just my way

Permalink | Lets Talk | Kommentarer (1)
2010-11-29 22:49:17

Chipsen och allt latande verkar ha satt sina spår nu. Men jag har insett att det bara ser dumt ut när jag sitter ner och magen liksom bara måste kurva sig. Fluffig som jag är så kommer jag förmodligen ändå inte göra nåt åt det, inte ens för att få den där perfekta beachkroppen när jag ska till Thailand.
But hey, jag gillar mitt extralager på kroppen!

Vad babblar jag om? Sov Gott!

bus


Inget blir som man tänkt sig

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-11-28 22:02:04

Vad ska jag säga egentligen, att helgen inte alls blev som planerad. Och det blev inte till det bättre. Morfar blev sjuk så honom kunde vi inte fira i lördags, jag latade mig och gjorde absolut inget när jag egentligen hade behövt göra massor. En dag som blev helt ovärd alltså.

Inatt var det fan inte kul på en fläck, en sömnlös natt var precis vad det blev. Detta gjorde även att söndagen blev rätt ovärd trots att jag hade det trevligt på annat sätt.

Så nu ska jag faktiskt försöka glömma denna ovärda helg och förbereda för en jobbvecka och hoppas på att nästa helg blir bättre!





05.30!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-11-24 21:48:18

Klockan står på halv 6 imorgon. Bilen ska besiktas och jag tror nog min cykel får gå i ide nu när det kommit en massa snö. Så imorgon blir det en promenad till jobbet. Vet inte om jag ser fram emot det speciellt mycket, men ska väl ta och lägga mig iallafall så jag orkar att gå upp överhuvetagt.

Jaja, förmodligen blir det en positiv dag imorgon ändå eftersom lönen kommer. Av någon anledning känns allt mycket roligare då.

Sov gott
sommar, sommar, sommar. flumbild.


Så kan det vara

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-11-24 11:31:40

Hade ju tänkt berätta lite om lördagen, eller berätta och berätta, snarare slänga upp bilder på vad jag köpte när jag var iväg. Min syster och jag tog nämligen en spontantripp till Norrköping för att köpa julklappar, vi är alltid ute i sista minuten annars. Köpte vi några julklappar? Nej, vi hittade grejer till oss själva istället. Så vi ska åka tillbaka om någon vecka och handla julklappar istället, för nu vet vi vad vi ska köpa iallafall.

Det blir iallafall inga bilder, första anledningen är att jag köpte en svart kofta med volanger som inte går att få bra på bild, allt blir bara svart och det syns inge vidare. Andra anledningen är att jag tyckte det var trist att bara ta kort på ett par svarta mjukisbyxor och två bustier i svart och vitt.

Nu är det dags för jobb och imorgon får jag min LÖN! äntligen

Inga livstecken

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-11-23 10:08:16

Trots att det hänt en hel del de senaste fyra dagarna så har jag helt enkelt inte haft någon ork att skriva om det.
Så hur ska vi börja nudå, ingen orkar läsa en lång text.

• I söndags var det bestämt att jag och Helen skulle träffas, vi tog en frukost på Sultans innan hon skulle hemåt igen. Sen kan man väl säga att jag fick ett oväntat besök av Tim, en vän till mig som bor i Göteborg. Han var i nörrköping  och passade då på att åka hit, så vi tog en fika och jag fick visa honom lite hur jag bodde innan han skulle ta tåget tillbaka igen. Vi hade inte träffats på lite mer än 2 år(!!) så det var faktiskt kul att få se honom igen.

♥ Igår blev en kort dag på jobbet. Jag hade lyckats få in Sonny som bärhjälp eftersom det fattades folk, det var så mycket post & reklam. Så han och jag körde runt tillsammans och sprang i trappuppgångar. För en gångs skulle fick jag iallafall känna mig något snabbare, hehe! Näe, men han var duktig för att göra det för första gången, det är inte så lätt som man tror (inte i början iallafall). Kanske får vi jobba ihop fler gånger på måndagar när det är dåligt med folk.

Ska berätta om lördagen senare.


Man får ta vad man hittar när man inte sitter vid sin egna dator.
Här hade vi varit tillsammans några dagar. ;)


White Light Moment

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (1)
2010-11-18 21:22:57

Låten fastnar direkt på huvudet och man blir på bra humör, perfekt sånna här dagar!


En kul bild - till Sandra

Permalink | Allmänt | Kommentarer (2)
2010-11-17 21:57:01


En timme kvar

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-11-16 18:05:45

Nu stänger kassan och sen är det bara massa annat som ska fixas innan jag äntligen får gå hem. Fick lite fler tider idag så mitt liv kommer se likadant ut resten av månaden - jobb varje dag! Jaja, tillbaka till jobbet nu va..


Imorgon är det måndag...

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-11-14 21:51:56

Helgen har bara rusat förbi, har inte hunnit vila upp mig tillräckligt känner jag. men det är bara att köra på. Står bara om jobb här i bloggen, men tyvärr har mitt liv inte så mycket annat att erbjuda. På tal om nåt annat då, i helgen har jag shoppat loss - på Willys! Tusen kronor fattigare på mat... + andra inköp under vistelsen på stan med mamma, så nu vill jag gärna ha nästa lön tack! Så har det varit fars dag idag, jag åt mig tjock på rhodos och sov mig smal igen efter det, haha! Näe, så enkelt är det inte längre, kanske börja träna snart? kanskekanskekanske

Inom två månade fyller jag 20, så fort tiden går! Kom bara att tänka på det, sov gott.

i brist på bilder

Lördag morgon

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-11-13 09:35:31

Igår gled jag i stort sett genom hela skogen när jag körde ut post, skitdåligt väglag med andra ord! Men lyckades ändå komma tillbaka skaplig tid och när jag åkte från jobbet igår kände jag en lättnad - jag var helt slut efter denna veckas arbete och äntligen var det fredag och helg! ÅKte direkt hem till Sonny, åt lite mat och senare åkte vi ut till hans pappa. Det skulle nämligen fixas lite vaccin och sånt till resan, så snart får vi nog svar om vad vi behöver ha!

Detta är ännu en helg som Sonny jobbar, med andra ord fick jag vakna upp ensam i hans stora sängen! Så himla trist att vi jobbar om varandra och nästan aldrig hinner umgås mer än några kvällar/nätter i veckan.
Ska väl dra mig hemåt snart efter lite frukost, så får vi se vad som händer under dagen.

Trötter

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-11-10 20:09:35

Kör nog på en tidig kväll idag, det behövs verkligen. Vissa dagar är man tröttare än vanligt, idag var en sån dag. Och på detta tackade jag även ja till att jobba imorgon från 6.45 till 18.45 - tolv timmar!
Får tänka att pengarna jag tjänar ihop går till thailandresan med min älskade Sonny, lovely!

Dags för sängen och lite tvtittande.

Sitter på jobbet

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-11-09 17:16:48

Jag tror inte att det är så många som har lust att gå ut i detta snöoväder idag och göra några ärenden här posten. Det har varit lugnt hela dagen, så jag kan ju inte påstå att dagen har gått speciellt fort. Inte ser det ut att sluta snöa tills jag ska hem heller, sån tur är så har alla anställda möte till jag slutar så med lite tur kanske pappa kan skjutsa hem mig.
Vill verkligen inte ut i snöovädret igen, kunde inte se ett dugg när jag åkte till jobbet idag. Kändes som man fick grus i ögonen och jag grät nästan hela vägen på grund av det! haha.

Ingen som vill handla frimärken & göra mig sällskap innan kassan stänger 18.00?

En snöig morgon

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-11-09 11:36:10

Vill helst inte gå ut i detta väder. Men jag är så illa tvungen, börjar jobba om en halvtimme och jobbar enda till sju ikväll. Jag hoppas att det slutar blåsa och snöa tills jag ska hemåt iallafall.
Det bästa med detta väder är att få komma in från det, krypa ner under täcket, slå på en bra film och dricka varm chocklad. Kanske ska ta och göra det ikväll nu när jag fått tag på Toy Story 3, haha.

Mot jobbet.

Behöver jag säga att jag längtar till den 13 januari, till solen o värmen, till Thailand?!


Permalink | Kärlek | Kommentarer (2)
2010-11-08 08:03:25

You are the best thing that ever been mine.


Ännu en helg

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-11-07 22:02:43

Har haft en bra och väldigt rolig helg.
I fredags tog jag, Helen, Linn & Frida bilen mot Örebro där det var 20årsfest för Martin. För att sammanfatta lite så började allt med ett skrattanfall utanför donken här i stan. Tillsist var vi iallafall hemma i Martins lilla studentrum, alla drack och blev sådär roligt fulla innan vi drog mot klubben! Tre dansgolv, smockat med folk, dans dans & dans! Jag hade ruskigt ont i fötterna när vi tog taxin hem, 11 pers delade på två rum  vilket betyder att vi sov lite hursom helst, på golvet & två somnade i korridoren. Ytterligare två dök upp efter att ha varit på äventyr ute i örebro. Haha
Vi åkte hem skapligt dagen därpå och jag lyckades somna i röran & oväsendet här hemma. Träffade Sonny på kvällen, mysigare kan det inte bli. Och idag har jag försökt fått ordning på mitt rum.

Nu är slut och tänker sova, imorgon är det jobb som gäller!

tog typ inga bilder i fredags, så slänger bara in en...

when you say nothing at all

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-11-03 21:44:09

En händelserik dag har det varit, jobbat, fixat present, fixat en garderob, sprungit hit och dit. Sen har jag fått hjälp av pappa att bygga om vår tvbänk till två nattduksbord, tro det eller ej men det blev riktigt bra! Nöjdnöjdnöjd.
Det värsta idag var nog när jag skulle tända i garaget och letade efter lysknappen, så kände jag något som verkade vara rätt.. Men inte då, det var ett uttag som måste varit felkopplat för jag fick en jävla stöt, sen kändes det konsigt i handen ett bra tag efter. Usch, det var en läskig känsla faktiskt.

Nu ska jag få allt på plats här hemma och duscha innan det blir försent.




blablabla

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-11-02 11:26:18

Fan, jag lyckades nyss peta mig i ögat och nu känns det ungefär som att jag hackar lök och ögat bara rinner. Så himla klantigt. Dåligt väder är det ute också, fast jag kommer ju stå inomhus till klockan 7 så egentligen gör det inget. Men det gör att jag längtar mer till den 13 januari, men snart är vi där och jag ser fram emot att få spendera flera veckor i ett annat land med Sonny! Har nog egentligen inte riktigt fattat att vi ska det..
Men för att nå dit måste jag jobba lite och det är precis vad jag ska göra om en halvtimme, så det är kanske dags att göra sig klar.



Pensionärsjävlar

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (0)
2010-11-01 22:38:20

HA HA säger jag bara, jag och Sonny såg precis på Pensionärsjävlar! Det var faktiskt riktigt roligt, kul att folk kan bjuda på sig själva för att få andra att skratta! Det gillar vi och under de sju resterande avsnitten kommer jag sitta bänkad framför tvn.


tolv.nollnoll

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2010-11-01 12:31:10

Skönt att få börja sent om dagarna, likadan dag imorgon med. Det bästa är nog att jag fick spendera natten hos Sonny och det ska jag göra även denna natt! Vi lägger golv hemma så det går verkligen inte att vara där i röran. Nu ska jag jobba vidare.