00:00

När jag tittar igenom min mobil så har jag bara bilder på mat från de senaste dagarna, haha. Har varit ute och ätit räksallad med bästa Trolin, varit på avskedsmiddag på Joans med familjen & igår efter att jag jobbat 12 timmar så var Sonnys kusin här, han lagade mat till oss. Entrecote med klyftpotatis och rödvinssky (tror jag sa rätt nu), kunde inte bli en bättre tisdag liksom! Mer intressant än så här blir det inte.
 

andreaturn.blogg.se

Permalink | Design | Kommentarer (0)
2012-09-20 19:43:00

Den nya designen till Helen är klar! Så nu borde det bli lite mer fart på bloggen. Jag blev nöjd med designen och det tror jag hon också blev.
 
 
Kanske dags för mig att börja göra designer åt folk igen, det är rätt kul att pyssla med det och det skadar ju inte med lite extra pengar. :) Så inom kort dyker det nog upp ett litet inlägg om priser och allt som man behöver veta. Men tveka inte att höra av er innan det om ni är intresserade!

Fotografering

Permalink | Allmänt | Kommentarer (3)
2012-09-20 10:04:00

Jag hade en väldigt bra dag igår. Bästa Helen hade önskemål om att bli fotad, så jag pratade med Sara om hon ville testa fota någon som hon inte "känner". Så igår blev det av, jag var mest där för att Helen ändå är min kompis & så fick jag assistera lite också. Jag tyckte vi hade himla kul & bilderna som Sara tog blev som vanligt väldigt fina. Helen verkade nöjd också, så hon bjöd oss på pizza som tack!
 
Här har ni några bilder från dagen:

 

Skogsfest

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-09-17 18:03:44

I lördags var det fest ute hos Hanna. Jag aggerade taxichaffis, men jag hade det jäkligt trevligt ändå! Tror det blev årets sista grillning för min del, sen att det tog ungefär 2 timmar innan vårt kött blev klart var ju en annan femma. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge och det blev otroligt gott! En mycket lyckad kväll blev det.
 
Sen glömde jag den förbannade kameran, men det får duga med tre mobilbilder.

Fick sällskap på natten, jag lånade ut min sängplats så sjusovarna fick sova ihop, så kunde jag ha vardagsrummet för mig själv på morgonen. Fungerade lika bra med soffan måste jag säga.



Stockholm

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-09-15 08:40:10

Jag försöker verkligen hålla mig när det gäller att handla kläder, så det var ingen shoppingtur jag & min syster åkte på i onsdags. Vi var där av helt andra anledningar, Sara skulle nämligen äntligen utnyttja sitt presentkort som hon fick av mig för ett tag sen. En två timmars fotokurs med Emelie Ohlsson! (vi båda har följt hennes blogg sen 2008) Sara var skapligt nervös innan, men Emelie var så himla gullig & trevlig så nervositeten försvann nog rätt snabbt. Två timmar gick alldeles för fort & snart var det dags att bege sig hemåt.
 
Och ja, jag tänker passa på att skryta lite om min syster nu. Finns ju förstås mycket att lära om foto, många olika möjligtheter & jag tror att Sara fick många bra tips som hon kan ha nytta av, men enligt mig är hon redan väldigt duktig. Hon fick tillomed beröm av Emelie för hennes tidigare bilder och jag satt där som en stolt storasyster! Jaaaa, min syster är himla bra hon!
 
Så här nedan följer lite bilder från vår vistelse i Stockholm. Bilderna är såklart tagna av min syster.
Och här har ni även "behind the scenes" från Emelies blogg om någon är intresserad. 

Ingen lugn stund

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-09-11 19:24:05

Äntligen, ÄNTLIGEN! Hemma från en sjukt stressig & lång dag på jobbet. Allt som kunde gå fel idag gick fel, och då menar jag verkligen allt! Fan så jävla skönt att få vara hemma, så nu är det dags att sätta sig tillrätta i soffan, äta lite bullar kanske & se på tv.

Jobb

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-09-11 07:14:40

Många som är sjuka på jobbet nu, så då får man ställa upp & jobba lite extra, 8-19 kör vi på idag. Pengar, pengar, pengar...

Mätt som en plätt

Permalink | Godsaker | Kommentarer (0)
2012-09-09 09:35:00

Kan väl säga att hela gårdagen bestod av någon form av mat. Jag har återigen fått helt sjukt mycket svamp av min "personliga svampplockare", haha. Rättare sagt; två stora hinkar! Så igår var jag ute hos mormor & morfar, fixade svampen & bakade bullar. Åt massa annat gott också som man alltid gör när man är hos dom. Sen rullade vi hemåt & då kom sandra över hit & åt bakad potatis med kräftröra, mmmmm, kunde inte bli en bättre moffardag!
 



Ett steg närmare

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2012-09-04 23:03:00

Tillslut tog jag tummen ur. Musik i öronen & träningskläder på. Min första seriösa powerwalk/joggning är avklarad. Tog ungefär 4 år för mig att ta tag i det. Och fyyy så otränad jag är... just nu saknar jag tiden då jag faktiskt var hyffsat vältränad, kommer nog bli kämpigt att ta sig tillbaka dit igen. Men ett mål är till för att nås, så hejdå latmask!
 

 vilket gäng

Förbättringar

Permalink | Hem & Inredning | Kommentarer (0)
2012-09-02 09:35:58

Japp, nu har även jag lyckats ta fram min kreaktiva sida. Har slagits med symaskin & häftpistol, men efter några försök lyckades jag få till det hyffsat bra iallafall. Mest nöjd är jag med stolarna. Och så passade jag på att vara uppe med tuppen idag & måla färdigt nattduksborden. Nu frukost, sen bär det av till stockholm med min kära syster!