Nu är den verkligen vår!

Permalink | Hem & Inredning | Kommentarer (4)
2012-06-30 13:02:01

Redan igår fick Sonny gå och hämta ut nycklarna till lägenheten, så vi slapp vänta till måndag! Det känns så himla bra, kunde inte riktigt sluta le när vi gick in i lägenheten igår! Det ska bli så roligt & spännande. Ska försöka flytta alla kartonger i helgen iallafall, men möbler får nog vänta till mitten på nästa vecka. De ska börja tapetsera på måndag, så då kan vi lika gärna avvakta någon dag. Men tusan så mycket jag längtar till att få flytta in ordentligt!

 

En annan dag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-06-26 19:51:08

Mina fötter ömmar efter två dagar med en hel del spring & stress.
Efter mitt inlägg igår somnade jag & sov hela natten. Ikväll ska jag slöa framför tvn med mamma om jag inte hinner somna innan dess. Kroppen & knoppen är heeeelt slut, imorgon får jag iallafall lite sovmorgon till halv 11, sen är jag ledig både torsdag & fredag! Då ska jag passa på att städa ur hela mitt rum.
 
Jag som skulle börja träna, vill nästan ge upp de tankarna nu när jag känner mig såhär slut efter en dag på jobbet. Men det är väl ändå lite tur att det blir endel spring i trappor under dagen, då får jag iallafall lite kondition & jag så kan ju lika gärna passa på att springa på lite extra när jag ändå håller på!
 

idag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-06-25 19:14:20

Stressad är bara förnamnet på hur jag känt mig idag! Allt har varit så rörigt.. Det var en lättnad att äntligen få komma hem & sätta sig. Jag hoppas att morgondagen blir bättre!

Något som ändå får mig att känna mig glad idag är att det ar exakt en vecka kvar till Sonny & jag får nyckeln till vår lägenhet! :D

Midsommar i bilder

Permalink | Partypingla | Kommentarer (0)
2012-06-24 18:34:43

 
 

Onsdag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2012-06-20 09:32:44

Mycket funderingar just nu & mycket som ska göras. Idag ska vi kolla på tapeter en sista gång, imorgon är jag ledig då kanske man ska börja att packa? Det är ju trots allt bara 1½ vecka kvar till vi flyttar! Jag hoppas iallafall att allt är påskrivet & klart efter morgondagen! Skulle vara skönt att slippa fundera på det nästa vecka.
Längtar till helgen, skönt att jag inte behövt planera midsommar denna gång, fick en inbjudan istället så mitt största problem blir väl vad jag ska ha på mig. ;)
Snart är det dags att bege sig till jobbet, kommer få cykla idag så jag hoppas det fina vädret håller i sig! :)


Har blivit med lägenhet!

Permalink | Hem & Inredning | Kommentarer (1)
2012-06-19 08:22:29

Det är väl de impulsiva sakerna som gör att livet blir roligt att leva? Kan väl säga att den senaste veckan har varit mer än impulsiv. Sent i tisdags satt nämligen jag & mamma i soffan & diskuterade alla hemmasysslor. Tillslut gav jag mig tusan på att jag skulle visa henne att jag kan sköta mig själv, så jag satte mig vid datorn & hittade 3 lägenheter, ringde på dom tidigt dagen efter. Fick gå på alla tre visningar, två i torsdags o en på fredagen. Jag hade sån jäkla tur så jag var dessutom först i kön på två av dessa! Igår bestämde vi oss, Sonny och jag blir sambos om två veckorDet känns lite overkligt, ett nytt steg i livet liksom. Det blir inte alltid som man tänkt sig från början, men det löser sig alltid ändå & det ska bli så otroligt spännande & roligt att få flytta till något eget!

Vi satt igårkväll & kollade på nya tapeter, vi ska få nya i alla rum.

Återigen på jobbet

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-06-18 22:24:11

Snart har det gått ett helt halvår sen jag jobbade sist! Tiden har gått så fort & idag var jag återigen tillbaka på Posten. Fräschade upp minnet lite i butiken & var ute en runda för att dela ut reklam, jag får mer eller mindre räkna med träningsverk imorgon! Har fått sceham för resten av sommar också, jag ska jobba i stort sett varje vardag, så det blir nog kanon.


Studenternas dag!

Permalink | Schooltime | Kommentarer (0)
2012-06-17 09:30:20

Jag minns själv hur otroligt lycklig jag var den här dagen för två år sen! En av de bästa dagarna i mitt liv & helt klart en dag jag alltid kommer minnas. Jag fick rysningar när jag såg årets studenter uppe på deras flak! Blev tvungen att leta upp bilderna för två år sen, så slänger upp några här:


Jag & min vackra fläskläpp! haha

 


Två dagar

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-06-14 18:20:40

De senaste två dagarna har allt gått precis som jag vill! Nu ska man verkligen inte hoppas på för mycket, allt kan vända när man minst anar det. Men just nu känner jag mig bara så fylld med glädje! Kan inte sluta le :)

Muuums!

Permalink | Godsaker | Kommentarer (0)
2012-06-13 20:15:18


Hoppa fallskärm!

Permalink | Happenings | Kommentarer (2)
2012-06-13 14:41:57

Nu äntligen har jag fått bilderna från mitt fallskärmshopp! Blev faktiskt rätt nöjd, jag menar det är ju verkligen inte lätt att posa några tusen meter upp i luften med en orange mössa på huvudet! Haha

Nu har det ändå gått lite mer än två veckor sen jag hoppade ut från ett flygplan 3000m uppe i luften. Helt ärligt trodde jag aldrig någonsin att jag skulle göra någon sån sjuk grej. Första gången jag blev nervös var när dörren öppnades på flyget, ni ser det på filmen här nedan, jag försökte kontrollera min andning genom att ta några djupa andetag! haha

Jag säger bara det att känslan man fick går inte att beskriva, man måste göra det för att förstå. Det var lätt värt det & jag skulle kunna göra om det igen!











Jag har inte valt låten som spelas i filmen, så ni vet.

En tisdag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2012-06-12 16:10:05

Skön dag hittills. Vaknar tillräckligt pigg för göra scones & överraska Sonny med frukost på sängen. Därefter möter jag upp Trolin, gör lite ärenden & sen sätter vi oss vid djulöfiket för att njuta av både kulglass och soool!



En ny header

Permalink | Design | Kommentarer (0)
2012-06-07 22:36:14

Jag tyckte det var dags att byta ut min header lite, känns skönt med lite nytt! :)


Weekend i Norge

Permalink | Weekends | Kommentarer (0)
2012-06-07 11:09:15

Har spenderat några dagar i Bergen hos min syster, haft det mysigt med familjen med andra ord. Vilken otroligt fin stad måste jag säga, så himla mysigt! Jag skulle nog stormtrivas, om man bortser från att det nästan alltid regnar där. Vi hade dock tur med vädret, sol varje dag! Men det var ändå rätt kallt & trots att det är Juni så gick jag runt i långkallingar... vafan?
Vår vistelse har iallafall bestått av; mer än 12 timmars bilresa, ätit massa god mat, sett otroligt fina vyer & omgivningar, haft värkande fötter, shoppat lite, gått bakom vattenfall, klättrat upp på höga höjder, matat fåglar & haft väldigt många skattanfall!
Jag tycker iallafall det har varit roligt att få se hur min syster bor & få träffa hennes vänner. Jag är så glad & stolt över att ha en så fin & duktig syster. Vi har alltid så roligt ihop & ligger ofta dubbelvikta av skratt. Jag saknar att inte ha henne hemma som förr, men hon är alltid min lillasyster & det kommer inget kunna ändra på. ♥

Här har ni lite bilder från vår vistelse i Norge. Som ni säkert kan gissa så står min syster för de allra finaste bilderna ;)
































Förövrigt, påtal om min syster, tycker faktiskt ni borde kika in hennes blogg, där finns det mer av hennes väldigt fina bilder, bara klicka på texten!