i'm tired

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-31 21:35:32

Jag har inte plucggat ett smack idag, tröts att jag borde. Jag har varit så sjukt trött och troligtvis på grund av det så har jag fått ont i huvudet. Det suger, för jag kan inte koncentrera mig ett dugg på det som jag egebtligen ska göra. Nu hade jag iallafall tänkt lägga mig i sängen och läsa igenom samhällskunskapen en gång så jag har ett litet hum om vad det handlar om.


Tisdag

Permalink | Schooltime | Kommentarer (1)
2009-03-31 12:38:43

Denna tre timmarslunch är ganska onödig, skulle ha varit bättre att typ flytta ner idrotten och fått slutat tidigare. Men nu är det som det är med det.
Hitills har dagen varit riktigt bra, studiebidraget har kommit, vårvädret är här igen och skoldagen är inte det minsta jobbig. Men det lär inte bli bättre, när jag kommer hem är det bara en massa plugg som väntar. Imorgon har vi samhällskunskapsprov, inte allt för svårt. Men dagen därpå har vi kemiprov, något jag oroar mig lite mer för.. Jag vill ha VG som slubetyg, vilket gör att det krånglar till sig för mig.. Med tanke på att jag kommer få sämre provresultat denna gång mot de tidigare proven. Jaja, jag får hoppas att det går bra ändå.

New haircut

Permalink | Happenings | Kommentarer (2)
2009-03-31 09:29:52

Igår färgade jag håret, ljusare som ni ser på bilden.
När jag jämförde med tidigare så vet jag faktiskt inte vilken av dom som är bäst.
Skitsamma, nu är det som det är och det seren aning bättre ut i verkligheten än vad det gör på bilden. :)


Söndag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-29 22:33:33

Här har det inte blivit mycket skrivet idag, jag har mest tagit det lugnt och försökt läsa klart min engelskabok. Har två prov i veckan, så det blir förmodligen inte mycket sittande vid datorn och ännu mindre uppdateringar här.
5 skoldagar kvar sen är det påsklov och vi får hoppas på att det blir fint väder så man kan vara ute något.

Har inte alls mycket att säga här nu, men förhoppningsvis blir det väl bättre så småningom.
godnatt!

Lördag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2009-03-28 16:07:02

Det är snart dags för mig att hoppa in i duschen, jag ska bege mig hem till Sebastian. Min tanke var att eftersom jag ofta äter hemma hos sebbe kunde jag köpa familjepizza, men nu blev det jag som ska bli bjuden på fläskfilé istället. Jag måste ju försöka bjuda tillbaka någon gång. Kanske när vi fått iordning här hemma kan jag försöka bjuda hem dom och bjuda på något gott! :)
Jaja, jag hade iallafall tänkt sova hos Sebbe inatt och dessutom är vi bjudna till grannporten där det är inflyttningsfest för min kusin och hans tjej.

Jag vill ha!

Permalink | Wanties | Kommentarer (0)
2009-03-28 15:23:14

Jag har hittat lite kläder som blivit mina favoriter från Gina Tricot och monki. Önskar att jag hade pengar så jag kunde köpa dom nu! Jag hoppas de finns kvar tills jag har råd och kan åka och köpa dom!


Let's Dance

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-28 15:16:10

Jag som nästan aldrig ser på tv... Ändå satt framför tvn igår och såg på Let's Dance finalen.
Vad tycker ni, var det rätt som vann? Jag tycker det, trots att Laila dansade bättre så tycker jag att Magnus har utvecklats mest. Ryktet går också att Laila varit danslärare innan, och då tycker jag faktiskt Magnus var mer värdig förstaplatsen! =)


Finally, It's Friday!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-27 08:34:40

Det blir inte en allt för jobbig dag i skolan idag, dagen börjar med sovmorgon till 10 och sen har vi matte (tror vi ska börja med Matte D nu) , sedan  lunch och till sist svenska innan vi slutar 13.20! Sånna dagar borde vi ha varje dag ;)
   Efter skolan ska jag till banken och prata om fonder, låter inte allt för kul.. Men måste gå och göra det där någon gång.
När det är klart ska jag träffa Sebastian. Jag träffade honom igår också, men jag hade en dålig dag så vi skulle träffas idag istället.

Jag har absolut inget roligt att skriva här längre, men det kanske blir bättre framöver.

så är det

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-26 19:42:36

Jag har inte mycket att säga här, kan inte riktigt beskriva dagen. Det har varit både upp och ner, netionella är äntligen över, sen om jag blev godkänd är en annan sak. Det har varit härligt väder... Mer behöver jag inte säga..

dataförbud!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-24 07:33:57

Idag är det en ny dag och solen skiner, jag hoppas att den kommer vara framme hela dagen så snön smälter bort! 
Nu på morgonen har jag kommit fram till att idag och imorgon har jag dataförbud. Igår fick jag nämligen ingen matte gjord alls, och man kan ju undra hur det kommer gå på nationella provet på torsdag!?
Så inget sittande vid datorn för min del förrän nationella är över!
Det var vad jag ville säga.

Måndag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (2)
2009-03-23 17:56:23

Skoladagen har konstigt nog gått ganska snabbt idag. Så jag hade tänkt plugga lite Matte nu och städa. trots att jag slutade 15.20 så har jag inte kommit igång med det än. Jag hoppas mest på att mamma kommer hem och vill färga mitt hår medan jag sitter och pluggar! :)

Sen för er som vill ha en ny design, jag sätter igång med det igen på Påsklovet. Då är det värsta över och det är lov, så det är ju perfekt!

Lördagen

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2009-03-23 16:59:24

I lördags var det klassfest, det var suveränt och allt var verkligen super. Stämningen låg på topp, det verkade som alla hade det bra och var glada. Trots de senaste dagarna.
Jag är glad att jag fick träffa alla, pratade med folk jag nästan aldrig pratar med, råkade glömma min ID-kort på shell, åt cheesburgare, och hade det bara jättebra! ;D

Här har ni ett smakprov på bilder, ni kan gå in här för att se fler. =)


Söndag kväll

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-22 22:13:04

Jag är hemma nu och har haft en jättebra helg! Tänkte berätta mer om det imorgon, Nu är jag mest sur över vädret vi har här!! Kan inte våren bara få komma nu!? Det är jobbigt med snö, eller åtminstone nu när det snart är april! Då ska det ju inte vara snö, snön ska ju försvinna i slutet av februari, senast! Iallafall om jag fick bestämma.
Nu ska jag krypa ner i sängen, det kommer bli en jobbig vecka med mycket plugg och annat som ska göras.
puss&kram.

så blir helgen

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-20 09:07:02

Idag är det fredag och jag ska till pappa i helgen. Men denna helg har jag en del att göra. Ikväll ska jag hem till Frida, efter två månaders tid ska hennes födelsedag äntligen firas! jag tror det blir en toppenkväll. Imorgon kväll är tanken att det ska bli en liten klassfest också. och till sist, på söndag måste jag ta tag i matten!
Förhoppningsvis hinner jag träffa Sebastian något också. =)
Det lär bli en bra helg !

20 mars

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-20 08:00:57

Här är det dålig uppdatering hela tiden kan man ju säga. Men ni vet väl kanske varför. Det finns inte heller så mycket roligt att skriva om. Det enda jag kan berätta som kanske inte är så roligt är att jag ska försöka reda ut alla skolarbeten så jag hamnar där jag slutade, alltså att jag har koll på allt. Jag har till påsklovet på mig, 14 dagar.
Tills dess har jag endel som ska göra, nationella prov, kemiprov, samhällskunskapprov, läsa ut en engelskabok, få till ett bokomslag (helst innan påsklovet), sen om jag hinner vill jag också få klar energiuppsatsen. Men jag vet själv att det enda som kommer vara klart kommer vara proven ^^ Resten kommer jag sitta med efter påsklovet!

Jaja, detta var inte allt för roligt, dags för frukost.

Jaaaaa

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2009-03-18 16:19:36

Ja, för det första så tackar jag Erik som gästbloggat här under! :)
Nu ska jag äta våfflor.

HEJ TJO HALLÅ

Permalink | Allmänt | Kommentarer (8)
2009-03-18 14:07:17

Nuså tänkte jag faktist för första gången skriva ett vettigt inlägg :D

Jeans vad är det egentligen, ngt man har på sig? :O förstår liksom inte riktigt nyttan av det:S vfr kan inte hela världen bara gå i mjukisar ? TÄNK PÅ BARNEN i afrika ! dom kanske aldrig får se ett par jeans i hela sitt liv :S

ååh nu känner jag mig som blondinbella :S det är jobbigt .. man kanske skulle ta och starta sig ett eget klädesmärke som tillverkar ngt som kanske är snyggt. har hört att det är viktigt att folk ska tycka att det är snyggt för att det ska sälja. förstår inte riktigt meningen med det  ? :O

jaja den här dagen har iaf varit intressant trots att det inte har hänt alls mkt. känns konstigt

kanske skulle ta och göra som alla andra hitta på ngt.. jag är ledsen mn inte särskilt kul att bara sitta här trots att ni kanske tycker det. min blogg är iaf den mest intressanta i världen. fattar inte vad folk ser hos blondinbella. lixom vad har hon gjort för att förtjäna den uppmärksamhet hon får. inte mkt tkr jag. mer än att ja var någotting ?

jaja för att återgå till klädesfrågan i afrika. undrar hur det är att bo i Afrika kanske skulle vara häftigt. fast har ghört att man kan få aids. det känns lite jobbigt. man blir ju nervös. happ nej nu ska jag återgå till det normala livet.

HEJS puss over and out from your big C

vad ska jag göra?

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-17 16:57:06

Idag är en sån dag jag inte kan bestämma mig vad jag vill göra. Det är film i skolan med klassen ikväll, men det känns som att jag inte varit hemma på jättelänge! Och jag är sjukt trött. Men hemma är det rätt tråkigt att vara så jag har lite beslutsångest. kanske ska lägga mig ett tag och slumra lite. Åka iväg lite senare.
Det är ju typ asfint väder ute, och då vill man ju inte heller sitta inne!
jaja, vi får se, en timme kvar!
puss&kram

dagarna som varit

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-17 09:20:34

De senaste dagarna har verkligen gått upp och ner och allt har gått så himla snabbt.
I onsdagskväll kom samtalet som inte fick komma.
I torsdags fick vi det bekräftat, det var overkliget och man kunde inte förstå det. De som orkade och inte ville sitta ensamma åkte hem till martin och såg på film på kvällen.
I fredags kom hans föräldrar till skolan och pratade med oss. Alltså, så himla starkt gjort. Kunde inte förstå hur de klarade av det. De fick en iallafall att tänka på ett annat sätt, om allt det positiva. Han hade verkligen världens goaste föräldrar.
På kvällen hastigt och lustigt åkte vi ut till olycksplatsen, det var vackert!
På lördag var det minnesstund i Skedevy kyrka och vi åkte förbi olycksplatsen igen. Därefter åkte jag ut till Forssjö med några andra från klassen.
I söndags hände absolut ingenting under dagen, men på kvällen fick jag sms om att alla som ville kunde komma till skolan och titta på film.
Igår (måndag) träffade jag Helen, vi gick till minnesrummet och skrev i minnesboken, sen åkte vi till olycksplatsen tillsammans med några vänner. På kvällen samlades näst intill hela klassen hemma hos martin och kollade mer eller mindre på hockey.

Sedan olyckan har vi försökt träffat klassen varje dag, det känns som vi har kommit närmare varandra och det känns så himla skönt. Man vet att de ställer upp om man behöver hjälp eller tröst.
Ni är så jävla bra!
Och Fredrik finns med oss hela tiden, det vet jag. :)

<3.

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-15 13:27:04I fredags kväll åkte vi ut några stycken till olycksplatsen.
Att en så hemsk plats kan vara så fin kan jag inte förstå.

halv 4

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2009-03-14 03:38:42

klockan är halv 4, jag känner ingen trötthet alls. Magen kurrar, har inte ätit mycket under den senaste timmarna.
Det har varit en jobbig fredag, mycket jobbig. Och måndagen lär knappast vara bättre med tanke på minnesstunden.
jag känner bara tomhet

090313

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-13 09:21:24

Sebastian gjorde mig sällskap inatt, kände att jag inte ville sova själv. Han lovade mig att hålla om mig hela natten, vilket han gjorde. Jag kände mig så trygg där jag låg. Men mina tankar kom hela tiden tillbaka till gårdagen, allt som hänt och vad som kommer hända härnäst.
Man kan fortfarande inte tro på det, inte ens när jag läste tidningen imorse kunde jag fatta att det handlar om någon jag känner. Det känns som att han kommer sitta där på sin plats idag igen och spela dålig musik som han alltid gjort.
Jag vill inte ens tänka längre... jag vill bara att det ska vara över ..

Livet är så jävla orättvist

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2009-03-12 17:12:41

Allt kom som en chock igår kväll, jag ville inte tro på det.
Att det sista jag gjorde var att smälla igen dörren framför näsan på dig för att retas

Att du aldrig mer kommer komma tillbaka kan jag inte förstå.
Det vill inte smälta in i huvudet.


Vila i frid Fredrik.

Så kan det gå

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-11 19:44:35Nu när väggen är borta är också internet borta! Eller okej, inte överallt i lägenheten, utan bara uttaget i min systers rum, där våran "utgångspunkt" för internet är! Så jag har fått varit den där tekniska i familjen idag och kopplat runt en massa sladdar i olika rum. Så nu sitter jag istället på golvet i hallen/köket. JÄTTEskönt..... =/
  
Soim ni kanske förstår så kommer det inte vara mycket uppdatering eller göras bloggdesigner förrän vi får till detta, vill inte mer än gärna sitta såhär under en längre tid!
Men imorgon skulle det komma någon hit för att fixa sladdar och sådär, då ska jag fråga vad som går att göra åt vårat lilla problem. ;)

Nej, nu dags att gå och göra något nödvändigt.. Tillexempel läsa min engelskabok.

borta!

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2009-03-11 19:16:59

mohahaha, jag snodde en bild från systeryster..
Detta är vad som hände idag, våran vägg är borta! :) 
Så det som fattas är nya golv, nya tapeter och typ ett nytt kök. :)
Men det kommer dröja!

10 mars

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-10 22:08:59

Imorgon smäller det! ;D

Malins Design

Permalink | Design | Kommentarer (0)
2009-03-10 21:49:54

Idag gjorde jag en design åt Malin! :)

The girl next door

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (0)
2009-03-10 17:52:40Filmen handlar om den fruktansvärda tortyren och misshandeln på en tonårstjej som är bosatt hos sin faster och om ett par pojkar som är vittnen till akten.

En obehaglig film, men jag ångrar inte att jag såg den.

En onödig dag

Permalink | Schooltime | Kommentarer (0)
2009-03-10 08:17:51

Idag är det en sån där skoldag man egentligen inte ens behöver gå till skolan på.. Sovmorgon till 10:10. Våran första lektion är engelska, som håller på till halv 12 och som vi ändå bara ska läsa på. Sen kommer den tre timmars långa lunchen och därefter har vi idrott till klockan halv 4 Då vi entligen får sluta!
   Så, vad ska man göra på de där tre timmarna idag då? Ska man försöka vara effektiv och arbeta lite med historia, eller ska man passa på att a det lugnt när man har chansen? Det återstår att se, men jag tror ändå att jag ska försöka börja med historian, så slipper jag ha den hängandes efter mig till sista inlämningsdagen.

Godmorgon

Permalink | Godsaker | Kommentarer (0)
2009-03-10 08:16:40

Det är svårt att vakna till på morgonen, trots att man har sovmorgon! Får försöka trycka i mig lite fil och hallon och se om jag kanske piggnar till sen. ;).


bladiblaaa

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2009-03-09 20:03:38

För er som inte vet så har jag lagt av med basketen, kändes som att det var bäst så. Jag kände att tiden inte räckte till åt både skolan och basket, så då fick det bli som det blev. Jag ska ta mig i kragen och gå ut och springa när jag har tid istället. Det är något som jag har väldigt svårt för, att ta egna initiativ.
Så det är helt enkelt dags för mig att börja ta eget ansvar, sätta upp mål och ta egna initiativ ! Jag måste!
Ja, vi får se hur det går.....

Jennikas Design

Permalink | Design | Kommentarer (0)
2009-03-09 19:18:41


Idag har jag pysslat med Jennikas design!

Centre Stage

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (2)
2009-03-09 10:40:18

Kate Parkers stora dröm har alltid varit att få uppträda med American Ballet Academy. Men när hon inte kommer in på skolan inser hon att det krävs mer än bara talang för att lyckas i dansvärlden. Men efter att ha jobbat ett tag på en modern hiphopklubb och med hjälp av en snygg före detta hockeyspelare som gått över till dans, kommer hon kanske att lyckas trots allt.


Den här filmen gillade jag från första stund! Rikitgt bra! Såg den två gånger i helgen :)

Det var helgen det

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-08 21:12:24

Nu är man hemma efter en helg hos pappa. Helgen har bestått av massa film och idag var jag med min älskling!
När jag var påväg hem till Sebastian idag så stannade det till en bil en bit ifrån mig, jag fortsatte att gå men så hörde jag någon som ropade på mig. Då var det Frida som var ute och körde. Snäll som hon var så körde hon mig enda hem till Sebbe. Jag är faktiskt imponerad! Körkortet är garanterat ditt till sommarn! ;D

Nu i veckan ska jag fokusera mer i skolan, nästa vecka är det nationella i MatteC, och en massa annat tråkigt, usch. Nu ska jag göra annat än att sitta här.

Hello beautiful

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-06 08:24:24

Idag är det fredag + sovmorgon! Tjohooo, kan det bli bättre? Jag åker hem till pappa idag och förblir där över helgen, det betyder också att jag inte kommer ha något internet. .
För en gång skull blir det nog en väldigt lugn helg, har inget inplanerat än sålänge.

En mys-torsdag

Permalink | Kärlek | Kommentarer (1)
2009-03-05 22:30:35

Idag är första gången på hundra år som jag träffar min älskling på en vardag! Fantasiskt härligt må jag säga. Inte för att vi gjorde så mycket mer än såg på film, men det var ju ändå mysigt! :)

Nåja, har inte mycket mer att skriva om här. Ska försöka komma på något man kan skriva om när man verkligen inte har något att skriva om. Men det får bli en annan dag, just nu vill jag helst sova.

Aryans nya design

Permalink | Design | Kommentarer (0)
2009-03-05 22:14:15Aryans nya design.

Onsdag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2009-03-04 20:14:09

Inget inlägg här på hela dagen. Jag har inget roligt alls att berätta. Men om jag nu måste berätta något så kan jag ju säga att företagsekonomiprovet inte gick skit, trots att jag bara läste igenom det en enda gång. Och om jag får tillbaka provet och det visar sig att det gått skit ändå, så får jag ju faktiskt stå mitt kast.
Nu kanske jag ska slänga mig i sängen och se en av mina många filmer.

Save Me

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2009-03-03 18:43:52

Jodå, jag mår bara fint bortsett från ett äckligt företagsekonomiprov som vi ska ha imorgon. Just nu känns det som att jag skiter i hur det går. Jag har inte slagit upp böckerna än, somnade när jag kom hem och känner mig bara oerhört hängig! Fryser och så var jag hungrig, men den saken har jag redan gjort något åt.
Usch, jag tror jag lyckats hamna i en jag-hatar-skolan-och-skiter-i-allt-situation. Åtminstone idag känner jag verkligen så!
Men ibland måste man helt enkelt gå emot sin egen vilja, så nu är det väl dags att plugga fööööretaaagsekonoomi....

It's amazing

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (1)
2009-03-03 13:32:09

Jag hittade en video på tyras blogg, jag finner inga ord för hur fantastisk den är.
Det där kallas äkta kärlek.


En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"
Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans.

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?"
(4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)
Och pappan svarar igen "Ja"...

Se hur det gick till i filmen här under!


Berg-och dalbana

Permalink | Happenings | Kommentarer (2)
2009-03-03 09:10:38När jag öppnade upp bloggstartsidan hittade jag den här bilden.
En kille vid namn Cristian som hade skrivit ett intressant inlägg om en ny åkattraktion på Grönalund!
Här kan ni läsa mer.

Men faan vad sugen jag är på att och berg-och dalbana! Någon som hänger med i sommar till Grönalund? Har inte varit där sedan jag var liten.  Och jag älskar att åka sånt där roligt! =D
 

NU ÄR JAG KLAR!

Permalink | Schooltime | Kommentarer (0)
2009-03-01 21:55:44

Fyfan vad skönt det kändes att skicka in uppsatsen!!! Det är som att något riktigt tungt lyfter sig från axlarna och försvinner. 
   Ännu har jag inte full kontoll över skolan, jag ska läsa några sidor i en engelskbok till på tisdag, sen ska jag ha företagsekonomiprov på onsdag. Men när det är gjort ska jag börja om på noll och aldrig, aldrig mer ska jag dra på mig massa skolarbeten till sista dagarna. Nu ska jag försöka göra mina läxor i tid och jobba  mer på lektionerna speciellt.
Det vara allt för mig, nu lockar sängen något oerhört. Så jag ska lägga mig och läsa lite.

An inconvenient truth

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (0)
2009-03-01 21:12:55

Detta är ingen film man ser för nöjets skull.
Men du lär dig mycket av att titta på den.
Den handlar om den globala uppvärmningen och klimatförändringen.
Tråkigt ellerhur?
Den har helt klart öppnat upp mina ögon för något man inte visste så mycket om!


En 160säng var beställd

Permalink | Happenings | Kommentarer (0)
2009-03-01 15:45:12

Om två veckor blir jag 3550kr fattigare. Inget dåligt med det, jag ska äntligen få en större säng! Det känns härligt, även om jag inte kommer ha så mycket pengar kvar till annat efter det.Detta är det enda avbrottet jag har tagit idag, att åka med mamma till sänghuset för att se om det fanns något i lagerrensningen som var intressant. Och så har jag en pause nu för att jag väntar på en film som tydligen ska hjälpa mig att skriva ännu mer på uppsatsen. Jag ligger faktiskt bra till och behöver bara skriva lite till för att få den helt klar. Förhoppningsvis är jag klar till 7 om jag ska se filmen också.

Ha en bra dag!


halv 2

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2009-03-01 01:34:21

Jag känner mig duktig som sitter uppe och skriver på min energiuppsats halv 2 på natten. Det värsta är att nu börjar verkligen sömnen komma ikapp mig och jag behöver gå och lägga mig innan jag somnar här rakt på plats.
Jag är ännu inte klar, men jag kan inte sitta uppe längre och försöka skriva mer nu när hjärnan och kroppen inte orkar längre.
Det blir troligtvis en lång dag imorgon också. Men här med lovar jag mig själv att så fort jag vaknat sätta mig och skriva klart allt utan att försöka slingra mig och göra något annat!
Så, punkt slut!

ha det bra så får vi se när jag blir klar imorgon, blir det lite uppdatering.
Godnatt!