Estrella

Permalink | Godsaker | Kommentarer (0)
2008-10-31 15:35:24

Det är vecka 44, en jämn vecka. Alltså så ska vi till pappa denna helg. Ja och som ni kanske vet så finns det inget internet där så det blir inget sittandes vid datorn på hela helgen. Någon gång ska jag se till att skaffa mig ett trådlöst bredband, som man kan ta med sig överallt, ni vet. Det skulle sitta riktigt fint.
Jag hoppas att Linn och frida ringer snart, Linn har tagit bort tandställningen och det ska firas med bullar! Haha. Sen funderar jag på att gå iväg till Sebastian och se film. :)


Just nu finns det fan inget bättre än Estrellas sourcream & Onion chips. Guu vad jag är onyttig, men vad gör det? :)

Bastukväll

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2008-10-31 01:39:04

Vad skönt det är att basta, det är verkligen avkopplande. Det var faktiskt första gången jag provade på att använda ansiktsmask. En riktig höjdarkväll har det varit, mycket tjejsnack och onyttigt ätande.Dessutom är håret mjukt av hårinpackningen, och det är så roligt att känna på tycker jag! =D haha.
Det som fattades var massage, annars var lvällen allt intill perfekt tillsammans med mina sötnosar. :)
Bilder från kvällen lär komma upp så fort jag får dom av Trolin. :)

Nu tänker jag sova, och jag känner på mig att jag kommer sova riktigt gott inatt. ;)

Snö?

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-30 18:52:57

Uppdatering igen, men jag märkte precis att det faktiskt snöar ute!!! :O Jag som inte hittat någon bra vinterjacka än! :( Suck, får bli min gamla då om det ska fortsätta vara kallt och snöa.
Påtal om snö så kom jag att tänka på att det är inte alls långt kvar till julafton, knappt 2 månader kvar. Kanske är det dags att börja köpa lite julklappar?

Jaja, det där ordnar sig alltid. ;)

I remember the times we spent together

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-30 18:44:05

Om en drygt en timme är det dags att dra sig mot träningen. Sen är det dags med lite tjejkväll. Vi har hyrt bastun och köpt ansiktsmask, och så ska vi trycka i oss chips och godis! :D Jag tror det kommer bli skitkul. ;D

Annars då? Jo, igårkväll blev en riktigt lyckad kväll, jag är så nöjd över vilket framsteg vi tog.
Senare gick jag hemåt tillsammans med min kära pojkvän, vi såg heroes och somnade ;) Hitills har allt varit riktigt bra på lovet, och jag hoppas det fortsätter lika bra. :)

Lager 157

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (0)
2008-10-29 16:45:52

Det var bra, faktsikt. De hade en hel del snygga kläder, men jag kan inte hem med något alls därifrån utom två par trosor. Det som var snyggt satt som skit på mig, tyvärr. :( Därimot var mormor så tjatig att vi ksull eåka förbi BP i flen, för allt är ju så billigt där. SUCK, jag gick runt och kollade på samma tråkiga ställen flera gånger, jag ville bara hem. Men då hittade jag faktiskt ett par mjukisbyxor, behövdes verkligen kan jag säga. :) De gick under hundralappen och sen köpte jag tuggumi.

Men snart ska jag få åka iväg och köpa julklappar till folk, kanske hittar jag något då? ;)

Idag ska jag träffa hon, sen lite senare han. För idag har det kommit ett heroes avsnitt ;D

tisdag kväll

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-29 00:01:59

Det blir en sen kväll igen. Idag har verkligen allt hänt, och det har varit blandade känslor hit och dit. Min dag kanske blir bra imorgon, det får vi se. Först och främst ska jag iallafall till Lager 157 med mormor, morfar och resten av familjen.

Käkade lunch med Linn och frida idag på Coffe House, sen var det bara att sätta igång att göra ttolldeg,poängen är att göra en modell av en HID. Alltså en erginomisk datamus typ. Kändes som om att vi lyckades bra och vi belönade oss med våfflor och sedan glass.
Hur ni lyckas göra mig glad varje gång vet jag inte, men det funkar alltid :)

mitt i natten

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-28 01:18:16

klockan är mycket. Jag har ont överallt och klagar mest. Sen har det börjat göra ont i halsen nu så vi får väl hoppas på att det inte leder mot någon förskylning.
kanske ska man gå och sova nu, eller snacka ett tag till med vännen på msn? Känns som om msn kommer överväga för att det är nog roligare än att sova :)

I kissed a girl

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-27 23:48:16

Låten har bokstavligt talat förföljt oss under helgen. Det blir våran USM låt -08! Ja vissa av er undrar säkert hur det gått? Och jag kan säga att vi förlorade alla 3 matcher. I vissa lägen vet jag inte vad vi gjorde, men det kändes inte riktigt som det var våran helg. Men detta kan vi ta igen när lagen kommer för att spela USM i lilla katrineholm, då är vi trots allt på hemmaplan. Förutom matcherna så hade vi det riktigt kul. :) Vi bodde bra och åt bra! :D Vad mer kan man säga? Det har varit kul och snart får vi visa vad vi går för.







Och vafaaan, menyn står kvar där den gjorde igår, och det går inte att ändra, föröskte nämligen göra om hela sidan men den vägrade flytta tillbaka till rätt plats. hjälp mig någon som kan?

hemma och jag är trött

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2008-10-26 21:38:13

Helgen kan jag berätta mer om imorgon, nu är jag för trött. men min fråga är, har dom gjort om här eller är det bara mitt internet som är cp? Min meny har hoppat ner och satt sig allra längst ner (har föröskt ändra men det går ej), sen har jag inga ikoner här när jag ska skapa ett nytt inlägg, ni vet de där som gör att man får fet,kurtiv eller understuken text och sådär. Aja, får se om det kanske är bättre imorgon. :|

Första lovdagen

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (1)
2008-10-25 09:51:42

Klockan 11 bär det av mot stockholm med hela laget. Än så länger har min nervositet inte brytit ut än, vilket känns skönt. Antar att det kommer bli när vi ska spela första matchen. Men detta blir nog riktigt skoj faktiskt! Jag vet inte ens vad jag ska skriva om här för det enda jag tänker på är att om en timme är jag påväg mot mötesplatsen.
Kan ju bara säga att jag kommer hem på söndagkväll, och då lär jag vara hur trött som helst så det blir säkert inget skrivande.

Nu tror jag det är dags att duka fram lite innan mamma kommer hem med färska mackor.

Här kan ni lyssna på en låt som fastnat mig på huvudet. ;)

Fredag, igen

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-24 07:45:16

Godmorgon.
Kändes som att det nyligen var fredag, tiden går så snabbt och idag är det fredag igen. Mycket bra! Och idag efter klockan 20 över ett börjat det efterlängtade höstlovet. Och klockan 5 kommer Sebastian hit och myser, riktigt bra start på lovet!
Men först ska jag hinna med att plugga klart det mesta så jag slipper sitta hela lovet, sen ska jag packa till morgondagen då laget åker och spelar Ungdoms SM i stockholm. Väldigt nervöst, fast himla skoj lär det nog bli! :)

Britney Spears

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (1)
2008-10-23 19:23:07

I'm Not A Girl, Not Yet A Woman

Jag vet vad ni tänker, Lyssnar hon på Britney Spears? Och svaret är nej, det gör jag inte och har inte gjort på flera, flera år! Idag hittade jag denna låt på Youtube, och sjukt mycket minnen kom upp.
Lillis och min kära syster förstår nog vad jag menar. Hahaha!

Förlåt men jag måste lägga upp denna charmiga bild. Den har jag skrattat mycket åt. ;)


hej

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-23 19:01:56

Hela eftermiddagen har jag suttit och tittat på eva och adam. Skrattretande, fast rätt underhållande, ;) Nu hade jag tänkt göra svenskan tills imorgon och sen är det träning.
Har verkligen haft tur idag, slapp göra en av mina läxor som skulle vara klar idag! Nu kommer det osmarta, jag skjuter upp det. Totalt osmart må jag säga, men har bestämt mig för att sitta från 2 till 5 imorgon med läxor medan jag väntar på Sebastian, så jag har iallafall en tanke bakom allt. :)
Har smällt i mig ett halvt paket med sorbeglass, mums! Resten ska ätas imårn medan jag pluggar.. :)
Jag längtar tills imorgon när min sötnos kommer hit, funderar på om jag kanske ska göra iordning tacos? Jag vill ha fredag nu!

Att sitta uppe till 20 i 1 på natten för att plugga historia lönade sig verkligen, fick VG, vilket var mitt mål! kändes grymt skönt och nu är jag glad för det.

it's diffrent now

Permalink | Allmänt | Kommentarer (3)
2008-10-22 21:52:34

Även fast jag inte har så extremt mycket att göra så känner jag mig ändå väldigt stressad och kan inte ta tag i de få sakerna jag har. Det som ska göras denna vecka är:
- juridikuppgift (ska skrivas klart imårn)
- läsa i TMS (tills imårn)
- träning imorgonkväll
- Läsa i svenskan (till fredag)
- Städa rummet

5 saker, och jag känner att jag inte hinner med? Det är lite konstigt eftersom jag haft så mycket mer att göra alla andra dagar så borde jag klara av dessa lätta saker.

När lovet börjat tänker jag njuta och försöka stressa ner mig lite, sen ska jag ta tag i skolan pårikigt.

Nu är det dags för mig att säga hej sängen och hejdå på er. ;)

Nytt

Permalink | Shopaholic | Kommentarer (2)
2008-10-22 19:19:58

Följde med mamma på stan efter skolan och köpte en ny sporttopp.


Sporttopp från Lindex för 199kr.
Jätteskön om jag får säga det själv.
Funderar på att gå och köpa mig en till fast vit.

I'm just sitting around

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-22 19:17:49

Som vanligt blir det aldrig som amn tänkt sig, Sebastian och jag kunde inte träffas idag. Han var lite klantig och råkade smälla igen dörren på Trazzels svans och bandaget var tvunget att vara under uppsikt så han inte tog bort det. Så då var det upp till mig om jag ville komma hem till honom, men jag kände att gå hem till honom och sen gå hem igen skulle bara krångla till det. Så istället ska vi träffas på Fredag! Så nu längtar jag till fredag.

De värsta dagarna är nu över i skolan, Onsdagar är alltid värst. Men nu kommer tiden gå fort, så snart är det fredag, och loooov! :D
och nu laddar jag ner andra delen med alla avsnitt från Eva och Adam, så jag och min syster ska se på det någon dag ;)

It's not just me

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-21 18:39:45

Bip-test idag på idrotten, och för er som inte vet vad det är så ska man springa fram o tillbaka enligt en röst som säger 1.1 (spring) 1.2 (spring), 1.3 (spring) ... 2.4 (spring), 2.6 (spring) osv, Det ökar hela tiden och så får man se sen hur många man orkar. Jag klarade iallafall bättre än förra gången som var 9.5, denna gång fick jag 10.2, rätt nöjd där iallafall :)

Annars då? Jo jag längtar bara mer och mer efter lovet. Och imårn ska jag få träffa Sebastian, det enda roliga som händer innan fredag. resten handlar om plugg som vi kanske inte behöver gå in på.

Nu har jag precis kommit hem från stan, följde med Mia som skulle köpa något. Hon bor i stan nu, och jag kan se hem till henne ;D SUPERKUL tycker jag ! ;)

Dags att käka, plugga och träna kanske?

I don’t worry cause everything’s gonna be all right

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-20 22:37:04

Jag har precis kastat i mig lite gröt efter träningen och sitter här och försöker förbereda lite inför engelskan imårn. Det får gå som det går, men jag vill ha någonlunda koll på vad jag ska säga iallafall. ;)
Glömde bort att säga att vi fick skolkatalogen idag. Jag själv känner väl att jag varken blev bra eller dålig så jag slipper iallafall skämmas för alla som tittar i den där. ;D
Nu vill jag helst dra mig mot sängen, Så godnatt på er.

I should know that you're not gonna change

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-20 19:28:36


I sneak out to the garden to see you

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-20 18:13:43

Dagarna går bara snabbare och snabbare, och snart är det äntligen höstlov. Så skönt, det blir den enda och sista veckan jag kan vila under höstterminen. Vi har minst ett prov i veckan enda fram till sista veckan innan jullovet. Och i dessa veckor kommer det troligtvis ingå en massa småläxor.
Nog om läxor och sånt som bara deprimerar. Dagen har faktiskt varit väldigt bra, och mycket skratt har det blivit. Våran lärare nämnde etanal idag på kemin, och bara det gjorde allt mycket roligare xD

någon dag framöver ska jag föröska skriva något intressant här i bloggen, men just nu är jag för trött för att komma på något som kan roa er.
Näst på listan är, gissa vad? Läxläsning, of course! Suck, sen är det träning. :)

happy days.

Permalink | Allmänt | Kommentarer (2)
2008-10-19 21:02:57

Vilken helg alltså! Jag träffade Sebastian i Fredags som planerat, vi såg heroes och en skitbra film, Taken. Jag rekomenderar den verkligen, sjukt spännande!

Spännande var bara förnamnet på lördagsmatchen, 2 minuter kvar och vi låg under med sju poäng, det slutade med att vi vann med 2 poäng! Vilken känsla, det var som att åka bergodalbana och samtidigt titta på en skräckfilm. Jag vågade knappt se de sista sekundrarna.
På matchen idag var det också rätt nervöst, vi hade våra dåliga stunder där vi låg under, men tillslut vann vi med 15 poäng!  Det har varit en jättebra helg iallafall. Men jag är rätt slut nu, vill sova men borde läsa lite i min engelskabok.
Fast först, ska jag fika med mamma och Sara ;D



freeedaaag!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-17 14:09:14

Det är så skönt att det äntligen är fredag idag! Ni skulle bara veta hur näsa jag hållt på att somna på lektionerna idag. Nästa vecka får bli en vecka med tidigt sänggående. Jag funderade på om jag ska se en film nu och sova lite, så jag atr  igen mig lite.
Jag ska vara hos pappa i helgen och kommer då inye uppdatera här. Lite smått om vad som händer i helgen, idag ska ajg troligtvis träffa Sebastian, både imorgon och på söndag ska vi spela match. Imellan där hade jag tänkt klämma in lite läsande av min engelskabok.
Nu är det sags att välja film, jag tror det lutar åt What happens in Vegas.

Ny dag, trötthet

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-17 00:43:19

Vill ni veta, det är en ny dag och jag har inte somnat än. Jag skickade precis in mitt arbete, vet inte om jag blev särskilt nöjd med mitt resultat, vågade inte ens titta igenom det för då skulle jag bara inse hur mycket mer jag skulle vilja ha med. Nästa gång, ja då ska jag ta tag i saker lite tidigare. Pga detta så missade jag att skriva en svenskaläxa vi har tills imorgon. Nu är jag för trött för att ens orka bry mig om det.
Jag ser inte fram imot en skoldag imorgon.
Godnatt med er.

Do what you're told

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-16 14:57:28

Nej det händer inte mycket här, men det ska. Så fort jag pluggat kvar. Själv har jag tippat på att jag som vanliget kommer skicka in arbetet i sista stund, alltså blir det en sen kväll idag oxå. Har förberett mig med godis som jag var förbi och köpte på ica innan jag kom hem, och för säkerhetens skull så har jag en chipspåse nära till ahnd om det skulle vara så att godiset hinner ta slut.
Dags att sätta igång kanske?
nej inte än, för jag ska säga en ska först, fick ett poäng i från VG på Kemiprovet! Inget som intresserar er, men jag är helnöjd, fast såklart, det hade ju varit lite roligare om jag fått VG. :)

Hejdå. Hörs kanske ikväll om jag är klar då vill säga.

23.54

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-15 23:54:06

Nu är klockan ganska mycket faktiskt. Jag är sjukt trött och lär få sitta hela eftermiddagen imorgon med historian. Jag har endast lyckats fått ner nästan all fakta, nästan.. usch det skrämmer mig. Vid den här tiden imårn ska arbetet senast lämnas in, och jag har ångest och känner mig sjukt stressad. Jag tänker iallafall sova nu och vakna med en positiv inställning att jag ska klara av det här imorgon.
Godnatt på er.

P.s, så snart detta är över ska jag hitta på något lite roligare att skriva om.

.

Permalink | Allmänt | Kommentarer (3)
2008-10-15 21:34:58

hej, här behövs ett mirakel.
hejdå.

Guess who!?

Permalink | Allmänt | Kommentarer (4)
2008-10-15 14:24:16


Äntligen är jag klar med illustratorbilden, gissa vem det ska föreställa?
P.s, mobba inte näsan, den var svååår!

Far longer than forever

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (1)
2008-10-15 07:43:50

Detta blir troligtvis det enda inlägget för idag. I eftermiddag måste jag skriva på historian!! Så jag får absolut inte ens tänka tanken att göra något annat idag.
Just nu försöker jag pigga upp mig lite med gröt till frukost och lite musik. Hittade en låt på Youtube som påminner mig om när jag var liten! x)



Haha, Svanprinsessan! :)

yesterday is gone, and right now i belong

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-14 18:45:51

Jag och Frida blev bjuden på bullar och saft hemma hos Linn efter skolan. Mums.
När jag väl kom hem tog ett tag för mig att komma igång med historiaarbetet. Nu har jag äntligen lyckats slå mig till ro och skrivit iallafall fakta från en av historiaböckerna. Snaaaaart så kommer stressen komma ikapp mig, och det kommer sluta med att jag får ångest och sitter uppe sent på kvällen istället för att få arbetet klart.
Ska åka iväg på träning om sisodär en timme, så jag hoppas på att jag hinner göra en hel del innan dess.
Ni måste tycka att det är suuuperkul att alltid få höra om mina skolarbeten. Jag ska skärpa mig, men skolan är det enda jag hinner med om dagarna, därför blir det att jag skriver om det.
Jag har inget liv :P

BÄST-DAG

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-14 13:15:22

Blev precis klar med provet. Fan vad bra det känns just nu! Jag vet att jag inte ska vara fööör glad, eftersom man vet ju aldrig hur det har gått, slarvfel här och var kan förstöra sjukt mycket! Men idag tänker jag vara glaad ändå. :D
Om jag hör rätt nu så har vi dessutom ingen idrott. Så då kan jag gå hem så fort Linn och Frida är klara där inne.

Godnatt

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-13 23:42:03

Det är sent, och jag är uppe... Undra varför? Jo för att jag har kemiprov imorgon! Har suttit och pluggat i stort sett hela eftermiddagen, plus kvällen för att jag ska få godkänt eller kanske något ännu bättre (!?) på provet imorgon. Jag skulle nog bli rätt sur om jag inte lyckas, eftersom jag lagt ner ganska mycket tid och energi på att jag SKA klara av det! Gäller bara att komma till skolan med rätt inställning. Jag har sovmorgon oxå vilket gör att jag faktiskt hinner vila upp mig lite halvt innan skolan börjar.
Just nu känns faktiskt allt bra, har bara lite ångest över att jag inte övat mer på de sakerna jag har svårt för, men nu är det som det är med det. Jag är för trött för att få in mer nu ikväll ändå.

Nu ska jag sova! Godnatt på er.

It will never end

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-12 16:54:22

Det tar aldrig slut, läxor överallt som bara fyller på och gör högen större och större. Just nu pluggas det Kemi, prov på tisdag. Så ska jag även hinna med att skriva klart Historian tills på torsdag. Faktiskt det som jag tycker är mest i vägen nu är alla träningar, visserligen är det sent på kvällen och bara tre gånger i veckan. Men för mig känns det just nu som ett hinder för skolarbeten. Var endast på en träning senaste veckan, och jag får dåligt samvete för att jag inte kan gå dit. Enda fram till höstlovet kommer det troligtvis se ut såhär, och förhoppningvis har jag lyckats tagit nya tag efter lovet. Det är bara 2 veckor kvar dit, sen tror jag att det mesta ordnar sig.
Nu ska det pluggas vidare.

intresseklubben antecknar

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-11 13:28:57

Vilket skitväder det är ute alltså! Antingen ska det vara varmt eller så ska det vara kallt. Nu är det liksom lite mitt emellan och då vet man inte vad man ska ta på sig om dagarna. Att det regnar ute gör inte heller saken bättre. Usch för det svenska vädret!
Igår var iallafall en lyckad kväll, fast utan våfflor. Istället käkade jag och Frida på Sibylla innan vi gick hem till Linn där hon och Rebecka väntade på oss. Ja och som jag skrev i ett av de tidigare inläggen så skulle jag till sebastian sen, och vi såg ett nytt heroes avsnitt! Denna gång var det nog mer spännande än vanligt. Längtar tills nästa vecka när ett nytt kommer ut.

Just nu sitter jag bara här för att få skriva av mig lite innan mormor och morfar ska hämta mig och min syster. Datorn får följa med så jag kan göra min läxor lite senare. Men tyvärr finns det inget internet där som jag kan koppla upp mig på, så jag passar på sålänge jag sitter hemma.

Detta inlägg blir sjukt osammanhängande. Så hejdå på er. Hörs imorgon troligtvis.

Äntligen fredag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-10 11:57:50

Jag känner mig glad, det kändes verkligen som att det gick bra på provet idag.. Men jag vill inte ta ut glädjen i förväg. Man vet ju inte, det kan ju ha gått riktigt dåligt och då blir man bara mer besviken om man hoppats på något annat. Så vi får se hur det gått när jag får tillbaka provet helt enkelt.
Det är fredag idag och kvällen ska spenderas hemma hos Linn, vi ska käka våfflor och godis och glo på idol. Senare drar jag mig hem till Sebastian och sover kvar där. Resten av helgen ska jag bara plugga kemi och histora. Kommer sova hemma hos mormor och morfar på lördagkväll, sara och jag ska bjuda dom på mat.
Nu är dte bara en lektion kvar, svenska. Det här verkar bli en bra dag! :D


Pause

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-09 19:22:30

Nu sitter Trolin här och har försökt hjälpa mig med Matten. Problemet är att min hjärna verkar ha stängt av allt, jag får INTE in mer nu! Och jag fattar fortfarande inte. Nu den senaste halvtimmen har jag proppat i mig mat för att få lite mer energi så jag orkar plugga mer sen. Ska till pappa sen, sover kvar där så jag kan få hjälp med de uppgifter jag inte kan.
Jag låter som värsta pluggnörden, men seriöst, det enda vi hinner nu är att plugga och plugga.. Är så sjukt mycket man ska göra. Jag längtar till höstlovet, jag måste få vila!!!!!

Hungrig och det blir tortillas!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-09 11:17:44

Nu hade jag tänkt att ta en pause i mitt historiaarbete, nu ska jag nämligen gå och käka!
I helgen blir det mer plugg och kanske imorgon med. Men först ska jag koncentrera mig på Matteprovet. Jag nämner det ganska ofta, men jag är nervös, speciellt när jag känner att det finns risk för IG.

OH NO!

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-09 07:53:49

Jag tror detta är första gången i världshistorien som jag försovit mig! Händer iallafall inte alls ofta. Vaknade till tio över istället för kvart i 7. Jag klär på mig och ska sedan göra iordning frukost, vad händer?. Jag skar mig, inget större sår.. Men jag och blod är ingen bra kombination, så jag fick gå och lägga mig igen för att inte ramla ihop på golvet.
Det lustiga är att jag ändå är i tid, enda skillnaden mot alla andra dagar är att jag inte fixat till håret. Who cares?

I eftermiddag får jag sitta kvar två timmar extra, anledningen är för att jag ska plugga matte med Linn och Frida i mattestugan. Det lär behövas eftersom jag var totalt lost igår! Sen kan jag ju säga redan nu att det inte blir någon träning idag. Känner att om jag vill få godkänt imårn hinner jag inte göra något annat än att nöta en massa matte hela dagen.

Matte C

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-08 21:58:19

Vill ni veta en sak? Vi har några blandade övningar som man kan repetera på innan provet i matte på fredag (för er som inte visste det). Och när jag säger att jag inte kan ett skit så ljuger jag inte. Jag har försökt ta mig igenom 21 frågor, 6 stycken har jag räknat rätt på. Detta ser inte alls lovande ut! Som det ser ut nu så måste jag hoppa över träningen imårn om jag ska lyckas få godkänt på fredag. SUUUUUG!
Jag som hade tänkt mig ett VG i matteC, just nu verkar det hopplöst...

me like

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (0)
2008-10-08 20:36:38

Jag tänkte att jag skulle lägga upp en låt som blivit en av mina favoriter de senaste dagarna.
Christina Aguilera - Keeps Gettin' Better



Noise in my head

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2008-10-08 18:45:59

Jag har suttit och funderat på en sak, det är alltid mycket roligare att läsa bloggar när det är en bild med. Jag är väldigt dålig på att lägga in en bild till inläggen som jag skriver. MEN jag har faktiskt en eller snarare två anledningar, för det första: Mina bilder ligger inte på min nya dator, ioförsig så har vi en extern hårrdisk som jag kan ta hit, men jag är för slö för att koppla in den. För det andra: Jag har ingen egen kamera, det blir då mycket svårare att dokumentera.
Det ska ändå försöka bli bättring på detta, ska försöka locka ut latmasken ur mig.. faktiskt när det gäller de flesta saker. Jag är så otroligt slö! Och jag måste börja lära mig ta tag i saker. Måste, måste, måste!

Vad har jag nu kommit fram till? Jo, jag ska sluta skriva och sätta igång med skolarbetet!

So lift your hands high and wave 'em proud

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2008-10-07 18:39:19

Idag måste jag hinna på träningen, ska först och främst göra klart musikanalysen och skicka in den till min lärare. Har faktiskt inte så hemskt mycket kvar att skriva. :D



En skönhet.

Lucky you

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-07 09:26:51

Första lektionen börjar med engelska, får hoppas att jag hamnar i en bra grupp när vi ska snacka om låtarna. Vill helst inte säga ett skit om låten, inte på engelska iallafall! Men jag blir väl så illa tvungen, det värsta är att jag inte riktigt vet vad jag ska säga... Jag är helt enkelt väldigt oförberedd för detta, även fast jag satt och pluggade på engelskan hela dagen igår. Jag blir alltid så sjukt nervös när jag ska prata inför andra med ett språk jag inte kan. JAG VILL INTE!

I'm just trying to get my life back again

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2008-10-06 23:16:50

Nu är jag alldeles för trött  för att sitta uppe längre, tur att det är sovmorgon imårn! Har pluggat en hel del under dagens gång. Det tar aldrig slut, finns fortfarande mycket kvar som inte är klart. Hann inte med träningen heller, känner nu att jag faktiskt gärna hade velat springa av mig efter kvällens alla känslor!
usch vad jag är sjukt trött, men innan ögonen slår ihop för mig vill jag ge en guldstjärna till Frida, Linn, Sebastian och Malin som alla fyra har stället upp på olika sätt idag och fått mig att le och tänka på allt det positiva! Ni är värda så himla mycket för mig! <3


   

What hurts the most

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (0)
2008-10-06 21:38:20



Det är inte rätt video, men vad gör det?

Måndag eftermiddag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-06 16:39:22

Sitter här i skolan och väntar på att klockan ska bli fem så jag kan börja dra mig mot Sebastian och hämta mitt USB-minne som jag glömde sist jag var där. Lite akut att få tillbaka den snabbast som möjligt så jag kan få göra klart arbetet som ligger sparat där. Så nu har jag försökt plugga lite engelska, och mer plugg blir det så snart jag kommer hemåt. Just nu är det för mycket, de kunde ju iallafall ha spridit ut det lite, för nästa vecka har vi endast ett kemiprov som väntar.

You know how to keep me smiling

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-06 09:10:17

Jag är bara trött och vill helst bara hem till min säng, det var ingen kul natt, somnade sent och har sovit oroligt. Så jag hade väldigt gärna sovit ett tag till imårse, men tyvärr! Just nu har jag programmeringB, rätt slappt om jag får säga det själv. Resten av dagen kommer bestå av fysik, kemi och matte, vilket jag inte alls ser fram emot.
Det är inget alls intressant som händer idag, det handlar mest om plugg och så ska jag föröska hinna med träningen ikväll oxå.
Dags att knarka lite låtar av Christina Aguilera.

I'm OK

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-05 22:09:56

Det finns ingen enkel utväg. FAN
Jag vet inga ord som är tillräckligt bra för att förklara.
Jag vill helst glömma, gå vidare, med eller utan dig, jag vet inte.

And every morning that I wake I look back at yesterday
And I'm okay

Söndag

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-05 20:00:53

Oftast är det fullt upp på helgerna för min del, och denna helg har inte varit ett undantag. Dock blev det ingen myskväll med Linn och Frida i fredags, men det finns ju fler tillfällen. Jag försökte istället engegera mig i alla skolarbeten jag tagit hem, det gick väl inte för lyckat.
Ingen skön sovmorgon fick man i lördags heller. Vi åkte till Finspång och spelade macth, vi vann och för en gång skull var jag nöjd med mig själv! :D Resten av dagen skulle jag ha pluggat, men jag somnade när jag kom hem.. Han läsa igenom ett stycke vi skulle läsa tills på måndag.
Idag, jaaa.. ingen sovmorgon fick jag idag heller. Jag och Anna skulle sitta i kiosken i nyhemshallen. Väl där uppe fick vi sällskap av Lina oxå. Tiden går snabbt när man har roligt och vips så satt jag och käkade tårta tillsammans med Sebastians familj och släkt. Hans mamma fyller år idag och jag hade köpt henne en liten present. :)
Nu är jag hemma hos mamma igen, har fortfarande baslutsångest vad jag ska välja för låt tills engelskalektionen på tisdag. Men får komma på någon snarast så jag hinner repetera lite vad jag ska säga ocå sådär.

Nu är jag bara helt slut, och jag ser inte fram emot en skoldag imårn. Om jag har tur kanske skolan stängs ner under dagen pga att de tycker synd om alla ungdomar för att vi har så sjukt tråkiga och långa skoldagar! Men jag tror inte det, så jag får försöka vara glad ändå...

hang around

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-03 16:01:51

Jag antar att pappa ringer snart och säger att han ska hämta oss. Jag har inte packat klart än, kanske borde göra det så jag slipper stressa när han väl står utanför, då slutar det bara med att vi får vända tillbaka och hämta alla saker jag glömde packa ner. Så brukar det vara ibland, eftersom jag är så bra på att planera tid! ;)
Fick tillbaka fysikprovet, och det var som jag trodde, IG. Jag fick prata med läraren denna gång och då kändes det som att det ändå fanns en gnutta ljus för mig framöver. Jag ska klara det på det stora kursprovet!

Datorn får iallafall följa med mig! :) Och jag hoppas det inte blir allt för jobbigt med pluggandet i helgen.
Vi hörs

It's never gonna be the same

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-03 09:33:05

Nu är jag i stort sett klar för skolan, har på sätt och vis haft sovmorgon idag. Fick jobba var vi ville på historian, jag valde att jobba hemma. Idag ska jag hem till pappa och vara där under helgen. Har endel som ska hinnas med, massor med plugg bland annat. Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa Linn och Frida, vi ska se på film och käka onyttigt! ;)
Men nu måste jag rusa, blir att ta cykeln idag då.

Keeps Gettin' Better

Permalink | Movies.Books.Music | Kommentarer (0)
2008-10-02 22:51:38

Vilken dag alltså. Som ni vet var min skolmorgon inte alls bra, sista lektionen var så att jag skakade. Jag var så arg, anledningen tänker jag inte ta upp här. Men att vara så arg och besviken hade jag väldigt gärna velat slippa. Fick avsluta allt och gick för att möta Malin på stan. Jag är så glad att jag äntligen skulle få träffa henne, har inte träffats sen skolan började tror jag! Vi inhandlade en present till Sebastians mamma som fyller på söndag, hoppas hon blir nöjd. (A)
Sen till det vi pratat om hela sommaren, vi gick till mc'donalds och åt våran efterlängtade pommes och glass! ( + cheesburgare för min del). Att få umgås med Malin på eftermiddagen gjorde verkligen min dag. Jag glömde bort allt jobbigt och bara hade det skoj. När hon tog bussen hem ringde jag Sebbe, vå såg ett avsnitt av heroes innan jag var tvungen att cykla hem lika snabbt som vinden för att hinna med skjutsen till nyhemshallen. Idag skulle vi inte träna, vi skulle käka pizza!

Nu har jag babblat på en massa om min dag. Och nu har jag väldigt ont i huvudet för att jag precis suttit och skrattat åt ett youtube-klipp! Ni måste nästan kolla på det, riktigt roligt är det! xD


Historia... det suger

Permalink | Allmänt | Kommentarer (0)
2008-10-02 10:38:18

Hitills har morgonen varit riktigt dålig. Vi har nyligen fått tillbaka historiaprovet, och jag trodde faktiskt att det skulle gå bättre än vad det gjorde. Nu känns det som att denna skoldag är förstörd! Det är tur att Linn och Frida finns här annars hade jag troligtvis gått och tjurat för mig själv. Och jag ska fan lyckas med nästa uppgift, Medeltiden och jag ska fördjupa mig i digerdöden. Nästa fredag ska den vara inlämnad.
Nu vill jag ha mat. Det piggar upp.

Speechless

Permalink | Allmänt | Kommentarer (1)
2008-10-02 08:04:04

Jag ska snart dra iväg till skolan. Jag är fortfarande så glad över min dator att jag känner att jag vill använda den så mycket som möjligt. Därför sitter jag här på morgonen när jag egentligen inte alls har tid till det.
Idag får vi tillbaka vårat historiaprov! Lite nervöst, kändes inte som att det gick särkilt bra för en vacka sen när jag skrev provet. Jag längtar faktiskt mest tills denna skoldag är över, då ska jag träffa Malin! Vi har inte träffats på jättelänge, så nu äntligen. :D Dessutom, istället för att ha träning ikväll ska vi ha lagmöte och käka pizza! Inte ehller någon dum idé. ;)

Snart är det fredag, så skönt. Även fast jag typ ska plugga mestadels i helgen så känns det ändå skönt att ha helg. Hade tänkt försöka klämma in att träffa Sebastian oxå, så vi kan titta på ett nytt avsnitt av heroes! Och så fyller hans mamma år oxå, ska köpa en present till henne idag hade jag tänk. :)

Nu måste jag kila iväg till Röda huset, vi ska ha Kemi. Vilken morgon alltså!

En helt ointressant och onödig sak att besrätta bara innan jag går: Mina rubriker kommer förmestadels bestå av låtnamn/text, just av den anledningen att jag suger på att hitta på rubriker. Nu vet ni om den onödiga saken oxå ^^