Ny vecka

Permalink | Schooltime | Kommentarer (0)
2010-03-29 13:47:45

Det är en ny vecka, det är veckan innan lovet och det är en vecka som jag helst skulle vilja hoppa över. Rapporten om vårt projektarbete ska lämnas in, men det är inte det värsta som man kan tycka. Det som skrämmer mig mest är vi har muntliga nationella provet i svenska B på torsdag. Jag tycker verkligen inte om att prata högt inför folk. Tiden börjar dra ihop sig och jag börjar få ångest och känner mig redan nervös! Mest panik har jag över att jag inte fått ihop vad jag ska prata om än och jag måste finna tid att göra det samtidigt som jag har tusen andra saker jag ska hinna med.

Det ska bli så skönt med lov, även om största delen av mitt lov kommer bestå utav plugg. Men snart är det över och jag ser verkligen fram emot att få sluta skolan och försöka stå på egna ben.

Dålig uppdatering beror föresten på skolan, det lär bli bättre när allt lugnat ner sig.

sista dagen på campus

Permalink | Schooltime | Kommentarer (9)
2010-03-26 07:21:22

Idag är sista fredagen som vi ska åka till Norrköping med klassen, känns skönt faktiskt. För er som inte vet så har vi varit på Norrköping campus och fått testa på lite hur det är att gå på högskola. Idag kommer vi dessutom åka till Linköping.
Runt 3 kommer jag sluta och då är det äntligen helg, men förmodligen kommer jag inte kunna njuta av ledigheten. Läxhögen är enorm och verkar aldrig ta slut.

Måste rusa, ha det bra.

nytt i garderoben

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (2)
2010-03-25 09:13:02

Man blir alltid så otroligt shoppingsugen när det börjar bli vår och sommar, så jag har varit och inhandlat mig en jeansjacka och en klänning från HM.


Inte världens snyggaste bild, men den får duga.


Från Ellos

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (2)
2010-03-23 18:44:51


En eventuell studentklänning och ett par skor.
Det trista är att klänningen kommer i den 25 april och skorna 10 juni!!


att gå emot sin rädsla

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (0)
2010-03-21 20:55:38

Här har det inte hänt mycket på hela veckan. Beror mycket på att jag har en hel del skolarbeten att göra, det är sjukt mycket just nu. Studenten blir bara mer och mer efterlängtad! (påsklov vore inte heller helt fel)

Men något roligt har iallafall hänt, jag har ännu en gång gått emot min egen rädsla. Igår var jag i Eskilstuna med några vänner för att ställa upp för Matilda och vara hårmodeller. Det var inte bara en hårmodell som skulle visas upp för någon lärare eller liknande, utan här skulle man minsann gå på catwalk inför publik! Helt galet att jag ens gick med på det från början. Vanligtvis vågar jag inte ens prata högt inför klassen och nu skulle jag stå och posa inför helt främmande människor. Galet, men nu är det gjort och det gick..bra, tror jag.

Ställde mest upp på grund av att jag vill komma över mina rädslor, precis som med blodgivningen. Jag känner mig stolt över mig själv som gör saker som jag tycker är jobbigt. Det känns bra efteråt.

Har tyvärr inga bilder från igår förutom från webbkameran. Men det kommer förmodligen komma upp fler bilder någon dag när jag fått några.


Inga seriösa bilder. Sonny var också med på hårvisningen och hans hår blev rött!


Första bilden var hur jag såg ut i stort sett hela lördagen, andra bilden visar hur jag såg ut när jag skulle försöka borsta ut det idag.






sharing is caring

Permalink | Happenings | Kommentarer (2)
2010-03-15 16:48:43

Idag klockan 8.00 på morgonen skulle jag för första gången gå och ge blod. Jag kan nog inte påstå att det var en lyckad morgon. Allt gick bra till en början, gjorde dock lite ont när hon stack in nålen. Men jag var precis som vanligt, pratade på och tänkte på hur stolt jag var över mig själv som vågade ge mig in på något som jag tycker är obehagligt.

Allt var frid och fröjd, tills det kanske var 1 minut kvar då började jag känna mig yrslig och efter hände allt: yrslig, likblek, kallsvettig, illamående och alla styrka i kroppen bara sjönk till botten. Det var hemskt! Sån tur var hade jag supersnälla sjuksköterkor runt om mig som hjälpte mig med allt jag behövde. Issäck på pannan, festis (socker♥) och annat som var behövligt.

Ungefär en timme var jag på blodcentralen innan jag vandrade mot skolan (hade bara en lektion idag + fick hamburgare till lunch, mums). Jag tänker iallafall inte ge upp, utsätter mig endast för detta var fjärde månad och det är liksom ingenting, jag hjälper människor det är någonting!

Fick ju välja en grej efter att ha gett blod och jag har börjat samla på en serie nu med svarta muggar från höganäs, så jag kan ju inte bara nöja mig med en mugg ;)


gästblogg a la lovisa!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-03-15 12:03:38

Hej hej hallå allihoppa!!

Cecilia sitter bredvid mig ett par datorer här ifrån och har ingen aning om att jag snott hennes dator och gästbloggar! mohaha. Hon kommer bli surpriced när hon ser det här! Med andra ord våldgästar jag hennes blogg!

So whatZ up?
För min del leker livet! Imorgon far jag till min kära pojkvän i storstaden och stannar tills på torsdag! och sen åker jag upp på fredag och stannar till måndag! Hur Awesome är inte det?!!!??!?! TOTALY!! hahah. Vårkännslorna är igång och flödar av bara faaaan. Så det ska vara i sånna här tider!

Cecilia må hata mig nu för detta, men so what eeevaaah. jag är glad hon är glad alla här glada.
Vill ni veta hemlisar om Cecilia?
Jag har en del att dela med mig av!

- Hon gilalr summer of '69 med Brian Adams.
- Hon är stört kär i en kille son heter sonny som går i vår klass (kanske ganska uppenbart)
- Cecilia kommer beställa sin studentklänning från asos (som förövrigt resten av klassen kommer göra, MASS SHOPPING)
- Cecilia ääälskar salt lakrits shots från San marino (billigt och bra men framförallt GOTT)
- Cecilia är grymt duktig på att göra headrar och blogg design (men det visste ni nog redan...)
- Cecilia är rätt bra på att skjuta upp skolarbete, eftersom hon ägnar mer tid åt sin kärlek (vilket är GANSKA logiskt, vem gör inte det?)

you know you love me
Xo XO GOSSIP GIRL

reklampause

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (0)
2010-03-14 12:10:31

Tog en pause i skolarbetet, hittade denna ostreklam, haha. Kanske bara är jag som tyckte den var rolig.


sometimes

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-03-14 09:32:31

Jag har lyckats fått två trevliga besked denna vecka.
Först angående blodgivningen, imorgon klockan 8.00 gäller det och det är faktiskt lite nervöst.. Jag är ju rädd, jag tycker det är obehagligt, men jag gör det för att komma över det!
Det andra beskedet fick jag i torsdags, det gäller ett jobb i sommar på posten. Det var inte helt säkert hur det skulle bli, men hon jag pratade med trodde iallafall att det skulle bli lite jobb. De skulle höra av sig om någon vecka igen. Det kändes postitivt när jag fick samtalet iallafall, så jag hoppas det blir mycket jobb i sommar.

Ibland känns det som jag har turen på min sida.
Nu längtar jag ännu mer till studenten!

11 mars

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-03-11 10:15:29

Dagen man helst vill glömma men ändå blir påmind av hela tiden. Dagen som var en stor sorg för många. Jag vaknade av en klump i magen imorse och en känsla av obehag. Dagen i sig verkar bestämt sig för att vara dyster.
Mindes tillbaka till dagen för ett år sedan när jag läste repotaget i tidningen.
Det är jobbigt att förlora någon som fanns bredvid en dagligen i skolan, det blev tomt, väldigt tomt.

Vi tänker på dig, Fredrik.



I have homework to do

Permalink | Schooltime | Kommentarer (0)
2010-03-11 01:46:14

Man får stå sitt kast när man ligger efter i skolan. Nu har jag försökt gjort klart psykologin, men jag känner att tröttheten börjar ta över och jag börjar bli irriterad på att det inte går som jag vill. Energidryckarna jag laddat upp med inför pluggandet hade ingen långvarig effekt.
Har sovmorgon till 12, klockan ringer 8 då ska jag upp och skriva om en konflikt i samhällskunskapen. That wil be great..

Veckorna fram till påsklovet kommer vara ett helvete, livet är inte alltid lätt. Tre månader kvar till studenten, jag ska hålla ut och jag kommer klara det tillslut!

Ritplatta

Permalink | Allmänt | Kommentarer (5)
2010-03-10 09:43:41


Ett meddelande

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2010-03-09 18:07:30

Fick ett meddelande idag, jag är blodgivare!


prickigt

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (2)
2010-03-09 17:25:55

Frida kom och överraskade mig idag med ett par prickiga strumpbyxor!
När jag försökt hitta mig ett par har de antingen varit slut eller inte ens funnits, så jag hade gett upp hoppet om dom. Men min vän Frida.. finns inga ord, tacktacktack!


Party i fredags

Permalink | Partypingla | Kommentarer (2)
2010-03-08 21:15:31

Ja i fredags var en dag jag sett fram emot, tre killar i vår klass har som projektarbete att ordna studentfester och i fredags ägde den första rum på statt! Det blev minst sagt lyckat och jag hade en sjukt bra kväll, trots att jag fick sjukt ont i fötterna av allt dansande.
Kvällen började med att tjejerna i klassen samlades hemma hos Linn, hade det trevligt med snack, någon lapp-lek och lite dricka på det. Påväg mot statt smet vi in på sanmarino och shottade (mums för lakritsshottar!). Därefter halvsprang jag till statt (haha, ingen olycka skedd iallafall). På statt blev det fullt drag och ni som inte var med: Ni missade verkligen något!
Galet bra kväll! Fick somna bredvid min älskling senare och hela lördagen blev seg, en kebabrulle och tvtittande.

Här har vi en liten bildbomb.

























Där har vi några bilder iallafall. Det var allt för den fredagen och nu längtar jag ännu mer till studenten.




Snowboardåkning

Permalink | Funny stuff | Kommentarer (0)
2010-03-05 14:15:31

I tisdags var jag i spökbacken tillsammans med Sonny. Jag skulle för första gången stå på en snowboard! Jag är rätt stolt över mig själv att jag vågade, det var inte direkt det lättaste kan jag ju säga. Tror att jag lyckades ta mig upp och ner för backen ungefär 5 gånger. Detta resulterade till att jag hade ont i hela kroppen!


Bildbevis!


Morgonbesök

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2010-03-04 12:16:48

Såhär kan man också bli besökt på morgonen. Blev nästan lite rädd när det plötsligt dök upp en person utanför mitt fönster imorse. Hehe, anledningen var iallafall att de skulle ta ner snö och istappar.