Lax och potatis.
Maten blev iallafall lyckad igår och jag tror faktiskt att den uppskattades utav alla som åt. Därimot iblev nte bilden lika bra, lyckades av någon anledning radera den bättre bilden så då får man ta vad man har.
Jag vet inte vad ni tycker, men det ser faktiskt inte ut som om att det vore gott. Men det är det!
För att göra detta behöver du ha laxfilé, så många som du känner att ni behöver och orkar äta.
och sen gör ni en blandning av feta ost och cremefraische.
Du skär sedan ett snitt på långsidan av laxen och lägger på blandningen.
Sen stoppar man bara in det i ugnen på ungefär 175 grader. Dä ska den stå i cirka en kvart, ni får hålla lite koll.
Ni får välja tillbehöret själva, jag valde potatishalvor. JA först tog jag såklart en potatis och delade den på mitten.
Sedan lägger man dom på en plåt och har på i det här fallet ost, salt och peppar på varje potatishalva.
Sen för att de inte ska bli alldeles för torra kan ni smeta på lite olja eller smält smör.
När man är klar med det så sätter ni in det i ugnen, på 220grader. Potatisen ska va inne ett bra tag 45min kan jag tänka mig.
Grekisk sallad vet ni kanske hur man gör; du behöver tomater, gurka, sallad, fetaost. Sen kan man ha i oliver och lök men det är ingen höjdare i denna familj.
Sås är ett alternativ och den fär ni bestämma själva, minns nämligen inte vad jag hade i för något. ^^
Och nu har kategorin mat startat! ;)
Jag vet inte vad ni tycker, men det ser faktiskt inte ut som om att det vore gott. Men det är det!
För att göra detta behöver du ha laxfilé, så många som du känner att ni behöver och orkar äta.
och sen gör ni en blandning av feta ost och cremefraische.
Du skär sedan ett snitt på långsidan av laxen och lägger på blandningen.
Sen stoppar man bara in det i ugnen på ungefär 175 grader. Dä ska den stå i cirka en kvart, ni får hålla lite koll.
Ni får välja tillbehöret själva, jag valde potatishalvor. JA först tog jag såklart en potatis och delade den på mitten.
Sedan lägger man dom på en plåt och har på i det här fallet ost, salt och peppar på varje potatishalva.
Sen för att de inte ska bli alldeles för torra kan ni smeta på lite olja eller smält smör.
När man är klar med det så sätter ni in det i ugnen, på 220grader. Potatisen ska va inne ett bra tag 45min kan jag tänka mig.
Grekisk sallad vet ni kanske hur man gör; du behöver tomater, gurka, sallad, fetaost. Sen kan man ha i oliver och lök men det är ingen höjdare i denna familj.
Sås är ett alternativ och den fär ni bestämma själva, minns nämligen inte vad jag hade i för något. ^^
Och nu har kategorin mat startat! ;)
Kommentarer
Trackback