najhrioakjdlsöAFNKJLa

Permalink | Allmänt | Kommentarer (2)
2010-09-27 23:10:31

Nej vet ni vad, jag ska bara säga att min dag gick galant trots mina negativa tankar. Nu ska jag sova för att orka med jobb, födelsedagsfirande och kanske lite harrys imorgon, sov gott.

Bild från nyår, saknar min Sonny ikväll!


you will make it

Good times

Permalink | Old times | Kommentarer (0)
2010-09-26 19:54:33

Först vill jag bara börja med att säga - Det gick åt skogen att storhandla idag! Först hade jag inga pengar till kundvagnen så fick panta burkar till det, sen när jag handlat allt och ska betala, FAN - mitt kort är hemma och jag har inga lösa pengar! Pinsamt.


Men en annan grej som hänt idag är att jag varit uppe i Nyhemshallen och kikat på damernas basketmatch, dom vann! Jag ska inte ljuga, fasen så grymt sugen jag blir på att börja spela igen! Speciellt nu när jag vet att jag har tid. Minns när man själv stod där på planen och bara körde gärnet, på bänken vilade man aldrig utan peppade hela gänget och det bästa av allt: glädjen som hela laget delade när vi vann! Jag har många härliga minnen från de fem åren jag spelade och vilken jävla kropp jag hade dessutom, haha! ;)

Saknar tiden, så här kommer det upp lite härligt bilder!










all day long

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (0)
2010-09-25 17:37:45

Igår blev en hektisk dag, minst sagt! Hämtade ut paket på ica, förbi mamma och fixa lite, till Frida och käka våfflor, vidare till Lindberg och alla hundar, sen till pappa och se deras nya hus och hämta grejer, sen hem och göra sig klar på en halvtimme för party - missade bussen och fick gå hem till Linn och fördriva lite tid, hoppa på bussen till vingåker och möta upp Helen på mataffären, seeeeen äntligen var vi hemma hos Matilda och jag fick lite mat i magen! Vi var fyra tjejer som spelade lite spel och drack - hade det väldigt trevligt med andra ord. Vi laddade för att ta oss in till Safiren och dansa hela kvällen lång! Träffade på massor med folk där, bland annat Mia. Jag tyckte att min dag fick ett väldigt bra slut trots att jag missade bussen och stressade ihjäl mig! Galet bra kväll och galet bra sällskap, tack för det!

Tog ingen bild igår, så jag slänger in lite andra bilder från andra lyckade fester!







får duga med tre! ;)


Here comes the sun

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-09-24 09:16:07

Det var väldigt oklart om jag skulle jobba idag, de skulle ringa och väcka mig isåfall. Men än har de inte ringt, så jag tror att jag får ha ledigt idag! Det är inte helt fel, dessutom kom en fet lön idag (fick mycket mer än vanligt) vilket kändes helt jävla okej!
Klockan ett ska jag till Frida och käka våfflor, mmmmums! Väldigt bra initiativ där av Fridafisa, får även träffa Linn så det låter som att dagen kommer blir bra.
Sen får vi se vart kvällen leder mig, om jag har en mysig hemmakväll med mig själv, film och godis. Eller om det blir party med Matilda. Det återstår att se. Nu ska jag starta upp dagen med en god frukost, see yaah!


Another you

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (2)
2010-09-23 22:10:36

Igår var det himla fint väder och jag bara längtade att få komma hem från jobbet. Min syster och jag kom tillslut ut och hon hade med sig sin kamera (som inte är speciellt ovanligt). Så det blev en hel del foton och här har ni tre av massamassa bilder! Ibland förvånar man sig själv, hehe.






Take a breath

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-09-22 08:54:17

Sovmorgon idag vilket kändes skönt och jag hoppas att det inte är allt förmycket post nu när jag kommer till jobbet! Något annat inte allt för intressant är att jag tror ännu en visdomstand är påväg upp, men denna gång är det inte lika skönt - fan vad ont det gör!! Jag blir ju så illa tvungen att stå ut, så då får jag väl göra det.

Kanske dags att röra på fläsket och hopppas på att det inte blir en allt för lång dag idag!

It's OK

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-09-19 22:22:22

Imorgon ska jag jobba nästan 12 timmar..shitshitshit.. Nejdå, det klarar jag! Jag vet att jag klarar det och vet ni vad? Nu framöver börjar jag mitt nya liv! Nej det handlar inte om att börja springa eller så, det handlar om nåt helt annat, men tillslut kommer jag kanske hitta motivation till att springa också. Men man kan säga att jag ska testa bli av med ett beroende och även en elak liten inneboende kan man kalla det! haha

Jag ska kommer iallafall bli lyckligare än vad jag är - så nu kör vi på det!
Puss och godnatt.


There she goes

Permalink | Happenings | Kommentarer (1)
2010-09-18 01:42:36

Jobbat idag som vanligt, stressade som tusan efter jobbet för att sen träffa Sandra för en fika. Galet att hon åker iväg till England på tisdag och stannar ett halvår! Nej, jag ska inte ljuga, jag kommer sakna henne. Men detta får mig bara att vilja skynda på ännu mer med min nedrans ansökan till USA. Fast det kanske är bra att det tar tid, då hinner jag tänka igenom det lite extra och göra mig extraextra redo att åka!

 




Another day in paradise

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-09-15 21:46:17

Började ett idag och hade en superskön dag på jobbet faktiskt! Och vet ni vad? Jag kommer få lära mig nåt nytt - vara i kassan! Dom saknar nämligen en person där. Detta innebär att man kan jobba från tidig morgon till de stänger! Detta + att jag har en dagslinje och en kvällslinje som jag förhoppningsvis får köra lite på, mmmm vad jag gillar att allt går så mycket bättre än förväntat! 

Och faan vad jag bjuder på den bilden - läckert!


Mina tjejer och jag

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (0)
2010-09-14 10:45:50

När Linn fyllde år fick hon ett fint handgjort kort av mig och Frida (vi är väldigt påhittiga och pyssliga när det gäller Linns presenter). Igår skulle hon iallafall få åka iväg på lite hemliga grejer, vi hade fixat massage och floating, senare bjöd vi henne på trerätter middag som vi, tro det eller ej, gjort helt själva och lyckats med! Allt för att hon skulle få en riktig relaxdag, och jag tror vi lyckades med det.

Hon uttryckte sig att det var en av de roligaste presenterna hon fått, precis som hon önskade sig fast hon inte visste om det själv.


Kräftskiva

Permalink | Partypingla | Kommentarer (0)
2010-09-14 10:07:51

Ja, som ni såg i mitt tidigare inlägg, så hade jag det minst sagt väldigt trevligt och åt väldigt mycket! Det blev verkligen en toppenkväll och jag var supernöjd med allt! Jag vet inte riktigt vad mer man kan säga så jag slänger upp lite bilder.
















In our lifetime

Permalink | Allmänt | Kommentarer (3)
2010-09-12 01:10:55

Jag har ätit så mycket gott ikväll, så mycket gott och jag har säkert gått upp ett o annat kilo, men jag har tur för jag har goda gener, så även om jag känner mig smällfet nu, så kommer känslan vara borta imorgon och jag kommer se ut precis som jag gjorde innan jag började käka idag. Jag ångrar inte en enda tugga, fyyyfan vad gott det var med kräftor, paj, frukter, ost & kex, kladdkaka o chips, mums! Och nej, det blir absolut ingen springrunda pga det här, never.

haha, vad jag svamlar, mitt huvud värker och jag sumpade också en chans att komma in på harrys idag, min kropp orkade inte med och min plånbok ville inte betala inträdet, men de andra tjejerna dansar nog för mig också. Så var det med det men jag har haft en toppenkväll och den sista dansen jag tar är dansen mot sängen, sov gott!


Heeelg!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-09-11 13:40:25

Jag njuter! Det enda som fattas är Sonny, men han kommer nu jobba helg i 8 veckor, 12timmars pass. Men jag kommer roa mig med annat idag, något jag längtat flera år efter! Ikväll står nämligen kräftskiva på schemat med några vänner! Jag har inte ätit det på säkert över två år.. Så jag ser verkligen fram emot den här kvällen, mums!

Nu ska här fixas o donas, sen kör vi! :)


Mini hair dryer

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2010-09-08 21:46:47

Juste, mamma kom hem med några riktigt söta & små hårföner idag! Perfekt att ha med sig när man åker iväg och sådär. Jag blev typ kär direkt. Mmm, like it! :D


Vilken dag!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-09-08 21:43:55

Det ska bli så skönt att få krypa ner o lägga sig i sängen efter den här långa dagen. När jag kom hem efter mitt 12timmars pass så hade jag andra sysslor som skulle göras. Imorgon kör vi igen, samma pass som idag! Mer jobb = Mer pengar till mig, tummen upp!
Blir inte mycket intressant skrivet här, jobbar mest hela tiden och hinner inte med så mycket mer o dagarna. Men sov gott.


saaaknar! Kommer slänga upp i stort sett alla bilder från studenten på facebook när jag har tid, för er som är intresserade. :)

the way it is

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-09-07 22:19:44

Två dagar har jag jobbat plus att jag blivit förkyld också vilket inte är någon jättehit! Det är massa som är sjuka på jobbet vilket har resulterat i mer jobb för mig! Så imorgon taggar jag för ett 12timmars pass! Godnatt

Lite nytt till Matilda

Permalink | Design | Kommentarer (0)
2010-09-07 20:12:38

Det var längesen jag satt och gjorde designer såhär, men jag tror nog hittat det roliga i att göra det igen. Gjorde iallafall en fin design till min vän Matilda idag. Jag själv blev nöjd och jag tror nog hon blev de också!


Guldbröllop

Permalink | Happenings | Kommentarer (1)
2010-09-05 21:24:09

I fredags hade min älskade mormor och morfar varit gifta i 50år. I lördags firade vi det genom att gå ut o äta på Duveholms herrgård, underbar mat och bra service. Den blev en sen kväll med mat och annat smått & gott. Sedan aggerade jag taxi. Min mormor och morfar är dom bästa!


Nytt i sminklådan

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-09-02 22:01:13



Ledig torsdag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-09-02 21:49:25

Har varit skönt med en ledig dag även om jag inte gjort något vettigt alls! Just nu känns det verkligen som om jag fortfarande har sommarlov och bara jobbar lite extra på posten. Så är det ju inte riktigt, men fan vad jag älskar det! Men vänta bara, jag kommer nog finna min motivation till att plugga en dag jag också. Men först ska jag leva lite! ;)

p.s att köra själv i förrgår gick super!