Indien

Permalink | Indien'12 | Kommentarer (0)
2011-12-29 22:54:58

Idag bokade Sonny och jag en resa till Indien, den 13 januari åker vi och är borta 2 veckor! Det blir lite mycket nu, men jag ska nog hinna med allt innan jag reser iväg! Ska iallafall bli mysigt med semeseter tillsammans med Sonny innan det bär av till Australien.

Palolem sett från södra delen av stranden


Julafton

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (0)
2011-12-29 22:16:49

Kändes som julafton var över innan jag hunnit säga julgran! Allt gick fort, vi tittade på Kalle Anka, åt massor med mat och öppnade massor med julklappar & så kom Sonny hit på kvällen. I vilket fall som helst så hade jag en fin julafton med min familj!

Posten

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2011-12-23 20:29:00

Från att jag tog studenten så har jag jobbat på posten, idag var min sista dag! Under den här tiden så har jag hunnit bli en allt i allo kan man säga, det har minst sagt varit ett flexibelt jobb för min del!
Har dessutom hunnit med att:
- Ramlat i trappen
- Kört i diket två gånger på samma dag
- Låst in mig på sparbanken
- Kört över en flygande fågel
- Mött en helt ensam hund i en trappuppgång
- Kört race med Bring, dom vet nog inte om det, men jag vann iallafall
- Blivit jagad av en höna
- Fått besök i bilen av bålgetingar, bromsar m.m
- Vara nära att krocka (många gånger pga punkten över)
- Lunchat med ett tiotal kossor
Nu kommer jag inte på så mycket mer. Men vet att jag fått skratta en hel del tillsammans med mina arbetskamrater! Mitt första riktiga jobb som nu är dags att lämna, åtminstone för den här gången. Jag kommer nog sakna det mer än vad jag trott, speciellt alla man lärt känna. Tack för den här tiden!Hej mitt vinterland

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2011-12-22 17:56:45

Det är fint med snö, kanske inte lika roligt att vara ute i, speciellt inte om man jobbar på posten, det ställer till det lite ibland kan man väl säga. Men det är sjukt fint ute på landet där jag kör, försökte mig på att ta några bilder med mobilen o det blev väl helt okej, dock mycket finare i verkligheten!
Idag var det dessutom 2 år sedan som jag fick mitt körkort, tjohej!

Söndag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2011-12-18 21:00:22

Kände mig som en zombie när jag kom hem efter att ha sorterat julkort i närmare 6 timmar.. Så hela kvällen har jag fått spenderat framför tvn & snart tänker jag lägga mig så jag orkar med morgondagen. Dessutom kommer min syster hem, det gillas enormt!

Jobb

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2011-12-17 10:58:10

Den här helgen blir inte riktigt en vanlig helg när man kan göra lite vad man känner för. Om några timmar ska jag åka till jobbet ensam för att tömma alla jullådor, och imorgon ska julkort sorteras & stämplas! Jag som kände att jag hade allt under kontroll till julen, men när jag tänker efter så är det rätt stressigt när det handlar om dessa julkort!

Haha, nu när jag sitter & skriver om jobbet så är tvn påslagen i bakgrunden, något barnprogram tror jag. En brevbärare iallafall som sa att vi brevbärare gör sina egna lagar & att en brevbärares första plikt är att alltid ha brottom, speciellt till jul! Jao, efter ett tag på posten så känner jag att det där stämde in rätt bra! :P

Nåja, var iallafall och käkade på rhodos igår med några jobbarkompisar, jag ångrar lite nu att jag inte varit med flera gånger! Det var riktigt trevligt & nu känns det lite tråkigare att sluta jobba nästa vecka...
En vecka kvar!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2011-12-12 21:21:14


Julklappar - check!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2011-12-11 19:02:55

Så skööönt att ha alla julklappar klara två veckor innan själva julafton! Detta har nog aldrig hänt i hela mitt liv, brukar vanligtvis vara ute i sista minuten.. Nu kan jag lägga tid på annat istället och det känns superbra!
Min dag i Norrköping har varit bra, jag köpte faktiskt inget till mig själv! ... Eller okej, ett linne, mitt nya fina "glittriga" jag köpte i Göteborg blev förstört i tvätten, hade inte läst tvättrådet.. Så jag köpte ett nytt, fast i en annan färg för det andra var slut. Intressant va? ;) Avslutade iallafall med att käka på en kinarestaurang, supergott!
Mätt & belåten ska jag nu sätta mig framför tvn en stund!


Rubrik

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2011-12-11 09:06:02

Igår träffade jag bästa Sandra, sprang runt lite på stan oså träffade vi Helen lite här & där.
Snart är en ny arbetsvecka igång. Men först ska jag bli klar med julklapparna, så idag tar jag & mamma en sväng till Norrköping! Tjohej

Money....

Permalink | Lets Talk | Kommentarer (1)
2011-12-07 23:27:12

Utgifterna blir bara fler & fler, känns inte okej för tillfället, pengarna liksom bara försvinner från kontot. Men snart är åtminstone julklapparna klara, sen måste jag verkligen tänka mig för! Har några viktiga utgifter som är ett måste, men annars så får jag tusan inte röra kontot mer! Aja, får väl gilla läget, lönen kommer trots allt två gånger till innan det är dags att lämna sverige!


Bilden har inget att göra med texten, den bara gör mig glad!

Ledig tisdag

Permalink | Godsaker | Kommentarer (1)
2011-12-06 21:43:37

Min lediga dag har spenderades med mamma & Sonny, vi har bakat pepparkakor, gjort knäck, dekorera pepparkakshus & jag har typ ätit av allt som gått att äta av! En bra dag helt enkelt!


Klänningen

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (2)
2011-12-06 20:32:54

Idag fick jag min klännig från Nelly, ett impulsköp kan man väl lugnt säga. En enkel klänning som jag kan ha användning för närsom egentligen, men det blir nog årets nyårsklänning. Lite guldsmycken på det också så ska det nog bli super!


Måndag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (2)
2011-12-05 09:50:53

Min dator har nyligen blivit helt omformaterad och det är faktiskt anledningen till att det inte skrivs så mycket här. Bilderna har jag inte orkat flytta över till datorn igen & Photoshop har jag inte installerat än. Känner verkligen hur beroende jag är av photoshop, så måste fixa det så snart som möjligt!!

Något som är skönt är att jag snart är klar med alla julklappar, känns super att jag äntligen varit ute i god tid så jag slipper julstressen! Det allra sista fixas nog nu i veckan, så ska vi även julbaka lite och jag ska få julfint i mitt rum hade jag tänkt. Ligger kanske lite efter med det där, men jag har mina anledningar.

En dag som denna, minusgrader, halt och att det är måndag - reklammåndag, gör att jag längtar så sjuuuukt mycket till Australien! Eller kanske tidigare än det tillomed, värmen iallafall och avkopplingen! Ska försöka fortsätta tänka på det härliga som väntar när det är dags att ta sig ut på cykeln i någon timme...